Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:42:12
|
|
|
|
NiLe
|
Srečka, vi ste pa tale zobek dobili kar tako mimogrede ... jaz tud upam, da pri nas ne bo kakšnih hudih trenutkov ...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:43:28
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Kje je pa kej Ketrin...a spet kje čevape testira he he sam enga mogoče...če nima spet kontracepcije (kaje) vključene he he... joj Srečka, ti pa imaš prebliske dons...si se naspala pa ti škodi .....no, če pomislm sem pa jaz dons začela provocirat ....očitno sem naspana tko da lahko še mal klofam
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:43:41
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Srečka, vi ste pa tale zobek dobili kar tako mimogrede ... jaz tud upam, da pri nas ne bo kakšnih hudih trenutkov ... mah ja očitno...ni bilo kakega pretiranega matra...sej je bla mal tečna pa mal je zadnji dve noči se zbujala...ampak če bo tkole...bo v nasprotju z ostalimi milina...pol smo tud tukej zmagal...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:45:43
|
|
|
|
Jo@n
|
Nile, glej mejl!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:45:49
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Kje je pa kej Ketrin...a spet kje čevape testira he he sam enga mogoče...če nima spet kontracepcije (kaje) vključene he he... joj Srečka, ti pa imaš prebliske dons...si se naspala pa ti škodi .....no, če pomislm sem pa jaz dons začela provocirat ....očitno sem naspana tko da lahko še mal klofam valda da lahko...še 3 strani je treba naklofat...kam pa pridemo, da ne odpremo dones III. ke...sem pa opazila, da je bilo danes tukaj zatišje...zunaj pa tak mraz...smo šli za 1 uro na sprehod...ma smo bili potem kot eskimi vsi rdeča lička pa noske...je pihalo kot za stavo...čeprav tale vreča od Ize je mega... NiLe a ti si kaj dobila?...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:46:00
|
|
|
|
Majček28
|
Kaja od ketrin bo pa verjetn kr takoj vse stalne dobila, al kaj Đoen, a še kar firbcaš...dej pol vsaj kaj napiš pa pomagi da naklofamo tole 200-tko čimprej, da gremo spat
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:48:18
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Kje je pa kej Ketrin...a spet kje čevape testira he he sam enga mogoče...če nima spet kontracepcije (kaje) vključene he he... joj Srečka, ti pa imaš prebliske dons...si se naspala pa ti škodi .....no, če pomislm sem pa jaz dons začela provocirat ....očitno sem naspana tko da lahko še mal klofam obe2 sta naspidirane in malce provocirata ... men se pa učke počas zapirajo, pa lapitopi mi je skor stegna prekuru ... bom MM rekla, ko pride, da mal lapitopija popestva, pa bo
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:48:33
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Đoen, a še kar firbcaš...dej pol vsaj kaj napiš pa pomagi da naklofamo tole 200-tko čimprej, da gremo spat ma ona se za NiLe dila...he he Đoena zdej k boš profi v tem ratala...boš mogla mal znanje delit he he...sploh, če boš kaj dobrega vidla...pa da se tole izkaže za dobro foro...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:48:45
|
|
|
|
Jo@n
|
Majček, morm prestavit rit na fotelj zraven, pa se mi ne da.... Pa ne vem kaj naj pišem, vicev pa nimam bnenih pametnih, za stare me boste pa za ušesa...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:50:34
|
|
|
|
Jo@n
|
Foro? Srečka, kakšno foro, jest to zares .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:50:42
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe obe2 sta naspidirane in malce provocirata ... men se pa učke počas zapirajo, pa lapitopi mi je skor stegna prekuru ... bom MM rekla, ko pride, da mal lapitopija popestva, pa bo ma rajš ti mal MMja popetvej...bo takoj topel...garantirano he he...sicer mu pa vročo banjo priprav...to navadno paše, če je človek zmrznjen... ma sej je revež no...k dones je res mraz k svinja...jaz ne vem kako sem lahko včasih cele dneve v tem mrazu bla zunej pa smučala...pa še čist premočena včasih...jao...se vid da v leta prihajam ja...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:51:50
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Foro? Srečka, kakšno foro, jest to zares . itaq...ampak je fora...da je tko poceni...sem gledala usnejen gležnarje za Izo...podložene s krznom v Limaču za 15 ojrotov...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:52:47
|
|
|
|
Jo@n
|
Punce, nočko! Ne morem več...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:53:48
|
|
|
|
Jo@n
|
OK, sam še to, srečka ni fora, ampak je mejdinčajna, pa pol mal poštnino nabijejo, ampak ne več ko je napisan. Zdej pa res grem.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:53:51
|
|
|
|
NiLe
|
porkaduš ... sem zbrisala kar sem napisala ... torej, glede vreče ... danes nisem uspela iti, ker je bil pester dan in popoldne sta bila N&L čist preveč tečna, jaz pa brez volje, da bi vse tri trogala v trgovino ... bom v ponedeljek čekirala prek telefona v domžalsko PP
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:54:03
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Majček, morm prestavit rit na fotelj zraven, pa se mi ne da.... Pa ne vem kaj naj pišem, vicev pa nimam bnenih pametnih, za stare me boste pa za ušesa... Đoena lahko kaj o princu napišeš...k mater jest sem ga res pogrešala...k je taka milina he he...aja pa to povej kako si se počutila, ko si prvič njegovo žago začutila... men je bilo danes kar hudo pišuka...ker se mi stalno dozdeva, da zdej pa še mal pa bo začela hodit...pa še mal pa vrtec...pa še mal pa šola...pa še mal pa prvi randi...jao...pa kam bezlajo... pa smo se ravno hecal da ima Iza tolk zob k dedi brez proteze...ma ni blo 5 minut pa tist zob našlatam...pišuka...mi že kontre daje...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:55:39
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Punce, nočko! Ne morem več... ha ha boga Đoena...no lepe sanje...pa uživajte nedeljsko...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:56:18
|
|
|
|
Majček28
|
Nile, da se ne boš užgala....bo blo tvojmu sumljiv....pa ti bo topija vzel še mal pa bo jutri....jaz pa ko čuk...sej, če grem pa zdele spančkat bo pa če 5 minut Brina hotla zizi....jo bom počakala, pa magari jo zjutri
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:56:47
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe porkaduš ... sem zbrisala kar sem napisala ... torej, glede vreče ... danes nisem uspela iti, ker je bil pester dan in popoldne sta bila N&L čist preveč tečna, jaz pa brez volje, da bi vse tri trogala v trgovino ... bom v ponedeljek čekirala prek telefona v domžalsko PP ma sej si dobra...sama s 3emi...jest ne vem kako bi mi uspelo...no pri nas če so trije je milina...k matevž babe zrihta v nulo...samo je to tkooo redko...bo en dan tamal sam sebe nekje srečal...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 22.11.2008 23:57:47
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 še mal pa bo jutri....jaz pa ko čuk...sej, če grem pa zdele spančkat bo pa če 5 minut Brina hotla zizi....jo bom počakala, pa magari jo zjutri ha ha Majček... kako pa tvoje zdravje?...ziher ti je zanč kak urok tvoj naštimal, da nisi mogla žurat...a danes pa medo že brunda al kako?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:00:17
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Nile, glej mejl! Tule pa nastane problem ... tale mejl sploh ne vem, če še deluje ... pa tud mislim, da sem geslo pozabla ... grem čekirat ,če še deluje ... če si tolk prijazna, mi pošlji na ZS ... hvala, zlata si
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:01:17
|
|
|
|
Majček28
|
no Đoena zdej pa le spat....noooočko Srečka, ti si tko posrečena...pa Iza bo ista k ti...že zdej te zeza
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:06:51
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 še mal pa bo jutri....jaz pa ko čuk...sej, če grem pa zdele spančkat bo pa če 5 minut Brina hotla zizi....jo bom počakala, pa magari jo zjutri ha ha Majček... kako pa tvoje zdravje?...ziher ti je zanč kak urok tvoj naštimal, da nisi mogla žurat...a danes pa medo že brunda al kako? ja, naš medo že brunda...je dons mal boljš, zdej je pa 3 noči na kavču spal ker je tko kašljal da je blo joj pol pa ni mogu spat....smo bli pa te teden vsi mal čudni....ah, za žurat bo pa še prilika Srečka, kako teb rata tko hit klofat...sam en post napišem ti pa že 3
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:07:55
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Nile, da se ne boš užgala....bo blo tvojmu sumljiv....pa ti bo topija vzel ha, ha ... tale bi bila dobra ... jst užgana, on premražen ... dobra kombinacija
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:07:57
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 ...pa Iza bo ista k ti...že zdej te zeza ja ja...dobre gene ma...nadjačala mamo...packa mala...sicer pa tvoja tud ne zaostaja za tabo...tko da če se bodo tele naše tamale pokompile, ko bodo večje...bomo morale kr ornk pljunt v roke pa jih pazit...k to bodo norčija na norčijo... a si nas predstavljaš...kako jih inkognito nadzorujemo, ko bodo harale okrog...NiLe za vogalom...javi kam se se prestavile...majček leti na to in to lokacijo...Ketrin paziiii...prihajajo v tvojo smer...jaoooo babe...kake bodo to še najstniške fore...
|
|
|
Posvojitev otroka in istospolni paragnesKakšno je vaše stališče do tega, da otroka posvoji istospolni par?To popolnoma podpiram. (
25%)
To podpiram, kadar gre za otroka, za katerega je težje najti posvojitelje (npr. hendikepiran otrok) (
7%)
Ne vem, se ne morem odločiti. (
19%)
Tega ne podpiram. (
46%)
Drugo. (
3%)
Število vseh glasov: 320Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!