Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:08:52
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Srečka, kako teb rata tko hit klofat...sam en post napišem ti pa že 3 hitri prstki Majček he he
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:09:50
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe st užgana, on premražen ... dobra kombinacija dobili smo 4. otroka...tokrat je fantek he he...ma sem bila mal užgana, mož premražen pa je šla zdrava pamet...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:11:36
|
|
|
|
NiLe
|
Ej, Srečka, ne govor ... kaj nas vse še čaka??? Sva ravno par dni nazaj z MM debatirala, da tole zdej ni nič - k se kregava na N&L, ko zganjata norčije - v primerjavi s tistim, kar nas čaka ... joj, to bo ludnica ...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:12:17
|
|
|
|
Majček28
|
Srečka uizi, ti si že pri pubertetnicah moja pa še zob nima ...sicer smo pa mame še mlade pa glih enprov trapaste, da bodo one mogle na nas pazt ne pa me na njih
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:13:30
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: NiLe st užgana, on premražen ... dobra kombinacija dobili smo 4. otroka...tokrat je fantek he he...ma sem bila mal užgana, mož premražen pa je šla zdrava pamet... ne klič ... pa je padla 198-tka
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:14:08
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: NiLe st užgana, on premražen ... dobra kombinacija dobili smo 4. otroka...tokrat je fantek he he...ma sem bila mal užgana, mož premražen pa je šla zdrava pamet... ha ha ha ha, a to bi bil po pa otrok vremena
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:15:11
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: NiLe st užgana, on premražen ... dobra kombinacija dobili smo 4. otroka...tokrat je fantek he he...ma sem bila mal užgana, mož premražen pa je šla zdrava pamet... ha ha ha ha, a to bi bil po pa otrok vremena ma kakega vremena...modernega časa...namest fotra je mat lepatop napalil...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:16:36
|
|
|
|
Krista28
|
Čeer, Jst sm pa že pri Kristjanu zaspala, pa me moj nežno zbudi, če bom še kaj spila, tako da imam zdaj nescaffe pa sok pa kos štrudla pa rr . Dons je bil ful priden.... IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 ej babe, zdele bi me pa skor kap.....sem Brini kupla tistka pametnega kužka, ki poje pa govori....skratka, jaz ne vem al je mal pokvarjen al v stiku al pa samo tko občutljiv...jaz zdele zatopljena v topija pa kar naenkrat reče oz. se zadere: JEEEEE in zaploska...sem se skor usra**...še dobr da imam pleničko....no pol je pa še reku: OBJEMI ME....baraba mala Nile, ti ga tud maš, a je vaš tud tolk občutljiv?....tole se pa bere kukr da bi bil živ Midva sva se sred noči skor usrala. Kar naenkrat en tuj glas iz dnevne...pa je tud reku objemi me ko je prišel k njemu. Besno išče kje ga bo ugasnu, un pa PA-PA. Za crknt.. Joan, faca si ..jaz sem se sicer enkrat prijavila, ampak licitirat si pa kar nisem upala. Sem hotla voziček kupit, pa potem ni bilo take razlike v ceni, pa sem kar pri nas kupila...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:16:40
|
|
|
|
NiLe
|
ej, bejbike, vi2 kar nadaljujte z debato ... jaz skočim pod tuš, preden MM pride in uleti pod tuš, pa mi bo vso vročo vodo skuril ... sicer bi se ena kopel prilegla, pa bi čist preveč dolg časa trajal ... , pridem čekirat, brez skrbaj
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:17:51
|
|
|
|
Majček28
|
aaaaaa virtual kid .....če bi imela zmoglivejši topi bi bla pa lahko dvojčka
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:22:05
|
|
|
|
Majček28
|
ooooo Krista, zdej si mi pa take lušte nardila s štrudlom, oooooobožujem ga. A ti zdele piješ kavico....ooooo potem pa bo čas za debato JA tale kuža je pa faca no, pa tkoooo lepo gleda da ga tud ugasnt ne moraš
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:23:09
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 aaaaaa virtual kid .....če bi imela zmoglivejši topi bi bla pa lahko dvojčka pa da jih ima iznenada 5 he he oooo krista dobro jutro...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:29:45
|
|
|
|
Krista28
|
Joan a grejpfrutov si se pa naveličala?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:29:50
|
|
|
|
Majček28
|
punce jaz grem pančkat, že tko smo naklofale nad normo lepo pančkajte
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:30:35
|
|
|
|
resnično srečna
|
eto...majček je šla na kavico...pa Halo štrudelj je šla naročit...pa sem spet sama...in zdej nej kaj...2 strani sama klofam a kako? jok brate odpade...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:30:51
|
|
|
|
Majček28
|
oooooo al pa še ne grem, je posadka prišla
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:36:38
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 ooooo Krista, zdej si mi pa take lušte nardila s štrudlom, oooooobožujem ga. A ti zdele piješ kavico....ooooo potem pa bo čas za debato Saj kava je una, čist brez kofeina...ampak jaz imam ful rada okus po kavi..
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:37:14
|
|
|
|
NiLe
|
evo mene ... pa posadka je tut uletela, pa dragi MM je malo prej prišel ... se mora najprej podkrepit - večerja, pa sem se hitr uštulila in naročila vroooč kakav ... kje smo ostale??
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:37:46
|
|
|
|
Majček28
|
ja kaj je zdej, ena se utaplja, ena ma polne roke kofeta pa štrudla, ena sigurn čekira če je še kakšna žagca ven pokukala, jaz pa zdej pa res
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:38:01
|
|
|
|
resnično srečna
|
ha ha ...okus po kavi...jah sej..čokolada z okusom po kavi je tud dobra he he
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:38:48
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe evo mene ... pa posadka je tut uletela, pa dragi MM je malo prej prišel ... se mora najprej podkrepit - večerja, pa sem se hitr uštulila in naročila vroooč kakav ... kje smo ostale?? revež...komaj pride že mora ženo strežt...kolk maš pa ti zlatega moža NiLe...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:39:09
|
|
|
|
Krista28
|
Ej sej posadka je uletele, pa je vidla kolk strani je na nov, pa jo je minil...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:40:02
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: NiLe evo mene ... pa posadka je tut uletela, pa dragi MM je malo prej prišel ... se mora najprej podkrepit - večerja, pa sem se hitr uštulila in naročila vroooč kakav ... kje smo ostale?? revež...komaj pride že mora ženo strežt...kolk maš pa ti zlatega moža NiLe... zlatga v kockah direkt za v sef
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:40:19
|
|
|
|
NiLe
|
oooo, štrudl je pa tud moj favorite sladkiš ... aja, btw Posadka, danes sem pekla TVOJO PITO in je požela ovacije ... je ostal samo še en mali slize ... ne morem verjet, še N&L sta ga jedla ... da o Tii ne govorim, kako je mljackala
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:41:58
|
|
|
|
lepa posadka
|
Ne, ne... ni me minil... sem samo preskočila :-))) A lahko kakšen povzetek, hihi?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?