![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:01:54
|
|
|
|
Katjusa
|
Akvalina kak korenjak res ma lepe očke.... kaj pa je peku da je cel od moke Brkn njamsi mi pridemo pol popoldne tole koštat majchy sevede se bomo zmenle da bodo vse vedle kdaj katera rodi sicer jst bom kr možu rekla bo kr mal bolj obširno napisal kot je takrat ob florjanu....... mi je blo pol tak luštno prebrat k sem domov prišla Maksi mu ne bo škodlo mal telovadbe polek.... mi smo mel enkrat mal telovadbe pa so bli možeki polek je pa res da so ble tud priprave na porod zraven jst si pa zdje spravljam skupi te kratke fulmčke k smo jih z aparatom snemal k še ni blo kamere tam od 0-3 meseca Florjanove starosti sma rekla da boma en dvd posnela da bo lahko florjan kr mal na tv gledal..... zdej reče da bi mel risanko pa mu hočem dat risanko pa reče ne florjana bom
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:03:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, po mojem bi blo najbujše, da bi si cifre sporočile po ZS. Pa da jih vemo sam februarčice, ne pa vsak, k se sprehaja po forumu...Ne vem, no... valda zs........javno je ne mislim dajat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:07:11
|
|
|
|
Čebel@
|
katuša......moj bo po moje k brez glave po vsetu hodu in ne verjamem da bo sposoben sporočit tuki gor.......tud ko bom mogla v službo sporočit je reku da rajš vidi da to jest nardim.........ga ne bom silila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:14:13
|
|
|
|
sunny24
|
maksi, pa to bo telovadba vskič po predavanjih al kako? Aja, in pol so predavanja 2X na teden če sm prov zastopla. V Šempeter pa bi šla pogledat...Predvsem bi jim rada postavla vprašanje, da zakaj v Šempetru uradno ne nudijo epiduralne, ko pa vem, da tiste, ki se poznajo z babicami, dobijo epiduralno brez problema že par let... Ma ne, ne, ne bom šla... Ah, jst bom kar kiri od vas sporočila, ker moj ne bo sposoben...se mi zdi, da bo tolk okoli letu in ga žural, da bo prespal še obiske v porodnišnici...Pol mu pa vrat zavijem! Bo mogu prist pogledat njegove dve babe...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:16:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ah, jst bom kar kiri od vas sporočila, ker moj ne bo sposoben...se mi zdi, da bo tolk okoli letu in ga žural, da bo prespal še obiske v porodnišnici...Pol mu pa vrat zavijem! Bo mogu prist pogledat njegove dve babe... amen
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:18:46
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny -po prvem predavanju ni telovadbe in ko se gre v Šempeter. Tako, da po šestih predavanjih je telovadba, po dveh pa dihalne vaje. Od Šempetra pa ti marsikej veš. To je dobro. Človek mora imet čim več informacij.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:24:55
|
|
|
|
sunny24
|
Ja maksi, dobra poznanstva, a žal na drugih oddelkih... Pa tudi malo mam že izkušenj z zdravniki in sestrami iz ginekologije, tko da...Ne bi več, hvala! No, lepo, bomo dihali...tja bo pa moj šou z mano, da si bo kej zapomnu ku bom mogla dihat... K bom pa z mojo leno ritjo migala na telovadbi, pa kar naj gre na kafe...in pol če bo grdo vreme me bo še iskat pršu... Ker če ne bo preveč-najprej telovadba, pol pa še sprehod domov...Ne, se lahko pretegnem pa kej preveč celulita zgubim!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:31:05
|
|
|
|
Maksi1
|
sunny - ma si hecna. prav lepo te je brat.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:43:13
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz vas malo zapuščam .......pelem na en kratek sprehod......se mi drugač sploh ne da hdit ampak moram se malo sprehodit se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:44:25
|
|
|
|
petrap
|
no pa se počasi bliža konec tedna ...še urco pa gremo ...no pa še plačo smo dobil danes.. ..tko da grem takoj v šoping
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:56:56
|
|
|
|
petrap
|
glede sporočanja o rojstvih pa jaz tud ne morm računat na našga, k vem da ga bojo sam žingal... ..no pa saj jim noben ne očita...tko da, jaz bom po moje izmenjala telefonsko z eno od vas, pa se bomo slišale...mislm, da bo tko najbol za zihr... morm pa še povedat, da me je prej moj klicou, pa reku: no pol greva jutri v bc v lj? sem rekla ja ne vem, kakor se boš odloču, jaz grem... ..očitno je zaleglo mal ignoriranja...mi je poslal sms že takoj po prepiru, pa sem ga kar mal zignorirala, pol me je pa klicou, pa vprašou če sem jezna, pa sem rekla, da sem žalostna...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:56:56
|
|
|
|
brkn83
|
petrap - verjamem, da že težko čakaš, da ti mine še ena ura, pa sej bo kmalu, potem pa končno vikend, in boš imela dva dni prosto. Pa ne preveč zapravljati , ko greš v šoping.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:57:28
|
|
|
|
Maksi1
|
Petrap, uživaj v šopingu, Majchy, ti pa na sprehodu!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 14:58:29
|
|
|
|
brkn83
|
majchy, ti pa se le malo sprehodi, čeprav je zunaj tak smotano vreme. No tudi midva bova potem šla na en sprehod, po kosilu. Ker če ne bi js kr zaspala in potem bi cel popoldan prespala, kar pa ne bi bilo uredu.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 15:02:14
|
|
|
|
petrap
|
brkn - se bom potrudila čim manj zapravit, sam sem se že odločila, da bom kupila kako oblačilce za našga ..mim tega ne gre...pa mislm, da bom šla še v popek al kaj je tam v btc-ju...morm si kaj poiskat za obleč...rabim predvsem kakšen polover, majčko..no neki z dolgini rokavi...roglički zgledajo super... ...men pa peka kar ne gre...ok kak biskvit na hitrco, sam ostalo pa ne...no saj tud probala nism kaj velik ..tko da ni čudn...seminarska napreduje?...jaz danes nism naredila še nč za diplomo, mogoče bom zdaj, sam sem imela res ogromno dela...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 15:13:11
|
|
|
|
brkn83
|
petrap - no sej verjamem, da se ne moreš upreti stvarem za . No midva tudi greva jutri v Italijo, tak da bom tam mal pogledala za opremo in oblačila, pa zagotovo bom kaj kupila. Ja pa jutri moram js tudi zase kaj kupiti, kakšno majčko, pulover, pa seveda tudi kakšne hlače in trenerko. Joj drugače pa js ful rada pečem, prav vse. Nekako kr razmišljam, kaj bom zopet spekla,.................... še dobro da je moj tk sladkosned, pa da se mu nikjer ne pozna.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 15:32:10
|
|
|
|
brkn83
|
zdej vas bom pa js za neki časa zapustila, ker grem kosilat. petrap - upam, da ti še pol urce hitro mine. Potem pa pridno nakupuj in lep vikend ti želim. se beremo kasneje
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 15:39:05
|
|
|
|
Čebel@
|
petrap........zgleda si ga dober ignorirala da je zaleglo kej luštenga si kupi spočij se med vikendom jaz drugač full rada kej spečem samo ker ni moja kuhinja se redko spravim kaj naredit.......potem ko bova pa na svojem bom pa skos kej packala no moja kužika se je zletala,pa ona bi še meni se pa ni dalo več se sprehajat.....je drugač če gre moj zraven poem mam s kom čvekat ,k sem pa sama pa največkrat kar po mobiju čvekam brkn......dober tek
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 15:47:44
|
|
|
|
Čebel@
|
punce.......a se katera spomni na kateri strani je mislim da claud napisala en recept......ne tega za požrešne sosede ampak enga prej.......sem iskala in ne najdem ker to bi jaz jutri delala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 15:48:16
|
|
|
|
petrap
|
majchy - ja očitno sem ga res dobro...sam na tak način stvari doseč, je men ful smotano...najbl sem jaz žalostna...joj saj zdaj pa res grem...no me je lih tašča klicala, da bo ob pol petih v btcju...no po moje bo bolj ob petih...ker je grozna gužva... ..aja pa še tast se je spomnu, da gre z nama...tole bo še pestro...sam upam, da v pozitivnem smislu, ker on bo zihr mel o vsem svoje mnenje...pa ga pol zelo rad vsiljuje drugim... brkn- dobr tek... aja glede srečanja...jaz bi najbrž tud pršla, no bom pršla...mam pa v avtu prostora še za 3 minimalno...tko da če bi šla kera z mano...men načeloma bolj odgovarja petek...v soboto ne vem, če bo šlo...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 15:53:43
|
|
|
|
petrap
|
aja...sem pozabila omenit...jaz bom štartala iz lj
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 17:24:21
|
|
|
|
cati
|
Zdravo punce Jaz bi tudi prišla na srečanje če že v Ljubljano nisem mogla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 18:51:59
|
|
|
|
akvalina
|
Ojla! No midva z žanom sva ta vikend spet sama ker je mogu naš v vojsko , sej je fino k kot rezervist še kej dodatno zasluž ob redni službi ampak nama je pa full dolgčas ko sva sama! če je žan sem potem jaz tudi. Katjuša naš žan je ves umazan od moke kadar pri babi peče kifljčke
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 19:38:45
|
|
|
|
brkn83
|
js se bom za danes poslovila od vas, ker grem pod tuš nato pa gledat kmetijo. Ker je dvoboj danes ne smem zamuditi. Jutri ne vem če se vam bom kaj javila, ampak v nedeljo pa vam sporočim, kaj vse sem kupila. Lep večer še naprej vam želim. Pa lepo preživite vikend, ki je pred nami.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 20:04:08
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, pridne ste dost čvekale. Ampak jst sem seveda že vse pozabila Mi smo ok, Neli je čedalje bolj, antibiotiki niso potrebni, tko da gre v ponedeljek verjetno že v vrtec. Jst pa bolj kot ne čas posvečam študiju in pospravljanju. Sem vam pa ful fovš k lohk kupujete za otročka... Mi mamo pa že tok od Neli da pomoje ne bomo skor nč več kupoval. Neki smo že, pol bomo pa sam večje cifre še po potrebi mogl kupt. Opremo tud že vso mamo, tko da pri nas res ni šopingiranja. Sicer pa tud dnarja za šopingiranje ni Nč, zdej grem pa neki brat za faks, lepo se mejte, se še kej beremo.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop ideje za nosečniške pustne maskeČe si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.