SpeliG -> RE: Aprilski srčki 2008 II. del (25.9.2008 11:32:36)
|
Pa sej niste resne, imamo že drugi del čvekanja?! Sem zelo na hitro preletela vaša pisanja, danes namreč sploh nisem pri sebi. Noč je bila sicer kar v redu, spat je šla ob 20.30 in se prvič oglasila ob pol 5, potem sva malo dajale dudo in imele ob 6.30 zajtrk. Pa je bila še pridna in na atijevem mestu v "veliki" postelji spala še do 9.30. Zaspane torej nisva, ampak fizično sem pa čist izčrpana, res. Zadnjih nekaj dni bi se nonstop nosila po rokah (prej se sploh ni marala), ful enega joka ki ga sploh ne poznamo (razvajenci), zadnja dva dneva pa mi zavrača flaško. Čist sem down, križ imam itak že zj..zaradi najinega kupčanja, zdej me pa že kolk boli kot kakšnega možakarja v letih. Da spravim vanjo vsaj 80 ml mleka jo moram futrat stoje in hodit po stanovanju! Joka ker je lačna, joka vmes ko je, potem se obrne stran vsaj 20-krat in nazadnje sva obe čist zmatrane. To pač ni normalno in greva danes k pediatrinji, mislim da mi zavrača flaško, ker ne more dihat skozi nosek, čeprav ji ga čistim z unim sesalcem in ful spravim ven. Ah, danes sem pa pojamrala, ampak kar priznajmo si, včasih je tut preklet težko delo tole, bi šla rajš v službo. In potem me je sram takih misli, to je vendar moj največji zakladek, vse bi naredila zanjo. Ketrin, verjamem da te še prav nič nima za novega dojenčka in tudi jaz občudujem mamice, ki imate te male pikce in še malčke zraven. Tudi pri nas bomo kar počakali, da Marti mal zraste, pa potem "kupimo" novega... Lepo se imejte!
|
|
|
|