clericv6
|
Hoj, vidim, da je čvek uspel . No, pa saj ste same fejst punce, sicer vseh še ne poznam v živo, ampak vas pa berem dolgo . Trnuljčica: ja, tudi jaz sem pomislila na poškodbo roženice, ampak me je potem kmalu nehalo peči. HB.... No, saj zato sem pa tudi tako pop...., ker me je bilo malo strah. No, konec dober, vse dobro . Speli: ja, taka priprava mleka je za nas še kako koristna zaradi tistih 7 minut. Sem pa to slučajno odkrila, ko jih je nekaj pisalo na RR, da jim tako pripravljeno mleko zmanjšuje kolike. Pa smo tudi mi poskusili še z Aptamilom 1 in je nehala polivati. No, preiskave so bile pa že naročene, tako da sem videla, da tudi na pediatrijah (tako v CE kot v LJ) tako pripravljajo mleko. Punce, moja Kiara me zna pa taaakoooo obračati, da je joj. Ko sem jo zvečer spravljala v spalno vrečo, je tako milo jokala in čisto tiho govorila MAMA, da se mi je kar milo storilo.... Potem pa naj človek vzgaja, le kako se ve uprete takim srčkanim bitjem . No, da ne bo nesporazuma, pomena besede mama še vedno ne razume, vendar ve, da je nekaj, na kar jaz reagiram. Saj se bo navadila. A ve vse same pečete kruh? Jaz sem samo enkrat spekla žemljice, ker se mi ne da mesit testa. Pa tudi drugače nismo neki kruhojedci. Frutki: zelenjavnih tudi jaz ne kupujem, ker mi nekako niso... Raje vzamem sadne. Sicer ponavadi sama skuham za Kiaro, vendar včasih pride situacija na terenu, pa je potem treba improvizirati. No, do zdaj je dobila Frutek (oz. Hipp) samo dvakrat, tako da ni neke krize. No, zdaj pa bom zaključila, da ne bo moj post čez celo stran .
|