|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
10.10.2008 12:44:57   
Čebel@
claud..........nič se sikerat s kilogramčki.........ko bo preveč ti bojo že povedal............moja sestra je vsak dan pojedla kozarec nutelle in se je zredila za 20 kg in ji je g prepovedala vse sladkarije..........do 20 kg je pa še delečuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
10.10.2008 12:45:08   
claud
Jst pa z lahkoto še vse jakne oblečem....zapenjanja pa ne bom omenjala

Ampak se mi tok škoda zdi zdj kupovat bundo pa jakno neki nosečniško za tista 2 mesca....

Sm pa kr neki puloverjev dobila od mal širše kolegice tko da mam kr polno zimsko garderobo!

Bolj mam problem s hlačami ker sm se v boke tok tazširla da nobenih ne spravm več gor....tko da se mi to zdi edini pameten nosečniški nakup-pa še kr ugudne so ble... ful lepe za 35 evrou u H&M-u.

A kakšno mogoče kj vročina daje? ....Jst ponoč ne morm bit več pokrita,pa sm bla vedno ful zmrznjen tip človeka....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
10.10.2008 12:48:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

A kakšno mogoče kj vročina daje? ....Jst ponoč ne morm bit več pokrita,pa sm bla vedno ful zmrznjen tip človeka....
jaz se kakšno noč čist premočena zbudim......ne pa zmerajuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
10.10.2008 12:52:25   
Katjusa
prej sm mela pa vedno slabo kri......

jst tud vedno slaba kri v obeh nosečnostih do sedaj superuser posted image user posted image user posted image
27.10. me čaka pregled za sladkorno- edino to me mal skrbi, ker mamo z mamine strani kr v krvi to bolezenuser posted image

brez skrbi moja mama ima sladkorno je na inzulinu in njena mama je mela (tud na inzulinu) in od očeta mama ima sladkorno (tablete) pa sem jst 1 nosečnost preživela brez kakih težav v drugo tud upam da bo vse vredu testiranje imem 5.11....
uživaj nosečnost dokler ne rečejo da se moreš ekstra pazit.... ta nosečniška sladkorna če tudi se pojavi pri večini potem tudi zgine se je pa res treba med nosečnostjo držat stroge dijete zaradi otročka še najbolj...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
10.10.2008 12:53:59   
Katjusa
za bunde sem še misla dodat pomoje je sploh ne boste rable do božiča bo lepo vreme potem bo malo snegeca januar bo pa spet lep in topel pol je pa tak že februar.... tak da kr kak termoflis se fino raztegne (prilagaja trebuščku)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
10.10.2008 12:57:18   
akvalina
DOBER DAN!

Katjusa- kadar je moj Žan bolan in mora jemati antibiotik si ponavadi pomagam z gostimi sokovi ( pakirani za otroke) ker so mu všeč embalaže,z njim dobi dovolj tekočine pa še nasiti ga( če noče jest nč trdega). Važen da velik pije da ne dehidrira, ko se bo boljš počutil ti bo že povedal da je lačen. Kar pa se tiče kamilic- men je rekla pediatrinja da otrokom povzročajo slabost,bruhanje. Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekaj pikic za florjana da se bo boljš počutu.

KG- no da se boste mal boljš počutile jaz sem se zredila že za 9 kguser posted image user posted image user posted image , pakaj pri žanu sem se takle čas zredila za 12 kg tako da se nč ne sekiramuser posted image

Kako to da smo danes začele dan brez kavic,čajčkov ali zajtrka?????

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
10.10.2008 12:57:38   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

za bunde sem še misla dodat pomoje je sploh ne boste rable do božiča bo lepo vreme potem bo malo snegeca januar bo pa spet lep in topel pol je pa tak že februar.... tak da kr kak termoflis se fino raztegne (prilagaja trebuščku)user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da bo tale vremenska napoved držalauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
10.10.2008 13:02:10   
akvalina
user posted image

user posted image

Takole,zdaj pa lahko nadaljujem danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
10.10.2008 13:02:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

Kako to da smo danes začele dan brez kavic,čajčkov ali zajtrka?????

to se tud jaz sprašujemuser posted image user posted image  splo ne zalaufa čvek tko kot je trebauser posted image user posted image user posted image

zdela statašča in tasta prnesla domov 2 veliki košari kostanja-sta ju nabrala v manj kot 2 urahuser posted image user posted image user posted image  men se pa ne da ga iskat in prepogibat.....pa itak ga ne jemuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
10.10.2008 13:03:30   
Čebel@

user posted image

user posted image

Takole,zdaj pa lahko nadaljujem danuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
10.10.2008 13:13:18   
akvalina
MAJCHY joj sem še nekaj pozabla za tiste k smo bolj sladkosnede! Zakaj bi jagode v cornflakesu če pa lahko:

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
10.10.2008 13:17:49   
Katjusa
Kar pa se tiče kamilic- men je rekla pediatrinja da otrokom povzročajo slabost,bruhanje. Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekaj pikic za florjana da se bo boljš počutu.

Hvala to pa nisem vedla za kamilice pa edin te so mu v želočku ostale ostalo je vse zbruhaluser posted image user posted image user posted image user posted image Tak da mogoče pa ne drži čistouser posted image
Pa tud skoraj vsi otroški čajčki vsebujejo kamilico mislim te k jih kuhaš?
Zdej je zaspal upam da si lepo spočije in da bo potem kej boljši.....

hvala bogu da je dons petek in da je vikend tu..... kommi čakam da pride možek domov da se mal breme vsega tega tud nanj prenese in da se Florjan še mal k njemu stisne.... sej se rada stiskam sam dons se ne počutim preveč dober in še kihat sem začela pa mi ne paše da se nekdo skos po men plazi..... čeprav k sem zdrava mi pa prav paše sam takrat se pa Florjan nočeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
10.10.2008 13:18:34   
Katjusa

MAJCHY joj sem še nekaj pozabla za tiste k smo bolj sladkosnede! Zakaj bi jagode v cornflakesu če pa lahko:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra ideja sam zdle je jagode težko dobit, pr nas je sam še tu pa tam kakšna

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
10.10.2008 13:23:33   
Čebel@

user posted image
veliko,veliko boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
10.10.2008 13:45:23   
sunny24
Hello girls!!!!

Jst sm bla pa v laboratoriju, sem šla spet lulat, pa en modrc sem si kupla (prvič v življenju sem si kupla št. 4 user posted image ), pol je pa padla še obvezna pijačka v centru na sončeku in nazaj sprehod domov.

Katjusa, upam, da se bo Florjan hmali pozdravu. user posted image user posted image user posted image  Drugače pa mislim da kamilce spodbujajo bruhanje, vsaj meni so tako rekli in je pri meni tudi držalo.

Jakne...jst sem obupala in ne bom nič kupovala. Pač bo buši na prepihu, če ne bom mogla bunde zapret. Plšča že ne morem več oz ga, ampak zgleda mal...

Zdej grem pa še mal TV gledat, pol pa eno mineštro skuhat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
10.10.2008 13:49:54   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   22.10.  PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    ?  KR 
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.10.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image  27.10.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image  13.10.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image     3.11.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image   27.10.  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)    user posted image   23.10.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image  20.10. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   
4.11. MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image    4.11. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image   3.11.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image  22.10./6.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   5.11. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    7.11. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image    ?  LJ
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)   user posted image   10.10.
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    4.11. LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image     ?  CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   16.10.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image   20.10. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    10.10. MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?     KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    28.10. PT
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.10.
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image     ?  MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   20.10.  MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image   ?  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image     ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image   14.10  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image  x)   user posted image     ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)   user posted image   13.10. PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.10.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   27.10.   LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?     KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image   3, št.user posted image   1)    user posted image   13.10. LJ
user posted image  27.2. kristina5 (30)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   21.10. NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 65   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 9
user posted image  = 7
user posted image  = 50

user posted image  

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

Vse, ki nimate vpisanih datumov za naslednji pregled jih čimprej sporočite...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
10.10.2008 13:50:22   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka  

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
10.10.2008 14:42:24   
claud
Balonchy- pa ti si čist preveč pridna z urejanjem tele dokomentacije o vseh user posted image in ostalem....user posted image ...user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
10.10.2008 14:46:08   
Čebel@

Balonchy- pa ti si čist preveč pridna z urejanjem tele dokomentacije o vseh user posted image in ostalem....user posted image ...user posted image user posted image user posted image ....

to se pa nebi mogla bolj strinjatuser posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem kaj bi me brez tebe balonchyuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
10.10.2008 15:05:03   
Čebel@
punce imam eno vprašanje za vas...........kaj mislite o kastraciji psičke???????...........študeram da bi jo dala kastrirati ampak se mi full smili če pomislim da je to operacija

prosim za vaša mnenja!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
10.10.2008 16:01:45   
SALT
Tako doooolgo se nisem nič javila,sem pa vas vsake toliko prebirala,da nebi preveč zamudilauser posted image .Drugače sem si tudi s pomočjo foruma naredila seznam potrebščin,nekaj sma tudi že dodalauser posted image user posted image .
Vidim,da že tudi vas muči zapiranje zadrg in zimska kolekcijauser posted image .(V kiku imajo luštne flise,kape in šale za sprehode,pa zeeelo poceni)Sama drugače še zaprem smučarsko bundo(sedaj k sem user posted image sem nekako bolj športen tip,čeprav me mika kej bolj šikuser posted image )
Bila sem že na morfologiji(6.10) in je bilo vse krasno,spola najino dete ni hotelo razkriti,je imelo nogice kr skos skupaj,nekaj sumo da naj bi bila user posted image ,bomo videliuser posted image .Naslednji pregled imam (17.10).Brcike so že tako močne,da jih tudi moj začuti(21.teden)

MAJCHY23-Moje mnenje glede kastracije je da bo za psičko prov lepo poskrbljeno,pa tudi vi ji boste v oporo in crkljanje...če imate psičko veliko na prostem in veste,da bi mladičke težko spravili v varne in ljubeče domove,potem je to rešitev,ki po moje ustreza.

Sedaj pa grem na pop. malico,sem iz primorske dobila motovilecuser posted image mmmm,dodam še jajčka in fižoluser posted image
Se še oglasim danesuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
10.10.2008 16:21:22   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

punce imam eno vprašanje za vas...........kaj mislite o kastraciji psičke???????...........študeram da bi jo dala kastrirati ampak se mi full smili če pomislim da je to operacija

prosim za vaša mnenja!!!
Če se odločite, da ne boste imeli nobenega psička se zelo splača psičko sterilizirati (pse se kastrira). Samo potem bodite pazljivi pri hranjenju, ker se pri nepravilni in pogosti hrani znajo tako psi kot psičke zrediti, samo vseeno mislim, da je to krivda na strani človeka bolj kot na strani psa, ki nima več tako močnih hormonov kot prej. Vsekakor pa boste imeli manj dela z njo in z motečimi psi, ki so se do sedaj smukali okoli nje v času gonitve.

Sej res, koliko je pa stara?user posted image user posted image

No mi imamo psa pa smo ga morali dati kastrirati, ker je imel tako močan nagon, da ga nismo mogli krotiti, zdaj je pa kot cukrček priden. Se je splačalo.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 10.10.2008 16:22:20 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
10.10.2008 16:43:21   
Čebel@
no..........psička je stara 1.5 in je mešanka(sploh ne vem med čim ker je že njena mami mešanka in ati tudi).........je velika do kolen in je čist črne barve

sem jo dele glih pelala na sprehod pa me ena ženska ustavi da bi mela naše mladičke.........pa sem ji rekla ja to je en mladič kaj bomo pa z ostalimi.......redko kdo  hoče imeti mešančka.........no ko sem jo gledala se mi res smili da študeram okoli tega in da jo dam kar operirati......je pa nadležno da ko se gonijo je full psov skos okoli nje

sploh ne vemuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
10.10.2008 17:56:46   
tanci29
cao cveke

sem vas na hitro preletela...dva dni nisem brala in ste čist podivjaleuser posted image

na hitrco sem sam ujela...
katjuša-florjanu želim da bo čimpreje bolje...a še zmeraj bruha....
petrap-ne sekeri se zarad avta...no sej vidm da si že boljše volje...
mala-sem kupla obraze...si res luštna...ampak ne zameri mi  so te kar malo postarali...tam ko si se prijavla si bla taka navihana frklca...zdej tuki si pa resna ženska...ampak slike so the best...upam da ti uspe držim pesti...
akvalina-ti tukile ene skomine delaš z jagodami...pa še čokolada gor njamsi...kdo jih bo jedu s corn flaksom če je druga ponudba veliko bolj mamljiva

morm še mal prebrat da ŠE DRUGE POKOMENTIRAM  LP

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
10.10.2008 18:04:16   
tanci29
majchy-kako si se odločila glede psičke...jest sem mela muce fantke sem jih dala kastrirat...pa še gledala sem(ne priporočam)...sam jest sem jih dala zato ker je bil okžen okoliš in mi je prvi poginil za mačjim aidsom...revček je bil na koncu že tolk bogi da smo ga peljali na inekcijo...no potem sem mela dva kastrirana in je en revček imel krvnega raka...drugi je bil pa čist divji se ni pustil cartat...mladički so pa res luštkani samo če jih nimaš kam oddati pa ni fajn...ker živali se hitro množijo..pa še takoj se jim prime..jest ne vem kaj je touser posted image user posted image ....

aja pa še vsem čestitke za preglede in uz in slikice in tako naprej...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?