Roberta69
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Naslednje srečanje: imam eno idejo, ljubljanske čveke pa povejte, če je možno. V primeru slabega vremena, bi se dobile v kakšni telovadnici ali zaprtem igrišču (Srečka - kje imata vidva letno karto?), pa najamemo dve bathmington igrišči - pa da je dovolj prostora in blazin, da so otročki po tleh ali v lupinicah, me pa se malo izmenjavamno in igramo... tako, kot smo bowlale... A bi bilo možno? Po mojem, bi bilo manj gneče, kot v kakih šoping centrih, pa še premigale bi se malo. Pijača, če je al ni... se pa kaj s seboj prinese... A veš, da si mi prebrala misli . Ta ideja je . Sem že v CP-ju Jo@n omenjala, da bi bilo fajn, če bi bile kje kakšne blazine. Tile naši škratki so zdaj v fazi, ko je biti v naročju (predolgo) čisto . Otročki hočejo razgrajat, se raztegovat in plezat na vse možne načine (Liam jo najraje ubere naprej, pa čeprav mu je teta fizioterapevtka povedala, da tako ni prav - jaz ga pa tudi nočem skos nekaj omejevat in obračat po svoje! Moj sonček je prov vesel dojenčkaste družbe in se ob tem tako prikupno naglas smeji, da ga je veselje poslušat (tokrat sta bili temu priča le Majček in simpatični človečkožerušček Brina). Meni do ne vem kakšnega kofetkanja že v osnovi ni prov dosti in veliko raje počvekam, ko ni nobenega sedežnega reda . Vas je bilo pa vse luštno spet malo videti. Moj škratek je potem, ko sva odšla, zaspal za celi dve uri , kjub temu da sem ga še preložila v lupinico, v kateri je pa BTW tako nesrečen (ko je buden), še sploh v teh "hladnih" mesecih, ko je v igri bolj debela oprava. Še eno svarilce za tiste, ki imate 4nožne prijatelje. Našemu škratku izgleda pasji briketi neverjetno dišijo, saj se vsakič, ko mu uletijo na domet očesa, zapodi proti njim, kot da bi predstavljali ne vem kakšno poslastico... no, in ko se je mami en dan mudilo, je šla pod tuš, ne da bi jih pospravila (jaz ga zaenkrat še pustim samega na tleh, čeprav okolje ni najbolj varno, namreč v bližini so razni kabli, ostri robovi) in ko sem prišla nazaj, jih je bilo ene par že čisto razmočenih (k sreči so bile na voljo tiste kosti priboljški, ki niso najbolj majhne, ker drugače bi jih gotovo že pogoltnil in ne gre mi toliko za to, da gre za pasjo hrano, ampak da se mu ne bi kaj zataknilo).
|