JABOLKO3
|
Dobro jutro! Joj, če se bo to še stopnjevalo, bo pa že resen problem - naše noči namreč... to noč sem ga 5x dvigala iz posteljice, pa vsakič se hoče dojit, sicer na kratko in potem takoj zaspi, a vseeno.... pa ni bilo vedno zaradi kašlja, nosek tudi ni bil problem, ker je lepo dihal skozenj, je pa res, da je v zgornji dlesni na levi strani že čutiti nekaj trdega, kar upam, da se bo čimprej prebilo na plano... potem je pa še zjutraj najdražji zamočil - je obljubil, da bo starejšega on spotoma v šolo peljal, pol se je pa spravil navsezgodaj še nekaj predavanje popravljat in pozabil na uro - sem skočila iz postelje ob 7.40, ob 8.00 je pa že pouk... no, potem sta se oba na brzino zrihtala in odbrzela... jaz sem pa doma z nekam težko glavo, pa s trdim hrbtom.... da ne dolgovezim - precej zdelana... pa še srednjega imam doma, sem mu kar Frančka na TV naštimala, da imam malo miru... pa brez težav sem sprejela odločitev, da bo danes starejši šprical trening plezanja... in s tem na svoja ramena krivdo, da zaradi tega morda ne bo svetovni prvak, ha ha... tako da je zaenkrat plan, da se doma še malo pocrkljamo (beri - da mamici prime lekadol), nato pa se zrihtamo in gremo v BC Šiška dvignit naročeno zimsko vrečo in nato zraven še v šoping jestvin za čez vikend, po starejšega v šolo in nato domov... čisto malo verjetnosti pa tudi še obstaja, da se oglasimo še na kakav v Kodeljevem... ati bo pa spet v poznih nočnih urah prišel domov in jutri navsezgodaj spet odšel...eh, nekdo pa tudi mora evrčke služit, da jih lahko mi zapravljamo... Joj, sem se razpisala, saj ni treba brat, ne boste nič zamudile, ha ha Big mamma - ste si pa resno zadali tele priprave za kužka - upam, da ga boš kdaj na srečanje pripeljala, da ga še me malo pomečkamo.... pa še to me zanima, kje je ta "pr Soud"? Joan - upam, da si se tokrat malo bolje pripravila na obisk gospodov s komunale pa tudi šnops nabavila, sicer spet ne bo nič in boš lahko na vrtu riž posadila... Posadka - ste imeli pa včeraj pestro, kaj... 50€ za torbo se mi zdi ugodno, jaz sem za našega dala 75, pa je bila med najcenejšimi v trgovini, sicer so bile cene okrog 100.... pa hvala včeraj za kakav... Frutki & co. - jaz kupujem le sadne, če kam gremo in mi ne znese doma pripravit, ker zelenjavne je treba pogreti, sicer so zanič, to pa 'na terenu' tako ne gre... Sedaj grem pa še malo v študij varnostnih ograjic za na stopnice.... lep dan, čeprav je vreme bolj čemerno... kar se pa snega tiče - bi mi bilo čisto prav, da še malo počaka...do Božiča...
|