Ayo
|
Heloooouuuu!! zelva in ostale, joske (se) niso nic vecje (pa saj v resnici to niti nisem pricakovala), se mi pa zdi, da jih je ta krema lepo ucvrstila, pa ceprav izgledajo 2 cesnjici in zaenkrat smo tudi se 3. Sem malo potihem racunala, da bi mogoce z novim letom pa lahko bili ze 4, tako bi to malo dvignilo moralo, ker takrat zacnem s polnim delavnim casom, kar pomeni da bom hodila domov ob 18.30 Toliko mogoce v tolazbo tistim, ki hodite domov ob 17h npr. Sem vas vsake toliko casa preletela v sluzbi, pisala pa nisem, ker sodelavca ni bilo 3 tedne, tako da sem imela polne roke dela. Ja, doma se pa ukvarjamo z organizacijo poroke in tudi ni bilo veliko casa Po vsej verjetnosti se bo zgodilo 9. marca - in ce se lahko malo povazim - na plazi na Tajskem. Se sedaj kar malo krivo pocutim, ker ste (nekatere) tako simpaticno sprasevale po meni Gabriel raste, hodi samostojno se ne, ampak bo ze, a ne. Ravno predvcerajsnjim sem zagledala nov zobek, leze ven dvojkica spodaj (Vrtnica, za statistiko, jih imamo sedaj skupaj 7). Zadnje noci ga ponoci tudi nekaj sracka, ne vem ce je to mogoce zaradi zobkov, ker drugace smo ful prdini. Upam in da tudi hitro mine. Vmes smo imeli tudi dogodivscino s Hippovo rizevo kasico, po tem ko sem mu jo ze parkat dala, sem ugotovila, da je rok porabe potekel ze 2 meseca! Moj se je totalno razkuril v trgovini, itak! No, pa Maclaren-nov sportni vozicek smo kupili, je takoj bolj komot v avtu in manovriranje po trgovinah tudi. Malo racunamo da bi sli cez 2 tedna za nekaj dni v London po bozicnih nakupih (sedaj ko je sterlina tako poceni), tako da je bil nakup vozicka namenjen temu in ostalim potovanjem. Zaradi tega mogoce odpade prihod v Slovenijo...no ampak nic se ni dorecenega...jaz imam vedno tudi ta problem, da ko pridem, ne hodimo spat k meni domov, ker - je bilo pred dnevi govora o odnosih s starsi - se z mojimi ne razumemo najbolje, pa tudi oce in mama sta neprestano na bojni nogi, moj otrok pa nocem, da je v takem vzdusju. Ok, toliko zaenkrat. Se opravicujem, ce vas ne komentiram, bom nadoknadila. P.S. zelva, ves kaj, ti bi nam pa res lahko kaj trebuscek pokazala! LP