|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
30.10.2008 12:29:14   
Ketrin
Tebi Joan, da je zmanjkalo idej... NO, ja se zgodi tudi najboljšim... Ni vrag da nekaj ne najdeš... Pa kaj v pečico rukni da se samo dela... Lasagna, krompirček, burek...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
30.10.2008 13:48:49   
lepa posadka
Joan... lahko sam povem, kaj mi kuhamo te dneve...
Sedaj, ko so otroci doma, kar po 2x kuham...

Danes: ob 12h - rižota s puranom, korenčkom, bučke... pa je vse to jedel tudi Tomaž (poskusil je tudi rdečo peso iz solate, pa mu je bilo všeč :-))), popoldan bo pa še govedina v juhi.
Včeraj: ajdovi žganci, kislo zelje in ocvirki, pop - goveja juha in palačinke
En dan prej: močnik, pop - oslič in krompir iz pečice
Še nazaj: pop - špageti carbonara... za dop se pa ne spomnim...

Tolk, če kaj pride prav... :-)

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
30.10.2008 14:16:06   
tasyo
Medtem ko berem, kako si zmazala evrokrem, se bašem s čikoladnimi piškoti... Še dobro, da je blo treba v trgovino, sicer bi tut jaz že besno stikala po omarah...
Kuharija - ja pri nas se bolj kot ne vse samo kuha. Danes je na sporedu ribica s krompirčkov v pečici pečena - solate pa ne bo, ker sem jo pozabila kupituser posted image
Lana je imela za malico namesto manarine z jabolkom, ki sem jo pojedla sama - recesija, nič ne sme it v nič!!! borovnice z jabolkom. To pa obožuje. Za kosilo brokoli in korenček, popoldan pa dobi purana s krompirčkom in koruzo. Zvečer pa verjetno standard - polentico, ki jo razredčim z mlekom. Od vse hrane ji je to najbolj všeč, pa še fajn nasitno je.

Me sva ujeli še tisto malo sončka, zdej pa tudi pri nas že malce prši iz oblakov. Prav zoprno. Jah nič, grem naprej delat...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
30.10.2008 15:08:19   
simvir
Joj punce zdajle sem pa prav lačna ratala, samo o hrani beremuser posted image .
No saj kosilo imam že napol pripravljeno.
Pri nas bo zelenjavna juhica borkoli, korenček krompir (ta bo za vse), puranji zrezki v smetanovi omaki, široki rezanci in solata.

Drugače pa tudi jaz stikam po omarah in iščem kaj sladkega, zaenkrat se mi je še uspelo upretiuser posted image  sladkarijam.

Mali je dopoldne odspal 2,5 urno kitico, zdajle pa še dobre pol urice (se je ravno začel oglašati).
Tako sva z Nejcem dopoldne lahko marsikaj počela (izrezala bučo za jutri, risala in šilila, skupaj kuhala...).

Če bo katera popravljala seznam priosim da nam doda 2 zobka.

Danes zvečer greva pa z MM na en RD, mala dva bosta pa vsak pri eni babiciuser posted image . Upam, da Tevža ne bodo matrali zobki, se je včeraj zvečer prvič zbudil že ob 22.30. Sicer pa ne bova tako daleč, pa lahko pridem če bo preveč jokal.

Zdaj pa moram že šibatuser posted image ...

...lepo se imejte, zdaj bodo prazniki, pa bo verjetno tudi tu zatišje.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
30.10.2008 17:22:59   
NiLe
Dan!

Sam tolk se javim ... za vsak slučaj, da ne pademo na drugo stran user posted image

Pismu, kolk je čudn k je že ob 5ih tema user posted image ... no, naša princeska spi tretjo kitico ... sta bili prvi dve bolj kratki, pa mora še malo nafilat baterije do večera ... mi nismo te sreče, da bi omagala ob 17.30 kot pridna Iza user posted image user posted image - btw, Srečka, kako sta opravili danes?? Upam, da se javiš z dobrimi novičkami.

Pogrešam Jabčeeek user posted image

Jo@n; kaj si načarala v kuhinji?? Mi smo imeli danes bolonjez omako in špagete, jutri bo gov. župca, pečen krompir v pečici in rebrca ... včeraj pa smo imeli pašto (fižolova juha s testeninami).

Ketrin in Tasyouser posted image user posted image za likanje ... moj likalnik je pa že čist zaprašen v utilitiju in me sploh ne gane user posted image

Današnji meni user posted image :
Z: dojenje
1M: skutka in malo koruznih kosmičev - ji je big brother dajal svoj zajtrk in je bila Tia čist navdušena
2M: kašica iz borovnic in jabčka
K: pire krompirček z bučko
M: dojenje
V: riževa kašica s slivami
dojenje za lahko noč

Mi se še kar bojujemo z nadlogo, ki veselo skače po Nikovi glavi, včeraj zvečer smo si vsi po vrsti prali buče in danes jih ima Nik še vedno polno, čeprav so že morto ... no, eno živo smo le našli, kar pomeni, da smo spet na začetku. Posadka, eno user posted image glede na to, da šampona ne smem danes nanesti, kaj sedaj ... porka sem jezna user posted image

Zdele grem pa čaj in vročo čokolado skuhat ... MM in moja 2 sončka zunaj dolbejo buče in kot vsako leto se je moj dragi prav specializiral za motive (ne vem, kdo bolj uživa on al tamala2 user posted image user posted image user posted image ... bom pofotkala in prilimala gor).

se pišemo ....

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
30.10.2008 17:23:50   
NiLe
Sem vedela, da sem nekaj pozabila ... Majček, hvala za dostavo na domuser posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
30.10.2008 17:41:18   
Majček28
joj ste mi spet naklofale....ta domača naloga me še čaka tko da nisem glih na tekočem. Sploh ne vem kaj se to dogaja, da mi kar zmanjka časa za rr...po mojem niso samo uro premaknil ampak so verjetn eno uro kar vzel user posted image ....no če dobr pomislim so jo dodal, ampak jaz ne vem kamuser posted image

Kino, brez veze...me je peljal gledat eno dramo, mah kr neki...sicer sva pa že od doma šla težko, ker ko sem vam jaz tipkala na rr je on že zraven brundal znani nočni napev user posted image ...potem pa vstat pa v kino...če ne bi imela vstopnic že kupljenih bi kar doma ostala. Tko da, drugič grem rajš kakšno risanko gledat user posted image user posted image user posted image

Srečanje včeraj, men pa ni blo OK...pa ne mislim tega, da sem vas spet vidla...to je blo super fajn pa bejboti so tud še bolj super fajn, ampak prostor pa mize pa gužva...čist mem...nekatere sem samo od deleč gledala user posted image  drugič mormo zbrat kaj bolj primernega naši 'gmoti'

Brinček zdele mal počiva, zvečer bova same dome ker gre moj na košarko, tko da....rr pazi se user posted image  Upam da se bo še kateri dal kaj pisat.....ja sej, na konc bo pa mene zmanjkal user posted image

Če katera rabi v LJ varuško imam prijateljico, ki se s tem ukvarja in išče kakšnega cukrčka za pomirkat...če katero zanima naj mi pošlje ZS.

Nile, ni panike za dostavo...upam da so OK drugač bomo ponovil vajo user posted image

...tko grem se še mal z mm pomenit predno mi uide

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
30.10.2008 18:15:51   
clericv6
Nile: jaz se spomnim, ko sem jaz prinesla uši iz vrtca. Ravno tako so mi sprali glavo s šamponom, potem pa še z vodo, v katero so dali kis. In je delovalo. samo za info, če ti kaj pomaga user posted image

A ve ste pa vse čokoladne danes... jaz sem zaenkrat še kar pridna user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
30.10.2008 18:47:15   
Ketrin
Ja, kaj pa je to dons... čokoladna luna, al kajuser posted image

Joj, NiLe, upam da bodo golazni male čimprej zapustile lepo Nikovo glavo....

Majček, joj tale pesmica medo brunda je pa že prov dosadna a? Lahko bi kako drugo na vsake tolk zapel... Kako pa je blo z Brino ko te ni blo?

Miny a v NM si mislila? Ne vem a ni Posadka mislila prit v LJ? No, zdele sem mal zmedena... no, se bomo že zmenile...

Haloooo, zgleda da je nas tud ura trofnla z mal zamudeuser posted image Kaja že spi... čist koma je bla, še kašice ni pojedla... No, res da popoldan ni nič spala... ampak vseen, ob pol 7 že medo brunda user posted image No, sicer počakajmo kako uro...mogoče pa si premisli in je sam popoldansko spanje imela v mislihuser posted image

Joan, kaj si spesnila za kosilce?

NIč, grem po dolgem času gledat dnevnik, če mi uspe seveda....

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
30.10.2008 18:56:29   
tasyo
Čakam, da mala čist onemore, pa jo dam spat. Bomo kar preskočile kopanje danes, ker sva cel dan sami... Jah, tudi pri nas nepričakovan pogreb. Sej je bla čist pridna, sam spala bi lahko malce več. Meni je še vedno ostalo kar neki srajc- se vidi, da sem jih malce zanemarila... Glih ko se lotim, mala želi mojo popolno pozornost. Zdej se ful igrava, mami na tla k njej, pol se pa valjava, pa letiva, pa igrače prestavljava... Ah, js sem še tko otročja...

Uf, jok - smo imeli spet nesrečo - je z glavo butnila ob kovinski stol. Ma ne vem kaj lahko še storim, sej je skos na tleh... Šibam nazaj k njej.

Srečka, poročaj!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
30.10.2008 19:09:11   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Naslednje srečanje: imam eno idejo, ljubljanske čveke pa povejte, če je možno. V primeru slabega vremena, bi se dobile v kakšni telovadnici ali zaprtem igrišču (Srečka - kje imata vidva letno karto?), pa najamemo dve bathmington igrišči - pa da je dovolj prostora in blazin, da so otročki po tleh ali v lupinicah, me pa se malo izmenjavamno in igramo... tako, kot smo bowlale... A bi bilo možno? Po mojem, bi bilo manj gneče, kot v kakih šoping centrih, pa še premigale bi se malo. Pijača, če je al ni... se pa kaj s seboj prinese...

A veš, da si mi prebrala misli user posted image . Ta ideja je user posted image user posted image user posted image . Sem že v CP-ju Jo@n omenjala, da bi bilo fajn, če bi bile kje kakšne blazine. Tile naši škratki so zdaj v fazi, ko je biti v naročju (predolgo) čisto user posted image . Otročki hočejo razgrajat, se raztegovat in plezat na vse možne načine (Liam jo najraje ubere naprej, pa čeprav mu je teta fizioterapevtka povedala, da tako ni prav user posted image - jaz ga pa tudi nočem skos nekaj omejevat in obračat po svoje! Moj sonček je prov vesel dojenčkaste družbe in se ob tem tako prikupno naglas smeji, da ga je veselje poslušat user posted image (tokrat sta bili temu priča le Majček in simpatični človečkožerušček Brina). Meni do ne vem kakšnega kofetkanja že v osnovi ni prov dosti in veliko raje počvekam, ko ni nobenega sedežnega reda user posted image . Vas je bilo pa vse luštno spet malo videti. Moj škratek je potem, ko sva odšla, zaspal za celi dve uri user posted image , kjub temu da sem ga še preložila v lupinico, v kateri je pa BTW tako nesrečen (ko je buden), še sploh v teh "hladnih" mesecih, ko je v igri bolj debela oprava.

Še eno svarilce za tiste, ki imate 4nožne prijatelje. Našemu škratku izgleda pasji briketi neverjetno dišijo, saj se vsakič, ko mu uletijo na domet očesa, zapodi proti njim, kot da bi predstavljali ne vem kakšno poslastico... no, in ko se je mami en dan mudilo, je šla pod tuš, ne da bi jih pospravila (jaz ga zaenkrat še pustim samega na tleh, čeprav okolje ni najbolj varno, namreč v bližini so razni kabli, ostri robovi) in ko sem prišla nazaj, jih je bilo ene par že čisto razmočenih (k sreči so bile na voljo tiste kosti priboljški, ki niso najbolj majhne, ker drugače bi jih gotovo že pogoltnil in ne gre mi toliko za to, da gre za pasjo hrano, ampak da se mu ne bi kaj zataknilo).

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
30.10.2008 19:12:58   
resnično srečna
eto naju...

no ja Iza spi...je imela danes težek dan...najprej je zjutrej valda ob 5.30 vstala...kaj ne bi ko je šla pa spat ob 17.30...in potem zjutraj ne in ne zaspat...jaz sem imela nekaj stvari po stanovanju za uredit pa sebe...in je madam malo razturala po stajici...pa Nerota klicala naj ji dela družbo skozi mrežo...

točno ob 10.00 sva se narisali na ORL...gužva za crknit...ampak mi2 se ne dava...Iza je tuuuuu...in sva bili hitro na vrsti pri zdravnici...valda naša spet ušesa polna repe...in so ji tisto maslo čistili z vsem mogočim...tuljenje v nezavest...jest pa packa mami, ker sem jo držala v prisilnem objemu...no sej na hodniku je enemu stricu skoraj ukradla časopis...je gospod mislil da ji je všeč...ma ata nimaš pojma...ona pada na reklame v časopisu...je imel ravno na tisti strani odprto...

pa potem spet akanje pa cel kup pregledov, ki sva jih že 5x dali skozi...pa na koncu spet uspavanje Ize...ja nama je fino šlo je takoj zaspala...sam kaj ko niso navajeni takoh pridnih punčk...in sva spali 15 minut preden so začeli z merjenjem...na koncu prvega merjenja se je zbudila...drugega pa je pridno pustila narediti v budnem stanju...

rezultat?...nimam pojma...imajo nek čuden sistem...pride ven sestra...prinese eno poročilo na katerem nič novega ne piše in reče: pridite spet 28.aprila 2009????????? Haloooooooooooooo...

men nič jasno...ampak očitno nismo tako grozno naglušni, da bi že dobili slušne aparatke...

utrujena Iza je doma padla v posteljo...in spala 3 ure...med tem sem jaz sodelavki predala prevode pa še nekaj novih stvari naredila za njeno seminarsko...pa malo sva se načvekali...vmes je najdražji opravil nakup za naslednji teden...pa ne boste verjele...s5 sem naredila polnjene paprike in so dobre...

no Iza je imela proti večeru uro podaljševanja budnega stanja...je s5 hotela mrknit...pa ji nisva pustila...smo se igrali na postelji in smrklja tako leze, se valja in plazi...zraven pa smeh pa lizanje in božanje...je pravi cuker...

on 6.30 je pa počilo...jo je zmanjkalo v sekundi...upam, da ju3 spet ne bo ob nenormalni uri pokonci...

zdaj grem pa tudi jaz malo družbo delat najdražjemu...sem kar kaput od teh zdravnikov...sem videla danes nekaj bogih otročkov...res bogih...me je kar zabolel srček...tako da grem na terapijo brisanja iz spomina...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
30.10.2008 19:36:21   
aprilska34
Evo mene in moje pol urice. Sem morala prav dvignit glas, da rabim tudi jaz nekaj časa za sebe. In so takoj vsi užaljeni, ja saj pa pazimo Evo, pa se mi tudi igramo z njo, ja- kaj pa mama medtem dela? Pospravlja, kuha , lika in ostale traparije. Pa saj sem si sama kriva. Zdaj pa sem Evo lepo napapcala (skutica z banano, mljask), skopala z njenimi obveznimi štirimi racami, kanglico in spužvo, ki smo jo vsi začeli klicati Roza Bob in jo uspavala, potem pa kar porinila atiju v naročje, češ, jaz pa grem zdaj na računalnik. Me je prav debelo pogledal.

Danes sva bili na obisku v službi. Prav pasalo je. Saj pravim, preveč sem se zabubila tukaj doma, Eva pa tako uživa med ljudmi. Šli smo še svečke prižgat na pokopališče in ko sem se peljala mimo našega starega bloka, me je kar stisnilo pri srcu...Malo pa pogrešam Maribor in Stražun. Na deželi si veliko bolj osamljen...Tam sem poznala sosede, že če si šel malo na sprehod, si videl veliko ljudi, znanih obrazov, tukaj pa samo krave in ovce gledaš v rit... Eh, saj malo sem krivična, res je na deželi lepše, samo zdaj, ko sem cele dneve doma, pa sem res osamljena. Sosedi pa so vsi sto let stari.user posted image

No, zdaj grem še v miru maile pregledat. Joj, kakšna svoboda!user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
30.10.2008 21:12:15   
NiLe
Čer!

Kje se pa skrivate??? Je prav zatišje na naši temi user posted image

Pravzaprav sem prišla samo malo čekirat in grem tud počasi pod tuš in v posteljo ... mene tale večerni ritual čist izmuči ... vsi 3je že čist zaspani in tečni, pa še kar žnarajo in težijo, jaz pa njim in sem sama sebi tečna in ko končno omagajo, sem sama čist hin in za nobeno rabo user posted image user posted image

Eva, tud tole s kisom prakticiram, pa je sine skor bruhal ... ampak, tole golazen moramo čim prej skenslat.

Srečka, najbolj pomembno je, da je to za vama, očitno ni tako hudo, če ste dobile datum kontrole čez pol leta ....

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
30.10.2008 21:35:49   
zolika
Končno, končno, koooooooooooooooooooooooooooooončno! Računalnik je spet samo MOJ!!!
Punce so šle...ostali smo sami! Je kr tišina po hiši....user posted image smo se navadli drug na drugega! Kaj čemo...saj nas bo tudi 1x 5 komadov!user posted image user posted image user posted image

Tako - samo pod tuš in spat še grem!

nočko

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
30.10.2008 22:26:07   
lepa posadka
Hej hou!

Se samo še pofočkam, predno odlezeva še midva pod kovtre.
Današnji dan je bil pa že kar naporen... so bili prej otroci dva dni v samem vznemirjenju, da so bili danes kar tečni. Ves čas je nekdo sitnaril. Pa ni šlo drugače, da smo imeli spet sestanek... in potem je steklo. Smo celo sobe pospravili, pa puding skuhali in pecivo spekli... So otroci tako sodelovali... oprosti Krista, če nisem bila na telefonu najbolj prisotna... so mi kar celo jajce vrgli not :-)))) MM se je vračal s Štajerske in je bila na cesti taka gneča, da sem morala celo dobit varuško, da sem lahko odšla na pevske. Sem pa morala it, da sem se malo preluftala :-)))

Nile... če sodim po moji izkušnji... jaz sem travmirala celo okolico več kot en mesec, samo da se ne bi ponovilo, ker sem brala po internetu samo o tem, kako je dolgo trajalo, pa so se jih že znebili, pa so se spet ponovile. Treba je pazit na gnide. Kis je OK varianta... pa veš kaj še: NEO PITROID (imajo ga v kakšnih kmetijskih apotekah) - posipaj in gor plenico za čez noč. Zjutraj pa oprat in sčesat. Saj bo.

Srečka... le spočijta so z Izo - po takšnem dnevu si več kot zaslužita. Pa po mojem je tudi vse OK. saj sem spomniš iz Litije, kako me je Iza gledala, ko sem pela na tisti sedežni...

Srečanje... ja, jaz sem mislila v LJ, da vas bo lahko veliko... Če pa pridete kdaj tudi v NM, pa ne bo narobe. Srečka - a lahko ti potem rpeveriš, če bi bila možna takšna invazija mamic v kakšni dopoldanski uri... pa 2 igrišči. Pa potem dorečemo dan. Drug teden sem v sredo v Ljubljani, pa takrat ne vem, če bom lahko še športala... rajši sam kakšen kufe z vami spijem... al pa kakšen kakav... kje že delajo tiste z dodatkom?

Aprilska... ti si kar privošči čas zase. Če veš kaj bi rada, potem to tudi zahtevaj od ostalih. Drugače pa bodi le vesela, za kravje rite... so lepše in manj škodljive kot kakšna človeška.

Tasyo... pri nas mali tudi leze vsepovsod... in vsepovsod je kaj napoto???!!! Včasih se kar vprašam, če sem preveč hladnokrvna ali pa neodgovorna, ker sploh ne trznem več takoj...

Majček... hvala za komentar glede kina. Pa sem hotela že mobilizirat MM :-)))

Ok, sploh nisem hotela... pa spet sem velik naklofala... MM pa me že čaka :-)

Sladke sanje (pa nisem mislila na čokoldane :-)))

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
30.10.2008 22:26:56   
Isabellabina
Čer

Hm no ja nč vidm da ste vse al pred tv-jem al pa se stiskate z možekom,al pa še vedno otročke spat dajete

ja tale prazničen vikend ,ki je pred nami bo verjetno bolj zatišen,pa nič zato saj bo drug teden spet bolj veseluser posted image

Ja nič jaz grem tudi spat  ,ve pa kjerkoli že boste med vikendom mejte se fino fajn ....

Nočko

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
30.10.2008 23:22:47   
Majček28
čer, uf sem pozna, ste že vse spat pobegnile...jaz pa se nimam s kom stiskat....Brina se itak noče, niti v spanju, mm pa ni doma...ah, uboga mama vedno sama user posted image
Sem šla pod tuš potem se mi je pa kopeli zaluštal in sem kar mal produžila...zdej sem pa kr kuhana in čist mehka user posted image user posted image user posted image

Pri nas je blo dons tud spanje čudno...je zaspala ob 5h pa sem mislila da samo za kakšno urco....no na konc sem jo pa mogla ob pol 8h zbudit, pa skopat, da je k sen prišla da je bla zmožna še večerjo pojest....me je kar srček bolel ko sem jo budila, ampak če jo pa ne bi....hm vprašanje kaj bi blo ponoč user posted image
Valda je bilo potem uspavanje prava žurka, ki pa se je HB po pol ure končala z brunda gunda pesmico user posted image

Jutri nas čaka celodnevni izlet, sobota bo tud bizi, v nedeljo ima moja nečakinja rd in potem direkt v Portorož do četrtka....če vam bo dolgčas kar ulette dol user posted image ....vas bom pa pogrešala user posted image

Srečka, super za pregled, očitno Iza še ne rabi uhančkov in upam da jih tudi ne dobi....ORL pa tud nas še čaka čez 3 tedne

Nile, upam da se čimprej znebite vsiljivcev...zna bit res zoprno, pa ne samo za tistga ki jih ima...pomagat pa glih ne znam

Miša, a kar 6 zobkov al kaj....ja čestitke od brezobe kanibalke user posted image

Joan, super da so nogavičke OK, če pa kaj ni pa lahko zamenjaš ali vrneš

Sasy, nakup je bil uspešen še posebi za mm, je imel šoping day, pa zame se je tud neki najdl user posted image

Ketrin, upam da se se dobra nočka čimprej vrne in ostane. Brina je bla pa pridna in je počakala da pride mami iz kina potem pa dofilala

zdele pa tole pesnim že pol ure....verjetno že vse spite

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
31.10.2008 7:57:03   
Isabellabina
Dobro jutro

Spanje----stari standard samo sem potem malce "bla huda na tastarga"in je vskoču on in jaz sem šla spatuser posted image user posted image ,hudirja za vikende pa menda loh še on malce dežura kajne!!!!!!

Jao zunaj pa tako lije,jaz dam prat tavelko dekico od drugorazrednice in jo obesim zunaj na balkon ,a hudirja napol suho mi jo še enkrat hudo namoči daž
je tako postrani padal ,da mi je vsa okna "pomil"user posted image user posted image user posted image

Nile--poznam te vsiljivce ,samo pri nas že dolgo ni bilo tega ,je pa zdaj zoprno saj se tistega šampona ne daveč dobit,ker je bil menda preagresiven,samo je šlo pa sprvim umivanjem vse dol,zdaj dobiš neki šampon na naravni bazi ,sam ni tako učinkovit in je treba kar nekajkrat ponovit zadevo.Jaz sem potem vse gnide na roko dol pobirala in so otroci skor jokal ko so mmogl bit "pr mir"user posted image Upam da se jih čim prej znebite!

Ketrin--upam da je bla noč mirnejša

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
31.10.2008 8:00:35   
Isabellabina
Hm jaz pa mislim ,da se Jabček potepa po rodni Štajerskiuser posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
31.10.2008 8:04:23   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Upam, da je bila noč prijetna. Mi smo kar dobro spali, samo mami bi zjutraj še user posted image . No, ampak ni večje krize.

Vidim, da res vlada neko zatišje tu gor, se vidi, da je Katka bolj zasedena user posted image . Kaaaaaaaaatkaaaaaaaaaaaaaaa......

Srečka: tudi jaz se pridružujem mnenju punc, da če bi bilo kaj, bi že dobila uhančke. Tako da je najbrž rezultat ok? Držim pesti!

Posadka: jaz imam danes že 7. dan brez sladkarij, kar je čisto dovolj, tako da se javim, da stestiram tisto vaše pecivo. user posted image

Nile: upam, da so glave že brez uši in gnid, si kar predstavljam, kako ti je user posted image .

Zolika: tebi sem se pa prav nasmejala: "Kooooončnoooo je računalnik moj! No, zdaj grem pa spat!"  Sem mislila, da bom padla pod mizo, hehe.

Aprilska: ja, žal je tako- smo tudi me že imele debato na to temo- da kmalu postanemo samoumevne. Zato si kar vzemi čas zase, drugače lahko še zboliš na dolgi rok.

Sasy: pri meni je stanje kar enako, pa jem vitaminske tablete, poleg pa še Ca+ Mg, pa še D3 je zraven user posted image . Da sem solidarnostna s Kiaro, hehe. Se pa tolažim, da bo enkrat že minilo.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
31.10.2008 8:27:13   
miny
Jutro!

Pri nas spanje še hujše kot ponavadi, sem jo ob 2 kar v najino posteljo preselila, se mi ni dalo več vstajat. Sedaj pa čakam obisk, sva pa z Lano same je MM na službeni poti.
Za kosilo bomo imeli restan krompir, kotlete in zeleno solato.
Lana:
dojenje
ringolo, jabček
krompirček,brokoli
malo žemljice,dojenje
kašica
dojenje za lahko noč

Srečanje-sory sem spustila, da se menimo za LJ. Sem pa zdraven tudi v Lj. Kdaj ste pa kej imele v mislih?
Nile- uspešen boj z malimi naglavnimi nadlogami.
Srečka-eno user posted image za vaju.
Ketrin,Tasyo, Bigmamma,itd.-upam, da ste kaj bolje spale kot jaz.

Pa še ena za vse, ki smo jo zelo potrebne:

user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
31.10.2008 8:38:42   
resnično srečna
Jutro...

no mi smo se zbujali standardno...do polnoči nič...pote pa na 3 ure...jah takle mamo...ob 6ih pa ona auf...dovolj spanja...no saj 12 ur je res skoraj dovolj...

je pa zdajle pojedla malo marelice z gresom, pa jabolko je "glodala" in malo kruhove skorjice...in sedaj je šla v pančule...samo po mojem le za kakih 40 minut...potem pa spet akcija...plazenje, smejanje, valjenje, sedenje...

za kosilo bo dobila mix cvetače, pora in brstičnega ohrovta...

joj kakšen dež...zdajle pride Daša in bomo morali si poiskati kako zabavo...smo navadni video usposobili pa mogoče pogledamo stare filme kakšen je bil naš Matevž, ko je bil majhen...da obudimo spomine in vidimo podobnosti z Izo...

pa kak film, malo packanja v kuhinji...kako pospravljanje mogoče in bo dneva skoraj konec...ob 18ih smo povabljeni na en rojstni dan...pa bo Iza šla kar z nama in spala zraven nas...upam, da bo vsaj malo uživala tudi v zvoku kitar...bo po mojem kar fletno...

drugače pa imam srednje buče...pa bova z Dašo eno malo okrasno izrezali pa na bolkon postavili...v stanovanju zaradi kuža to ni mogoče...

mogoče pa še Triglav perila za pospravit zmanjšam...pa ene prevleke za stol se moram lotiti...je nekaj madežev ne vem od kje nastalo pa bom malo z njimi boj bila...če kaj sovražim so zapackane stvari, ker madeži ostanejo...grrr...kako pa ve to rešujete?

nč...bo dovolj za 1x...

se beremo kasneje...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
31.10.2008 8:53:11   
clericv6
Mi imamo pa malo gosenico user posted image . Kiara je ugotovila, da se lahko premika tudi naprej, če se potegne z rokami. Tako se skrči in potuje kot gosenica. Pa še spalno vrečo ima zeleno... user posted image  Pa na kolena se je že začela postavljati, premika se pa še ne. No, sedeti pa kar noče več user posted image , razen, če jo posedem, česar pa ne delam prepogosto.

< Sporočilo je popravil clericv6 -- 31.10.2008 8:56:31 >

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
31.10.2008 8:55:36   
clericv6
Jedilnik za danes:

- mleko
- bananin "frape" (banana+ mleko)
- riž z zelenjavo (bučke, cvetača, korenček)
- mleko

Jutri začnemo z glutenom, tako da bo dobila kašico 7 žit, pa še meni ne bo teba kuhati user posted image .

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?