|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
6.11.2008 15:21:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
a carski praženec?šmoren

tak povejte po slovensko da vas vsi razumemo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image carski praženec se bolj lepo sliši.....šmorn je preveč simpleuser posted image user posted image

ja sam jst sem bol s kemtov in tle ne uporabljamo takih učenih izrazovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nutela men je presladka za palačinke moja 2 pa obužujeta take palačinke tak da jst mam ponavad z marmelado ona 2 pa z nutelo

user posted image user posted image user posted image Katjusa,a imava midve malo težav z razumevanjem določenih stvariuser posted image user posted image user posted image
men prej ni blo jasno kaj je praskanje(čohanje po naše) pod podpajskiuser posted image user posted image user posted image ,no za šmorn sem pa vedela,da je uradno carski praženecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
6.11.2008 15:31:33   
sunny24
Spet sm pršla malo pokukat...Sem se mal z mojim crtala tuki na kavču, pa Simpsone smo gledala in se režala...Ku 2 otroka! user posted image

Pa dejte nehat o hrani govort, no. Sem se zredila že sam s tem, ko sem vse te šmorne, palačinke in zelje brala...user posted image  Ko smo že pr palačinkah in nadevih...Vem za en full njamsi nadev: jabke zrežeš na kose, jih lepo dušiš v kozici, daš čez mal cukra, pa cimet in vaniljev sladkor, mešaš in ko so japke že mehke, jih lepo v palačinke nadevaš...NJAM!

A vi že štejete gibe? Jst še nič...od kdaj dalje pa je treba to štet?

spps, lepo da si nas pršla pogledat in mal počvekat z nami...Sej smo se ja skupi borile na "ne pričakujemo junija"... In nam je ratalo, pa še bivša "enanobena" je bla z nami...Pol ste pa k marčevkam pobegnle...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
6.11.2008 15:35:51   
birdy
Claud, ti si mlada kao za otroka... Hej, jst sem mela Neli pri 19ih. Vem pa tud jst kako je k ti govorijo kok maš hmal otroka, da je še prezgodi... In isto taki k pol ugotovijo da ker so mel pri 30ih prvega otroka, drugega otroka več ne bojo mel ker so že prestari. Bi mel še enga, ampak so prestari... Jst jih kr neki takih poznamuser posted image  Ampak taki men pametujejo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
6.11.2008 15:50:57   
Maksi1
Se navežem na Ajvi in ostale: res je tako, da se ljudje vtikajo povsod - v tamlade in v tastare.
Jaz lahko samo rečem, da mlade nosečnice, vsaka vam čast. Sem vesela za vas, da imate krasno partnersko zvezo in da uživate v nosečnosti, otrocih.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
6.11.2008 15:51:50   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Spet sm pršla malo pokukat...Sem se mal z mojim crtala tuki na kavču, pa Simpsone smo gledala in se režala...Ku 2 otroka! user posted image

Pa dejte nehat o hrani govort, no. Sem se zredila že sam s tem, ko sem vse te šmorne, palačinke in zelje brala...user posted image  Ko smo že pr palačinkah in nadevih...Vem za en full njamsi nadev: jabke zrežeš na kose, jih lepo dušiš v kozici, daš čez mal cukra, pa cimet in vaniljev sladkor, mešaš in ko so japke že mehke, jih lepo v palačinke nadevaš...NJAM!

A vi že štejete gibe? Jst še nič...od kdaj dalje pa je treba to štet?

spps, lepo da si nas pršla pogledat in mal počvekat z nami...Sej smo se ja skupi borile na "ne pričakujemo junija"... In nam je ratalo, pa še bivša "enanobena" je bla z nami...Pol ste pa k marčevkam pobegnle...user posted image

No sunny ko smo danes ravno pri različnih izrazih za eno in isto hrano...a ni tole z jabolki u bistvu čežana??user posted image user posted image user posted image

Glede štetja sm pa jst slišala da naj bi tam nekje od 27 tedna blo vsaj 10 gibov med 9. in 16. uro.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
6.11.2008 15:56:53   
sunny24
Pojma nimam kej je čežana...a zmučkane in kuhane japke z unmi sestavinami, k sm jih gor napisala?user posted image
Mi ne uporabljamo nekih takoh "strokovnih" izrazov...user posted image

Aha, pol bom začela štet čez 2 tedna. Jutri morem pa it v laboratorij lulat in kri dat...user posted image   V pondelk pa pregled...komi čakam! Sej mi bo že na pregledu povedala, če morm kej štet...Sam če je treba med 9 in 16 uro štet, bom jst najmanj od 9-11h zamudila štetje...Jst takrat pančam in nč ne vem, če kej brca...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
6.11.2008 15:58:04   
sunny24
Maksi, kaj ti si še vedno na bolovanju? Ker če nisi več, bi se lahko dobile in šle na kako pijačko, da se spoznamo še v živo...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
6.11.2008 16:04:04   
BarbaraGS
Zivjo februarčice! Koncno sem se tudi sama opogumila in se odločila, da kaj napišem, saj bom tudi sama februarja postala mamica. Poročena sem nekaj čez tri leta in oba z možem sva še študenta. Otroka sva si želela že nekaj časa, ampak mislim, da si je izbral pravšnji čas za svoj prihod. Rok imam nekje 26. februarja. Spola še ne veva , mal-i/a se je sramežljivo skrival, ampak držmo pesti da se bo tokrat kaj videlo. Imena pa sva izbrala že pred spočetjem. Na srečo imava podoben okus.
V glavnem čisto sem zgubljena in mi bodo vaši nasveti prišli še kako prav, tako da se že veselim oglašanja na tej temi.

lp

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
6.11.2008 16:06:16   
claud

Pojma nimam kej je čežana...a zmučkane in kuhane japke z unmi sestavinami, k sm jih gor napisala?user posted image
Mi ne uporabljamo nekih takoh "strokovnih" izrazov...user posted image

Aha, pol bom začela štet čez 2 tedna. Jutri morem pa it v laboratorij lulat in kri dat...user posted image   V pondelk pa pregled...komi čakam! Sej mi bo že na pregledu povedala, če morm kej štet...Sam če je treba med 9 in 16 uro štet, bom jst najmanj od 9-11h zamudila štetje...Jst takrat pančam in nč ne vem, če kej brca...user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja mi temu pravimo čežana ja-pa je ravno tko strokovno k šmornuser posted image user posted image

Sicer pa ni treba to tko natančno štet, važno je da gibe lepo čez cel dan čutiš v tretjem trimesečju.
Jst sm dons čist tko za foro probala, pa tud štejem šele od enajstih, ker sem prej spala, pa sm jih do 16. ravno 10 naštela.....s tem da sm jih neki verjetn pozabla štet, pa da je od 9h do 11h verjetn tud kj brcala....tko da more bit kr krepko čez......
V glavnem, hotla sm ti rečt, da ne rabiš bit tok natančnauser posted image

A maš UZ? Men je moja g rekla da zdj do konca nimam več uz razen če ga plačam....da zavarovalnica sam 2 krije....prvega pa morfologijo....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
6.11.2008 16:07:40   
sunny24
Barbara, lepo, da si se opogumla! Pa čestitam za user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

Zdej moreš nadoknadit tudi ti za vse nazaj! Če pa kaj ne boš vedla, nas kar vpraši, pa ti bomo s skupnimi močmi pomagale! Sej meni se tudi marsikaj še ne sanja...user posted image

Zdej pa moreš povedat še par stvari...naslednji pregled, kje nameravaš rodit, pa kolko si mlada...Da bo pol balonchy dala vse na seznam!user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
6.11.2008 16:10:59   
Čebel@
barbarags dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image
sunny.........v MŠ so rekli da moraš user posted image  čutit vsaj 10x na dan čene se je treba k g pokazat

no jaz grem paa v šolo-bom zvedla rezultate za slovenščino........držite pestke da bo pozitivno..........vam sporočim ko pridem nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 4586
6.11.2008 16:11:15   
claud
BarbaraGS- dobrodošla....user posted image user posted image user posted image škoda ker se nisi že prek kj javla....smo res čveke in boš mogla kr nadoknadituser posted image user posted image
pa za na seznamček ki nam ga pridno ureja naša balonchy lahko še poveš (če želiš) starost, št. nosečnosti, pa kje maš namen rodit in kdaj maš naslednji pregled......pol si pa čist na tekočem...ne morš nč pozabituser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
6.11.2008 16:11:56   
sunny24
claud, nevem, če bom mela UZ, ampak dolžna mi ga je, ker se na morfi ni vidlo spola (pa čeprav smo ga pol vidli pr Puškotu)...jo bom mal nahecala, če mi ga nardi. Da kao vidmo spol...Sej vprašat ni greh, ne? user posted image   Pa unga okoli 30t bom itak plačala...
Sam so pa tko smotani ej, da ti v celi nosečnosti pripadasta sam 2 UZ...Oderuhi! Sam dnar znajo pobirat, pol pa skoparjo pr pregledih, pa pri napotnicah...user posted image  To me full jezi!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
6.11.2008 16:13:29   
claud
BarbaraGS- no važn da smo ti zdj 3 isto stvar napisaleuser posted image user posted image

Majchy- držim pesti

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
6.11.2008 16:16:38   
claud

claud, nevem, če bom mela UZ, ampak dolžna mi ga je, ker se na morfi ni vidlo spola (pa čeprav smo ga pol vidli pr Puškotu)...jo bom mal nahecala, če mi ga nardi. Da kao vidmo spol...Sej vprašat ni greh, ne? user posted image   Pa unga okoli 30t bom itak plačala...
Sam so pa tko smotani ej, da ti v celi nosečnosti pripadasta sam 2 UZ...Oderuhi! Sam dnar znajo pobirat, pol pa skoparjo pr pregledih, pa pri napotnicah...user posted image  To me full jezi!!!

Ja res je.... Men je ena kolegica rekla da ti še en uz pripada okol 30 al 32 tedna, pol mi pa zadnjič reče da to pa ne, ker zavarovalnice šparajo....mislm, zakaj se pa pol sploh še plačuje zavarovanja?!user posted image

Ja ti kr reč da bi rada spol vidluser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
6.11.2008 16:19:25   
claud
No zdj grem pa jst na bolj pozno kosilo....
se pol tipkamo....pridno čvekajte.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
6.11.2008 16:22:13   
BarbaraGS
Stara sem 28, hodim k študentski ginekologinji, tako da tudi meni sta pripadala samo 2 ultrazvoka in bom sedaj tretjega sla samoplacnisko. To je moja prva nosecnost, pregled, ki ga mislim placat imam zdaj v ponedeljek (10.11), pri moji ginekologinji pa reden pregled 18.11. Rodit nameravam v Ljubljani. Hehe upam, da nisem česa izpustila.
Hvala punce za topel sprejem :)

Se beremo
papa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
6.11.2008 16:36:57   
Maksi1
Barbara - pozdravljena. Lepo čvekanje med nami ti želim.
Sunny - ja, še sem na bolniški, ampak za kakšno kavico se bova že zmenile. Konec koncev lahko prideš tudi na obisk. Čežana je sicer približek tenfanih japk. Samo jaz jih ne dam v palačinke, ampak jih naredim kar zraven krompirja pri nedeljskem kosilu. Ful so dobre.

Neposredna povezava do sporočila: 4593
6.11.2008 17:29:16   
spps

user posted image user posted image user posted image kje so že tisti časiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ko smo bile med borkamiuser posted image user posted image user posted image
jp,midve z jasno oz . Enonobeno sva se za en malo zgrešile s februarkami,ampak na koncu se zna naredit,da bova še obe med februarkamiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
6.11.2008 17:32:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ja res je.... Men je ena kolegica rekla da ti še en uz pripada okol 30 al 32 tedna, pol mi pa zadnjič reče da to pa ne, ker zavarovalnice šparajo....mislm, zakaj se pa pol sploh še plačuje zavarovanja?!user posted image

tud jaz se to sprašujem,ker bi prek napotnice za ortopeda(nujno) morala čakat dober mesec,za 50€ sem pa sprejeta takoj,potem še imam en pregled za 51€,pa ponovno kontrola ortopeda 30€,upam,da ne bom še rabla mnenja za  komisijo od ortopeda,ki pride 65€user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
6.11.2008 18:00:37   
Čebel@
evo mene iz šole.......no poročilo:slovnico sem pisala5,književnost pa 4 in ker nam more samo eno oceno napisati nas je spraševala katero oceno smo si po naše zaslužili in sem ji rekla da sem skos bila na predavanjih in da si zaslužim 5.......in je rekla da se me spomni(čeprav nas je okoli 40) in mi zaključila 5!!!!!!!!!!hvala ker ste držale pestkeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
6.11.2008 18:04:22   
sunny24
PIFLARKA, PIFLARKA, PIFLARKA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa še prlizuješ se....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Se hecam!user posted image

BRAVO za 5ko!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
6.11.2008 18:24:05   
birdy
Bravo Majči!!!!!!!!
Hmmmm, ko bom jst mela kak kolokvij pa dejte držat pesti da ne bojo sam petkeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
6.11.2008 18:34:21   
sunny24
Birdy, ti boš pa 10ko dobila! In itak da bomo držale pesti!!!!

Kaj kej počnete? Jst sem si pa hotla nardit panin s pršutom, pa sm ugotovila, da mi ga je moj dragi vsega pojedu...user posted image  Pa ga je blo full...sm dobila sam eni par fet...user posted image   Sem mu že naročila, naj gre h mami po novo porcijo in upam, da mi ga kej ostane do jutri!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
6.11.2008 18:43:54   
birdy
Hej, Sunny, kva dražš z pršutom... Joj, kr voham gauser posted image  Sam kaj k je tko hudičev drag, a vi ga pa doma delate???
Jst sem pa glih Neli dala spat, pa čaj sem spila, zdej grem pa neki brat. Moram za šolo. Pol pa upam da mi uspe hiter prebrat bi pa še likala. Pospravla, kolkrtok, sem pa že prej, z Neliuser posted image  Pol si lohk mislš kok je pospravljenuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?