![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 18:27:26
|
|
|
|
tanci29
|
cao.. no midva sva nazaj...sva spet dobila nove kremce in napotnico za arelgologa....upam da vsaj pogruntajo kaj je sumiva pa jajčni beljak....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 18:36:13
|
|
|
|
cati
|
Zdravo Naj vas samo pozdravim sedaj pa grem brat za nazaj. Ste mi zopet naredile dela
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 18:36:16
|
|
|
|
Balonchy
|
Alter_ego - DOBRODOŠLA! Vseeno pa te moram malo "okregat" - PROSIM ne dopolnjuj sama seznama, ker je potem vse mal zmučkano. Če ga pa že dopolnjuješ, ga daj popolno (na koncu imamo seštevek nosečk, naših po spolih,...)... Rada imam stvari urejene, zato te prosim, če naslednjič poveš samo podatke in bom vnesla tekom dneva na seznam. Upam, da ne bo kakih zamer, ker sem napisala svoje mnenje... Sam taka sem - povem direkt!!! Ne maram ovinkarjenja... Veselo čvekanje ti želim...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2008 18:45:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 18:52:16
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Zdej pa morm it, ker nekej močno smrdi smrdi smrdi A res???? Kaj pa????
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 18:57:11
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kuku, tanci fajn zrihtajta z erikom! glede dojenja- - si zelim dojiti in upam, da bo vse ok. Najbolj me je strah, da ne bi sestre bile preveč frehične, če slučajn o ne bo slo....sem hitro akvalina: pozdravček tvojemu Žanu, me je tako nasmejal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 19:08:18
|
|
|
|
Čebel@
|
akvalina tud z moje strani en lep pozdrav žanu......lepo da nas ima za tečke katjuša kje pa je toys ........drgač jest samo zibko že imam samo vsee ostalo manjka tanci......se mi erik prov smili s temi flekci.......držim pestke da je vse ok jutri ima pa rojstni dan upam da bomo me tud kej tortice dobile(samo za pogledat) naš je pa danes neverjetno miren.......sem mirovala in kislo jedla,pa se neče in neče premaknit mam pa danes tok čuden izcedek-kr sluz......jak in fuj upam da ni kej narobe
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 19:11:51
|
|
|
|
Vesnozaver
|
majchy men se vceraj ni popoldne in se zvecer kar nic....pa je mozek pol malo trebuh 'potresal' pa iz enega boka na drugega sem se obracala...pa se je zbudil! bogo dete, ze zdaj ga gnjavimo.... ce je bela sluz, mislim, da nic ni narobe
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 19:14:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša kje pa je toys v avstriji toysRUS
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 19:16:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša kje pa je toys v avstriji toysRUS uf.......malo mi je daleč
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 19:17:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majchy men se vceraj ni popoldne in se zvecer kar nic....pa je mozek pol malo trebuh 'potresal' pa iz enega boka na drugega sem se obracala...pa se je zbudil! bogo dete, ze zdaj ga gnjavimo.... ce je bela sluz, mislim, da nic ni narobe rumeno-zelena mal me nej žokne pa ga neham gnjavit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 19:17:38
|
|
|
|
tanci29
|
akvalina tudi jaz tečka pomaham tvojemu žanu ... majchy-mora tudi malo počivat...mogoče je pa danes malo bolj len in zmatran...saj bo hitro začel brcat... erik je pa tko no s temi fleki u bistvu ga moti in ga srbi in se spraska do krvi...upam da bo tale krema bolj pomagala pa na dieti je z jajci do testiranja...reklaje da testenine lahko jajčne samo jajca celga in beljaka ne ž
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2008 19:24:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2008 19:27:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 19:31:04
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo A res???? Kaj pa???? Majklov drekec pekec Ccccc...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2008 19:32:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 19:36:32
|
|
|
|
sunny24
|
Dober večer! Kako smo? Jst sem popoldne preživela mal na luftu in pijački, zdej pa lenarim pred TV. Moj je šel delat... majchy, naša bejba je tudi danes bolj lena...Jo mal požokam, mi mal vrne in spi dalje...Bogi otrok, le kaj si misli? Mama smotana, pusti me spat...Zdej me žokaš da naj se zbudim, februarja boš pa prosila, da naj čimveč ponoči spim... akvalina, pozdrav za tvojega sineka še od ene tečke... tanci, držim pesti, da bo Erik čimprej rešen s temi flekci! dojenje...jst pravim tko, če bo mleko, bom dojila, drugače bo pa flaša pela. Sej jih je dosti na flaši zraslo gor. Pa tudi mi ni, da bi dojila nevem kolk časa...tam ene pol leta največ, pol pa dosti.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 19:40:36
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo hvala za link ja upam da je samo len .......jaz takoj zaženem paniko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 19:49:07
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz vas zapuščam.........grem pod tuš in mal še tv pogledat tanci......jutri lepo praznujte se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 20:00:26
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no jaz vas zapuščam.........grem pod tuš in mal še tv pogledat tanci......jutri lepo praznujte se tipkamo jutri no uzivaj pa hvala...bomo se malo pocartali pa najbrž bojo moji pršli...ta pravo praznovanje pa bo v nedeljo...takrat pa vam prpopam kako sliko ....joj moj sine je že ENO leto star sej ne morem verjet
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 20:17:26
|
|
|
|
tanci29
|
PUNCE ERIK VAM ŽE DANES POŠILJA TORTICO DA SE BOSTE JUTRI SLADKALE....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 20:43:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 PUNCE ERIK VAM ŽE DANES POŠILJA TORTICO DA SE BOSTE JUTRI SLADKALE.... mmmm Erik hvala sam veš me ne smemo tok veliko sladkega jst bom še možeku mal dala pa Florjanu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 21:00:24
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 PUNCE ERIK VAM ŽE DANES POŠILJA TORTICO DA SE BOSTE JUTRI SLADKALE.... ERIK - hvala za torto... Bom jutri to z veseljem pomazala, ker za danes je dovolj sladkarij
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 21:01:21
|
|
|
|
diamantina
|
Rebeka, za ta trakec je link dala draga sunny enkrat, pa sem samo kliknila, zdaj pa ne vem, kje je ta povezava, jaz pa sama ne znam prit do tega - je nekje na ringaraji , mogoče bo še katera druga uporabnica vedela. Katjuša, ni drag ne, malo me edino skrbi, da bodo kolesa šla hitro preč - pred hišo imamo zaenkrat namreč še makedam in vsaj do naslednje pomladi bo ziher tako Sem malo brskala po netu za vozički, pa mi nikakor ni jasno, zakaj so take razlike v cenah, če pa so vsi vozički v svojem bistvu isti, le malo se razlikujejo po dizajnu, da bi bili pa funkcionalno kaj slabši/boljši pa nisem zasledila ... Tanci, ti boš kriva, če bom zdaj šla na bencinsko po nekaj sladkega in bom spet kregana pri G zaradi kg - si mi take velike lušte zdaj naredila in če prav pomislim, še danes nič sladkega nisem dala vase
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 23.10.2008 21:03:57
|
|
|
|
sunny24
|
Tanci, reči Eriku hvala za torto...To se bomo lepo redile...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.