|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
20.11.2008 1:40:34   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28
...jaz imam tist...rajš kasnej ko prej...

he he tole se pa dvoumno bere he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
20.11.2008 7:16:14   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Vidim, da včeraj nisem nič zamudila. Ste (smo) pa res manj čvekaste...

Danes zjutraj sem pa skoraj popiz..., me je MM ponesreči s kovtrom po očesu in me zdaj ful peče. Da ne omenjam zelo nežnega načina bujenja! Pa še Kiara je takrat še spala. GRRRRRRRRRR!

Me je pa potem Kiara potolažila, se je najedla (no, po flaški je dobila mleko), potem je bila pa taaakoooooooo crkljiva, da sva se še malo stiskali user posted image . Ponavadi se ne pusti in je to res samo vsake svete cajte. Zdaj pa sedi v stolčku in se dere MAMA, medtem ko jaz pijem kavico.

Upam, da ste imeli lepše jutro od mojega, vsem nam pa želim en lep sončen dan!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
20.11.2008 7:44:53   
simvir
Jutro!

Midva sva že pokonci, no jaz že od 6h ko je MM odpeljal Nejca k babici. Če gre zjutraj tja, ga moram vedno jaz zrihtat, drugače se kar neki dere (smo ga očitno že tako navadili).

Midva prideva v Lj v vsakem primeru, moram potem še v Svet knjige, zmeraj odlašam z nakupom, danes je pa zadnji dan. 

Kje boste torej? V tisdti galeriji še nisem bilauser posted image , a to je v spodnji etaži?? Že dolgo nisem tam hodila.

Eva slab začetek, dober konec dneva ti želim.

Zdaj greva pa na zajtrk, khm kaj bomo danes jedli (vsak dan isto vprašanjeuser posted image )?

Lep dan vsem

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
20.11.2008 7:46:16   
Isabellabina
Dobro jitro še od mene

Ravno pijem kavico in "uživam" še v pižami,saj mi ni treba otrok zvozit ,jih je MM.user posted image vsaj enkrat.

drugač bo pa tale dopoldan ...delaven...tko da se pišemo šele zvečer...če me bodo roke še ubogale...user posted image

Aja..naša noč...dobil flašo ob 19.30 ,zaspal ob 21.30 in tankal ob 03.40 pojedel spet flaško mleka in zaspal do 07.00user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
20.11.2008 7:55:26   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Kje boste torej? V tisdti galeriji še nisem bilauser posted image , a to je v spodnji etaži??

Hala D...pod Emporiumom...je pa to slaščičarna...ne moreš izgubiti...takoj ko prideš v klet...pa super, da prideta s Tevžem...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
20.11.2008 8:01:45   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28
...jaz imam tist...rajš kasnej ko prej...

he he tole se pa dvoumno bere he he

ojej...se vid da je pozna ura.....jst sm sam še dol padla...sem dala včeraj ob 5.30 Nadji polento, pa mal rumenjaka, pa na vse skupaj eno malo žličko golaža - je brez ta hudih začimb že zarad Kristjana (smo se tko navadl), pa je bruhala...no ni bla cela pojstla, ampak očitno jo je tiščalo...Naša pupa res ni za prehitra testiranja...ampak sama polenta je bla tko pusta.user posted image

Sicer je bla pa noč čist superca - dojenje mal čez 2 in ob 6.45. Zdej pa jo slišimi po babyfonu.....se greva oblečt, sam prečekiram kje se dobimo...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
20.11.2008 8:10:58   
NiLe
jutroooo user posted image user posted image

mi smo tud že na speedu ... otroka tam, kjer morata biti user posted image ... Tia čaka na jutranjo proceduro, jaz se še oblečem in mogoče mi bo zneslo pozajtrkovati, potem pa akcijaaa. Ravno poslušam: Če si srečen ... ena luštna priredba: če si srečen, soseda brcni v rit user posted image user posted image user posted image

torej, spremenile smo lokacijo današnjega kofetkanja in futranja s cukrom:
Slaščičarna GALERIJA GRAD, hala D, pod Emporiumom ... tja prideš lahko s treh strani:
1. pri vhodu v Emporium po tekočih stopnicah (ni prijazno vozičkom)
2. z dvigalom, ki včasih dela, včasih ne (vhod vanj je s parkinga ob Empriumu)
3. s kontra strani hale, se pravi mimo lokala Playa, se dol spustiš po klančinah (greš čez celo halo)

upam, da sem kateri pomagala ...

ura: 9.30 za točne in malo čez za zamudnike user posted image

lep dan žellim!!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
20.11.2008 8:33:56   
Ketrin
Jutro....

No, naša noč je minila brez prebujanja.... Hahaha. Ne, tole je bil vic za dobro jutro....

No, pripravila sem se na mnogo hujšo nočno varianto, tko da je bilo potem proti pričakovanjem... sicer Nx zbujanje, ampak glih celo noč pa neuser posted image Zobek?user posted image user posted image user posted image Ni na vidiku... jz ne vem, mogoče ji pa v kontra smer rastejouser posted image

Nič.... kašica v trebuščku, danes je lepo pojedla običajno dozo.... Zdaj pa se šibam oblečt in zrihtat, pa se vidimo čez urco....

Lep dan,
KK

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
20.11.2008 8:34:45   
Jo@n
Čveke, uživajte danes, pa glejte da ne pokvarite vremena. Naju ne bo, ker imam ob 10h dr.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
20.11.2008 8:40:49   
Krista28
Ej, posadka gre šele zdej z nm, pa bi bla lahk tud kasnejša ura...mislim da 10.00 čist ok, eni pa mal kasnej...lokacija hala D.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
20.11.2008 9:13:00   
sinskaT
Punce uživajte na čveku, mi2 imava obiske (mami pride "pomagat", carica moja user posted image ), morda pa jutri po plavanju....?

No v vsakem primeru se mejte fajn!

PS

Tile škorenjčki pa mene tudi zanimajo, cena je res huda...sam kaj čmo, MM pravi, da pa spet nismo tok bogati, da bi poceni kupoval  user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
20.11.2008 9:22:49   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Zobek?user posted image user posted image user posted image Ni na vidiku... jz ne vem, mogoče ji pa v kontra smer rastejouser posted image

user posted image user posted image user posted image A ti to našo situacijo opisuješ...
No, sicer se ne bom pritoževala... To noč sem zopet spala.user posted image Sicer sem garala do 23 ihuser posted image , ampak to me ne gane, če bi le bilo tako vsako noč. Očitno da zobovje popušča...user posted image user posted image user posted image Sam ne vem kdaj potem vraga pride... A po pošti???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
20.11.2008 10:31:54   
trnuljčica
Očitno je nekaj v zraku. Dobrega mislim... user posted image Že dva dni analiziram bančni račun, v smislu od kje vraga mi je ostalo toliko... Sigurno sem kaj pozabila plačati... Pa sem se sedaj bolj poglobila v celomesečne prihodke, ha, ha, ko je toliko virov , in odhodke. In: prejšnji mesec so mi trgali kredo za stari avto (ki je sedaj možev), pa so ugotovili, da je bil že oktobra zadnji obrok in so mi odtegljaj vrnili...
Se moram kmalu spraviti v trgovine, gledati bundo, da ne bodo viška denarja miši poglodale... Se mi zdi, da mi kar nekam odteka...user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
20.11.2008 11:18:26   
Isabellabina
Ojla

Evo sm hitr pršla da dam mal kuhat ,je zmanjkal cementa pa ga je treba it iskat,ma sej je glih prov vsaj u miru lahko skuham

Današnji meni---repa,krvavice in krompir v koščkih
Jernej--piščanček,cvetača,korenček in rižek zmiksano na vilico

Trnjulčica----še mal pusti na banki ,mogoč se pa še kakšni mladički nardijo......user posted image ,jaz se vedno sprašujem ,ma kje za vraga sem pustila tolk dnarja...

Nč šibam ,hitr kuhat

Neposredna povezava do sporočila: 4739
20.11.2008 14:21:36   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Trnjulčica----še mal pusti na banki ,mogoč se pa še kakšni mladički nardijo......user posted image ,jaz se vedno sprašujem ,ma kje za vraga sem pustila tolk dnarja...

Misliš? Na navadnem računu se tistih par centov mesečno res nič ne pozna...
Čeprav sem bila prejšnji mesec presenečena, ko se je sprostila vezava od malega princa in se je nabralo celo 7 evrov v 3 mesecih... To pa je že nekaj... Se pozna, da so dvignili obresti na vezave...user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
20.11.2008 14:39:09   
SpeliG
Me veseli ko berem, da se vaše nočke malo popravljajo.
Big mamma, Trnuljčica, user posted image  za boljše spanje, od tu gre valda samo navzgor..

Eva, slab začetek dober konec, pravijo. Pa mislim, da ti je Kiara itak takoj polepšala dan, če ne z drugim pa z MAMA.. Pa še vedno ti pozabim omenit, da si mi ful olajšala zadeve, ko si rekla da vnaprej pripraviš mleko recimo za zjutraj in se lahko spravi v hladilnik, da je OK. Namreč midve nikol nisva bile v bolnici zarad naših težav (je AR vse popravil že naslednji dan za 80%, ampak če ga pa ne damo je pa še vednouser posted image ) in zato nisem imela pojma, da se sme tako delat. Zdaj to prakticiramo odkar klepetaš na Aprilčicahuser posted image . Hvala!

Tudi pri nas smo lepo naspani, jutri greva mal v mojo službo klepetat, tako da sva precej od doma. Sploh ne morem verjet kako gre hitro tole, prav kmal bo treba nazaj delat...In ker razmišljam da bi svoje duhomorno računodovstvo zamenjala za drug oddelek, je treba počasi jim malo omenit...No ja, tudi če se vrnem na staro delovno mesto je OK, je mlad in zabaven kolektiv, ki zna tut iz rčn narest žurko.

Fajn bodite, bye bye!

Neposredna povezava do sporočila: 4741
20.11.2008 14:44:12   
Jo@n
Čveke še vedno čvekajouser posted image user posted image .

Jaz kuham kosilo, repo pa bele žgance in pečenico. Njami. Mali princ pa je imel piščančka s korenjem in bučko (al je bila cvetača), je zmiksano iz skrinje skoraj glihuser posted image . Popoldne bo pa skuto in malo banane za okus. Popil je pa že cel dcl kompota... Uauu....

Omenjate krvavice, a katera ve, kje prodajajo dobre (nimamo vsi vip na kmetihuser posted image ), ker se mi jih res lušta... Ok, Lj z okolico, ne me v Kungoto pošiljat.

Kaj še? Dopoldne bila pri dr. z mojim cukrom in ščitnico je vse v redu, kil bi bilo lahko kaj manj in je bolje da malo pazim pri prehrani. Da sčasoma res ne bo kaj narobe.

Jutri bova špricala plavanje, pa prosiva srečko, če naju opraviči zaradi prehlada. Če pa srečka ne utegne, pa katero drugo, da nama napiše opravičilouser posted image . Naju tudi potem ne bo na kakavuser posted image , so že danes komunalci hodili okrog hiše in napovedali jutrišnje razkopavanje. user posted image  (brzina pa taka, jih čakamo celo večnost, pol pa oni meni, da tole pa že nekaj časa pušča...) Glede na to, da so se danes v moji prisotnosti menili in razglabljali, kako mini bager spravit na zgornji vrt, in da so padali ideje, da tisto tono z gosenicami zapeljejo kar čez leto stare granitne stopnice pred vhodnimi vrati, bom raje kar doma in jih grdo gledala... Tako ali tako bodo ven vrgli dva jabolka in hruško obžagali.... Joj, me jezi ker ko bom pa hotela da vzpostavijo prvotno stanje, me bojo pa čukast gledal. Ne bom omenjala, da je zaradi vodovoda razvrednotena parcela ker tam ne moreš ničesar postavit, oni pa niti služnosti nimajo. Pa sem se spihala. Se bom jutri še 1x, v živouser posted image .

Šibam naprej kuhat, imam mir, mali princ še spi. Naj mu tele popoldanske kitice pridejo v navado.

Neposredna povezava do sporočila: 4742
20.11.2008 15:33:33   
scorpiogirl
Ola!
Dons sem pa prov dobre volje user posted image smo se fajn načvekale. no, minilo je čist prehitro, tko da bi lohk še user posted image naš mali razgrajač pa zdej očitno misli, da je bilo pol urce v avtu do Lj pa potem 15 minutk v kengurujčku spanja dovolj ... se zdejle rajši premetava v stajici in maltretira žabo, namesto da bi kakšno kitico oddremal user posted image pa bi lahko kakšno fejst pupo sanjal, je bil čist impresioniran nad Kajo user posted image
smo pa s čvekanjem tudi pri nas pokvarile vreme ... piha še ne tako zelo, malo pa že, tako da smo psa samo pol ure ganjali naokol, zdaj se je pa na toplem treba mal pocrkljat ... že gledam hladilnik, če je kej sladkega kje user posted image za kosilo je še od včeraj juha, itak sem preveč naredila, če samo zase in za malega kuham user posted image

Big mamma, kar malo se še pogrej na toplem ... v tem vetru zunaj delat ... brrrrrrrrrrr

Joan, te kar vidim, kako jim boš jutri povedala svoje user posted image ti se kar nč šparat, kar pokomandirat user posted image

grem počasi prepričat malega, da bi blo dobro mal zamižat ... pa da vidim, če ve, da pametnejši odneha user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
20.11.2008 15:54:40   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl
pa da vidim, če ve, da pametnejši odneha user posted image

user posted image precej pametnega otroka imam user posted image user posted image user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
20.11.2008 16:10:17   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

Dons sem pa prov dobre volje user posted image smo se fajn načvekale. no, minilo je čist prehitro, tko da bi lohk še user posted image

Se podpišem pod tole. Spet je bilo luštno in ko ena vpraša, kolk je pa danes ura, je Posadka rekla: A žeeee? Joj, tule v Lj. pa res hitro čas teče
user posted image user posted image

naš mali razgrajač pa zdej očitno misli, da je bilo pol urce v avtu do Lj pa potem 15 minutk v kengurujčku spanja dovolj ... se zdejle rajši premetava v stajici in maltretira žabo, namesto da bi kakšno kitico oddremal user posted image

Ej, pol sva pa na istem ... oz. Tia je danes odspala natanko toliko ... pa madonca, kaj se jim tolk dogaja, da ne morejo odspat ene normalne runde, al kaj??? Zdele je budna od pol 1ih in se krohota tasrednji, ki zganja vragolije user posted image

Grem dat kruhek v pečico, narest solatko in počasi za mizo ... danes je na sporedu segedin s krompirčkom ... evo, fanta sta prišla domov....

Spi, dete, spi!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
20.11.2008 16:24:17   
trnuljčica
Vidim da imajo vsi malčki podobne jedilnike- piščanca z zelenjavo. Sem ob vsem dobrem danes pozabila omeniti, da je naš včeraj dobil zmiksanega piščanca (80%) z kolerabo (ca 18%user posted image ) in korenčkom (v sledovihuser posted image ) in je danes bil zopet pikčast po obrazu, čelu, pod lasiščem, pa riti seveda... Že sto let nazaj je bil pikčast po korenčku, pa nisem bila ziher, ampak videl ga pa več ni. Sedaj pa je tale homeopatska doza korenčka naredila cekega user posted image ... Jaz sem pa ravno včeraj razmišljala, da bi mogoče sedaj ponovno probala z korenčkom... Kaj veš, mogoče se mi je samo zdelo... Ja, pajade...
Tako, da še naprej ne bomo mogli kupovati 80 % kašic v trgovini- ste opazile, da je korenje skoraj povsod...user posted image No, kakšna je že brez, kaj veliko zlasti zelenjavne izbire pa ni... Naš ima namreč še vedno raje zelenjavo kot sadje...  Saj ne da je kupljene, ampak če kam grem pa fajn pride...Ga pa moram pohvaliti in povedati, da je preko noči od nejedca prešel na 2 spuščena obrokauser posted image user posted image .

Eva verjetno ti je poškodoval roženico... A te še reže in peče?

Neposredna povezava do sporočila: 4746
20.11.2008 17:51:22   
Isabellabina
Čer

Matr dons smo bli pa pridni,vse narejeno kar sva si z MM-jem zadala,še mal več je naredu,kar je peska ostalo je lepo splaniral okol hiše tko da je zdej še en dober del narejenuser posted image .

čvekice...super da ste načvekale

Krvavice....jaz jih kupujem pri prijateljih ,ki imajo doma kmečki turizem"pr Soud",se pa reče,tam vzamem praktično vse..suhe klobase ,salame,pečenice,krvavice,salame,šink,in pa ponavadi pred zimo naročiva polovico prašička in ga lepo razrezanega že dobiva in ga samo v vrečke pospraviva.Tam imajo tudi dobr plac za fešte ,sam mogoče bi koga odvrnilo to ,da včasih pošteno zasmrdi po prašičihuser posted image user posted image
Evo tolk zaenkrat ,se Jer..dere tle na tleh ga moram mal pocrkljatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4747
20.11.2008 18:28:00   
NiLe
No, zdej pa imam ... ker sem bila ful vztrajna in tečna, da mora Tia odspati še eno kitico, je pred 1 uro zašlafala in še kar vleče ... no, da bo glih IZA varianta se ne bojim ... prej sem morala oba starejša mirit, ker sta bila čist preveč glasna ... sedaj pa je tišina, saj je MM odpeljal starejšega na trening.

Big mamma; user posted image user posted image za vajin projekt in za pripravljen domek za kužija.

Jo@n; upam, da ti jutri komunalci ne bodo preveč sivih las povzročili.

Trnuljčica; jaz nikoli nisem kupovala pripravljenih zelenjavnih kašic, ker sem 1x probala in so čist neužitne.

Kosilo je varno pospravljeno, posoda zložena v pomivalca, kruh pečen, kavica popita, celo dve žehti sem uspela zložiti ... sedaj pa me tasrednja kliče, da greva zlagat puzzle ...  imejte lep večer in naj mali aprilčki čim prej utonejo v spanec user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
20.11.2008 19:18:31   
lepa posadka
Čeer drage moje!

Danes je bil pa neverjeten dan! Simvir... še enkrat hvala. Res si prijazna. Potem slastne pite, pa dober kakav in super družba. Hvala babe. V vaši družbi mi gre čas res hitro. Pa nakupi...hehe... saj smo vse pokupile. Pa naklepetale smo se vmes... otroci pa so bili pridni. Tomaž je vmes prinesel not vso živahnost s kofetkanja in odspal dobri dve uri :-))). Ogledala sem si tudi eno šolsko torbo... tiste, ki ste pred kratkim kupovale... a je 50 EUR velik al mal?

Ketrin...hvala za vse ideje. Bom res vesela, če mi pošlješ še kakšen link al pa kar po mailu za tista dva predloga.
Krista...še 1x hvala za dostavo. Izgleda res kvalitetno.

Srečka, Nile, Jabček...pozabljeno dostavim ob drugi priliki. Verjamem, da jih bo še dovolj :-)))

Trnuljka...ko kaj izvem javim.

Vas zanima še nadaljevanje našega dneva? Simvir nas je pravočasno dostavila do servisa, ki pa ni pravočasno zadeve poštimal. Malo sva še čakala, potem pa čist prijazno rekla - da sem jih do sedaj povsod hvalila, da nisem pričakovala, da ne bo avto popravljen. Dejansko niso resno vzeli težave...so verjento mislili, da bo treba samo žarnico zamenjat, al kaj... No, po 10 minutak je prišel striček prijazno naročit MM, naj gre k sosedom in nam bodo dali nadomestni avto. Jaz sem vmes naredila 1001 kombinacijo... saj poznate program našega četrkovega popoldneva. Ena prijateljica je šla po dekleti v vrtec. Svakinja je šla po ta velikega, pa potem so šli še domov po inštrument...celo v mesto ga je dostavila. Jaz sem doma samo presedla in šla v glasbeno. Evo... Vmes je MM skuhal že kosilo... ja, tudi pri nas je bilo kmečko kosilo (klobasa, krompir in zelje). Sedaj pa s ta velikim delava govorno vajo... no, jaz tole klofam... on pa ustvarja.

Morda se še kaj zvečer javim...če ne pa - fejst se imejte! Pa še enkrat hvala.

P.s: Simvir, pridem morda jutri na kufe, ko bom šla po avto.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
20.11.2008 20:21:21   
clericv6
Hoj,

vidim, da je čvek uspel user posted image . No, pa saj ste same fejst punce, sicer vseh še ne poznam v živo, ampak vas pa berem dolgo user posted image .

Trnuljčica: ja, tudi jaz sem pomislila na poškodbo roženice, ampak me je potem kmalu nehalo peči. HB.... No, saj zato sem pa tudi tako pop...., ker me je bilo malo strah. No, konec dober, vse dobro user posted image .

Speli: ja, taka priprava mleka je za nas še kako koristna zaradi tistih 7 minut. Sem pa to slučajno odkrila, ko jih je nekaj pisalo na RR, da jim tako pripravljeno mleko zmanjšuje kolike. Pa smo tudi mi poskusili še z Aptamilom 1 in je nehala polivati. No, preiskave so bile pa že naročene, tako da sem videla, da tudi na pediatrijah (tako v CE kot v LJ) tako pripravljajo mleko.

Punce, moja Kiara me zna pa taaakoooo obračati, da je joj. Ko sem jo zvečer spravljala v spalno vrečo, je tako milo jokala in čisto tiho govorila MAMA, da se mi je kar milo storilo.... Potem pa naj človek vzgaja, le kako se ve uprete takim srčkanim bitjem user posted image . No, da ne bo nesporazuma, pomena besede mama še vedno ne razume, vendar ve, da je nekaj, na kar jaz reagiram. Saj se bo navadila. user posted image

A ve vse same pečete kruh? Jaz sem samo enkrat spekla žemljice, ker se mi ne da mesit testa. Pa tudi drugače nismo neki kruhojedci.

Frutki: zelenjavnih tudi jaz ne kupujem, ker mi nekako niso... Raje vzamem sadne. Sicer ponavadi sama skuham za Kiaro, vendar včasih pride situacija na terenu, pa je potem treba improvizirati. No, do zdaj je dobila Frutek (oz. Hipp) samo dvakrat, tako da ni neke krize.

No, zdaj pa bom zaključila, da ne bo moj post čez celo stran user posted image .

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ustava RS
lotoska

Ste že kdaj prebrali Ustavo RS?

Da, vsakodnevno se srečujem z njo. (8%)

Da, v šoli oz. na fakulteti (25%)

Enkrat, tako mimogrede (12%)

Ne, še nikoli (55%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!