|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
23.10.2008 18:27:26   
tanci29
cao..

no midva sva nazaj...sva spet dobila nove kremce in napotnico za arelgologa....upam da vsaj pogruntajo kaj je sumiva pa jajčni beljak....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
23.10.2008 18:36:13   
cati
Zdravo user posted image

Naj vas samo pozdravim sedaj pa grem brat za nazaj.
Ste mi zopet naredile delauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
23.10.2008 18:36:16   
Balonchy
Alter_ego - DOBRODOŠLA!

Vseeno pa te moram malo "okregat" - PROSIM ne dopolnjuj sama seznama, ker je potem vse mal zmučkano. Če ga pa že dopolnjuješ, ga daj popolno (na koncu imamo seštevek nosečk, naših user posted image  po spolih,...)... Rada imam stvari urejene, zato te prosim, če naslednjič poveš samo podatke in bom vnesla tekom dneva na seznam. user posted image

Upam, da ne bo kakih zamer, ker sem napisala svoje mnenje...  user posted image  user posted image  Sam taka sem - povem direkt!!! Ne maram ovinkarjenja... user posted image

Veselo čvekanje ti želim...

(odgovor članu Alter_ego)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 18:45:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
23.10.2008 18:52:16   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
Zdej pa morm it, ker nekej močno smrdi smrdi smrdiuser posted image

A res???? Kaj pa????  user posted image  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
23.10.2008 18:57:11   
Vesnozaver
kuku,

tanci fajn zrihtajta z erikom!

glede dojenja- - si zelim dojiti in upam, da bo vse ok. Najbolj me je strah, da ne bi sestre bile preveč frehične, če slučajn o ne bo slo....sem hitro user posted image

akvalina: pozdravček tvojemu Žanu, me je tako nasmejaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
23.10.2008 19:08:18   
Čebel@
akvalina tud z moje strani en lep pozdrav žanu......lepo da nas ima za tečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša kje pa je toysuser posted image ........drgač jest samo zibko že imam samo vsee ostalo manjka
tanci......se mi erik prov smili s temi flekci.......držim pestke da je  vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image  jutri ima pa rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da bomo me tud kej tortice dobile(samo za pogledat)user posted image user posted image user posted image user posted image

naš user posted image  je pa danes neverjetno miren.......sem mirovala in kislo jedla,pa se neče in neče premaknituser posted image user posted image user posted image  mam pa danes tok čuden izcedek-kr sluz......jak in fujuser posted image  upam da ni kej narobeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
23.10.2008 19:11:51   
Vesnozaver
majchy men se vceraj ni popoldne in se zvecer kar nic....pa je mozek pol malo trebuh 'potresal'user posted image  pa iz enega boka na drugega sem se obracala...pa se je zbudil!user posted image  bogo dete, ze zdaj ga gnjavimo....
ce je bela sluz, mislim, da nic ni narobe

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
23.10.2008 19:14:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
katjuša kje pa je toysuser posted image

v avstriji toysRUS

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
23.10.2008 19:16:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

katjuša kje pa je toysuser posted image

v avstriji toysRUS

uf.......malo mi je dalečuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
23.10.2008 19:17:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

majchy men se vceraj ni popoldne in se zvecer kar nic....pa je mozek pol malo trebuh 'potresal'user posted image  pa iz enega boka na drugega sem se obracala...pa se je zbudil!user posted image  bogo dete, ze zdaj ga gnjavimo....
ce je bela sluz, mislim, da nic ni narobe
rumeno-zelenauser posted image user posted image user posted image  mal me nej žokne pa ga neham gnjavituser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2961
23.10.2008 19:17:38   
tanci29
akvalina tudi jaz tečka pomaham tvojemu žanuuser posted image user posted image user posted image ...

majchy-mora user posted image  tudi malo počivat...mogoče je pa danes malo bolj len in zmatran...saj bo hitro začel brcat...

erik je pa tko no s temi fleki u bistvu ga moti in ga srbi in se spraska do krvi...upam da bo tale krema bolj pomagala pa na dieti je z jajci do testiranja...reklaje da testenine lahko jajčne samo jajca celga in beljaka ne
ž

Neposredna povezava do sporočila: 2962
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 19:24:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2963
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 19:27:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2964
23.10.2008 19:31:04   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

A res???? Kaj pa????

Majklov drekec pekecuser posted image

Ccccc...

Neposredna povezava do sporočila: 2965
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 19:32:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2966
23.10.2008 19:36:32   
sunny24
Dober večer! Kako smo?

Jst sem popoldne preživela mal na luftu in pijački, zdej pa lenarim pred TV. Moj je šel delat...

majchy, naša bejba je tudi danes bolj lena...Jo mal požokam, mi mal vrne in spi dalje...Bogi otrok, le kaj si misli? Mama smotana, pusti me spat...Zdej me žokaš da naj se zbudim, februarja boš pa prosila, da naj čimveč ponoči spim...user posted image user posted image user posted image

akvalina, pozdrav za tvojega sineka še od ene tečke...user posted image

tanci, držim pesti, da bo Erik čimprej rešen s temi flekci! user posted image user posted image user posted image

dojenje...jst pravim tko, če bo mleko, bom dojila, drugače bo pa flaša pela. Sej jih je dosti na flaši zraslo gor. Pa tudi mi ni, da bi dojila nevem kolk časa...tam ene pol leta največ, pol pa dosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2967
23.10.2008 19:40:36   
Čebel@
kolumbo hvala za linkuser posted image user posted image user posted image

ja upam da je samo len user posted image .......jaz takoj zaženem panikouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
23.10.2008 19:49:07   
Čebel@
no jaz vas zapuščam.........grem pod tuš in mal še tv pogledatuser posted image
tanci......jutri lepo praznujteuser posted image user posted image

se tipkamo jutri

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
23.10.2008 20:00:26   
tanci29

no jaz vas zapuščam.........grem pod tuš in mal še tv pogledatuser posted image
tanci......jutri lepo praznujteuser posted image user posted image

se tipkamo jutri

no uzivaj pa hvala...bomo se malo pocartali pa najbrž bojo moji pršli...ta pravo praznovanje pa bo v nedeljo...takrat pa vam prpopam kako slikouser posted image ....joj moj sine je že ENO leto star sej ne morem verjet

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
23.10.2008 20:17:26   
tanci29
user posted image

PUNCE ERIK VAM ŽE DANES POŠILJA TORTICO DA SE BOSTE JUTRI SLADKALE....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
23.10.2008 20:43:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

mmmm Erik hvala sam veš me ne smemo tok veliko sladkegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst bom še možeku mal dala pa Florjanuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
23.10.2008 21:00:24   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

user posted image user posted image user posted image    ERIK - hvala za torto...   user posted image user posted image user posted image
Bom jutri to z veseljem pomazala, ker za danes je dovolj sladkarij user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
23.10.2008 21:01:21   
diamantina
Rebeka, za ta trakec je link dala draga sunny enkrat, pa sem samo kliknila, zdaj pa ne vem, kje je ta povezava, jaz pa sama ne znam prit do tega - je nekje na ringaraji user posted image , mogoče bo še katera druga uporabnica vedela. user posted image

Katjuša, ni drag ne, malo me edino skrbi, da bodo kolesa šla hitro preč - pred hišo imamo zaenkrat namreč še makedam in vsaj do naslednje pomladi bo ziher tako user posted image  Sem malo brskala po netu za vozički, pa mi nikakor ni jasno, zakaj so take razlike v cenah, če pa so vsi vozički v svojem bistvu isti, le malo se razlikujejo po dizajnu, da bi bili pa funkcionalno kaj slabši/boljši pa nisem zasledila ... user posted image

Tanci, ti boš kriva, če bom zdaj šla na bencinsko po nekaj sladkega in bom spet kregana pri G zaradi kg - si mi take velike lušte zdaj naredila in če prav pomislim, še danes nič sladkega nisem dala vase user posted image  user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
23.10.2008 21:03:57   
sunny24
Tanci, reči Eriku hvala za torto...To se bomo lepo redile...user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.