ursa1981
|
Andreja tudi z moje strani vse najboljše tvoji sestri, skupaj boste zmogli. Zdaj pa naj vam še jaz napišem, nekaj stvari, ki so se zgodile odkar se nismo brale. Naša ANJA je shodila (res shodila, ne samo 5 korakov - ker te je delala že več kot mesec dni nazaj) dober teden nazaj - zdaj že prekorači celo hišo:) Smo pa na žalost spet zboleli in imamo Anjo od ponedeljka doma (v doboto je namreč dobila vročino, ki pa je trajala le en dan, zdaj pa le smrka in kašlja). Jutri pokličem spet P, da jo vprašam, ali lahko Anjo vseeno pripeljem na pregled, ker zadnjič mi je rekla, da le v primeru ponovne vročine. Drugače pa tudi mi že kar nekaj časa znamo mahati - ko ji rečemo pomahaj, ali pa dej papa, znamo lepo ploskati oz. damo bravo, bravo, anja pokaže kako jo boli glavica, pokaže kje ima trebuščka, pokaže kako pleše, tudi avto že zna oponašati - dela brmmmm, pokaže jezička, pokaže kako je moja moja, pokaže kako ima rada medvedka in da poljubčke, pa tudi poljubčka pošlje, vendar še ne uporablja zraven roke:) Pa še marsikaj bi se našlo. Tudi na kahlico že hodi - ne redno, kadar smo pri volji in do zdaj se je že kar nekajkrat polulala na kahlico, enkrat pa ji je celo uspelo kakati. No, tako da kar napredujemo, zdaj pa že vsi nestrpno čakamo na nedeljo, ko bomo praznovali 1. rojstni dan, ki ga bo Anja dopolnila v ponedeljek 1.12.2008. Sam res sploh še ne morem verjet, da je že 1 leto odkar sem šla rodit, se mi zdi kot da sem rodila pred enim mesecem:) No, zdaj pa šibam, Anja se je zbudila, jo je potrebno položit nazaj:) PAPA URŠA
|