Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:36:35
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Pozdravljene vse. No jaz sem bila danes zjutraj na punkciji in sem pridelala komaj eno celico. Tako da upam da bo ta zadostovala in grem v sredo ponjao. To je že moj četrti postopek in sem že malo obupana. bbpikica, dobrodošla tu gor. Bomo držale pesti za tvojo pikico. Na kakšnem tretmaju pa si bila? Dobrodošli tudi Anna in Jill. Jst sem še tudi med bolj frišnimi tu gor, ampak se že kar fajn domače počutim .
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:40:30
|
|
|
|
pikovit
|
bbpikica optimizem velja,en celica pa ta taprava Nič obupat.Ni hudiča bomo našli tudi zate kakšne arcnije,da bo več foliklov. Lara nisem klicala.Sej vem bedna sem ful.Ampak mam zadnje čase pogovore sama z sabo in sem ugotovila,da me je v bistvu strah ponovnega neuspeha.Grem že sedmič in res ne vem.......mah brez veze
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:42:24
|
|
|
|
pikovit
|
Anna tebi sem pozabila izrečt dobrodošlico.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:45:57
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Pikovit sem brala ja ... a to vidve telepatsko name vplivata a kako ... pa ti kako si novopečena gospa ... se ti v kratkem kake špikice obetajo ... A ni lepo,ko nekdo misli nate .Nič špikic za enkrat.Sem tokrat mal zajca in mi nekaj ne da,da bi poklicala.Kot GA. sem pa kar solidno,ni nobene razlike Drugi okoli mene imajo problem z tem,da sem sedaj GA. in da sem jim konkurenca.Matr majo cajta..... Sapi en lep dan ti želim.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:49:57
|
|
|
|
gigi1
|
Pikovitka draga kaj to berem. Evo hitro ena optimizma zate . Ne daj se! Ti si naš dobri sirup. Mal ga rukn pa poklič Ana in Jill dobrodošli. Jill kot so ti že napisale deklice ni pravila. Kar čvekaj tukaj z nami, pa ti bomo sproti odgovarjale na vprašanja. bbpikica optimizem velja. Vem, da si se do pred kratkim špikala, zato ti ne bom injekcije poslala. Ena celica je dovolj, če je prava. Mislimo nate in tvojo pikico, da se lepo oplodi . Kdaj imaš ET? In seveda dobrodošla med nami borkami
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:00:48
|
|
|
|
mismis
|
Ojla, sem tako jezna kot , lepo obnovim seznam, dodam vse nove revice in ti hudič smotan me vse skupaj ven vrže. Da bi človek znorel. Ali bi bila katera tako prijazna in bi obnovila seznam namesto mene, mislim mene to že dva ni zajeb@va, tako da sem že čisto penasta. Potebno je dodatni samo še Sapi, bbpikico, anna1 in Jill. Mislim, da je to to in pa seveda Stijan med nosečke. Stijan Bravo to mi deli. bbpikico, anna1 in Jill. Dobrodošle med nami Evo zdaj pa letim v pasjo šolo, tako da se tipkamo zvečer. Takrat tudi najbolje, da se dogovorimo, kaj bomo kupile za petkov žur, da se lahko Mlinčka odpravi v shoping. ČAvo VSEM SKUPAJ
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:08:12
|
|
|
|
Hope2
|
Hej pikovitek, kaj je zdaj to, pa tak si bila optimistična in napaljena na ta postopek. . Je res samo strah, ali je še kaj drugega? Če je samo strah, bodo punce tu gor sigurno ta strah zbrcale stran , evo tudi moja noga je pripravljena, da strah brcnem daleč vstran. Ne preveč razmišljat sama, prav , ker se boš takoj v začaranem krogu našla. Če si za in če ti bo pomagalo, me rufni, greve na kofe in eno fajn tortico .
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:10:45
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit bbpikica optimizem velja,en celica pa ta taprava Nič obupat.Ni hudiča bomo našli tudi zate kakšne arcnije,da bo več foliklov. Lara nisem klicala.Sej vem bedna sem ful.Ampak mam zadnje čase pogovore sama z sabo in sem ugotovila,da me je v bistvu strah ponovnega neuspeha.Grem že sedmič in res ne vem.......mah brez veze bbpikica, dobra volja je največ kar lahko v tem trenutku storiš...navijam, da bo ena tista prava! Pikovitek moja, to je čisto normalno, da te je strah. Vseh nas je. Nažalost. Vedno se bojimo česa. ...moraš v sebi predlat stvari, zagotovo ni lahko...vem, kako je bilo meni, pa čeprav 2.ivf, a prej tooooliko let...tudi zdaj me je Uz, kako bo, bo vse v redu, itd, itd, itd...življenje je to. A potem vedno najdemo moč, tudi ti jo boš in tako se cilj približuje! Sem s tabo
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:15:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarji, a bi ti meni o tistih rebrcih z medom...njami, lahko tudi na zs, da ne bova tu motile s temi dobrotami, hvala sem ti poslala zs. Javi, če se ti bodo dopadle...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:18:03
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: pikovit bbpikica optimizem velja,en celica pa ta taprava Nič obupat.Ni hudiča bomo našli tudi zate kakšne arcnije,da bo več foliklov. Lara nisem klicala.Sej vem bedna sem ful.Ampak mam zadnje čase pogovore sama z sabo in sem ugotovila,da me je v bistvu strah ponovnega neuspeha.Grem že sedmič in res ne vem.......mah brez veze bbpikica, dobra volja je največ kar lahko v tem trenutku storiš...navijam, da bo ena tista prava! Pikovitek moja, to je čisto normalno, da te je strah. Vseh nas je. Nažalost. Vedno se bojimo česa. ...moraš v sebi predlat stvari, zagotovo ni lahko...vem, kako je bilo meni, pa čeprav 2.ivf, a prej tooooliko let...tudi zdaj me je Uz, kako bo, bo vse v redu, itd, itd, itd...življenje je to. A potem vedno najdemo moč, tudi ti jo boš in tako se cilj približuje! Sem s tabo Pikovitek jaz sem s teboj...... -se spomniš plajtravčki; lj celice v štajerski srajčki!!!!!!!DOBITNA KOMBINACIJA!!!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:22:09
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla punce. Sitijan, čestitam. smo prav vesele tako lepih novic,pa da se seznam nosečk podaljša bo tudi dobro. zarja, bravo za akcijo. V ponedeljek greš že po . Sem ti rekla, da bodo videli na UZ, da si že posteljo postlala z najboljšo osteljnino in je že vse tipi top pripravljeno za otročke. bbpikica, kar pozotivno. Lahko je ena in ta dovolj dobra. Me že navijamo, za srečen konec. anna in Jill, dobrodošli med nami. Mislim, da vama ne bo moglo biti dolgčas.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:23:47
|
|
|
|
lučka 25
|
Pikovit, verjamem, da te je strah ponovnega razočaranja. Mislim, da imamo vse ta strah v sebi. Poskušaj razmišljati pozitivno, naberi si moči za nov postopek, potem pa akcija. Me pa smo vedno tu, da ti stojimo ob strani.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:26:38
|
|
|
|
lučka 25
|
Punce moje, od prve do zadnje. Še dobro, da imam vas, da mi stojie ob strani in svetujete. Jaz bom jutri zjutraj res klical G, pa upam, da me bo vzel na pregled. Če ne bom pa kar ztežila. Ker tili moji izcedki in bolečine v levem jajčniku so pa zmeraj bolj nenavadne in tudi bolečina se stopnjuje. Upam, da ni kaj hujšega in se bo dalo vse urediti. Zdaj me je pa res strah naslednjega postopka, kaj če bodo vsi folikli spet prazni, kaj če bom imela spet take težave s krvavitvijo,.... Ne, ne smem tako razmišljat. Punca, razmišljaj pozitivno.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:27:38
|
|
|
|
lučka 25
|
A ja, še to. Zanima me, za kaj je dober čaj iz ingverja in cimeta. A ima podobno vlogo kot čaj krvomočnice, a je zaradi kakšne druge stvari dobro, da ga pijemo?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:29:29
|
|
|
|
sonček33
|
stijan - superca. čestitke! ledenka -mažem se z mandljevim oljem Danes sem vam pa sijala, upam, da ste se naužile toplega sončka!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:38:51
|
|
|
|
Serendipity
|
He he - a ve ste resne? Ma komaj vam sledim... oz, ko sem nazadnje pogledala sem ste bile še na prvi strani ... Jutri pa imava posvet pri G! MB hir vi kam! Eto, zdaj pa grem prebirat za nazaj ...
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:39:28
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 A ja, še to. Zanima me, za kaj je dober čaj iz ingverja in cimeta. A ima podobno vlogo kot čaj krvomočnice, a je zaradi kakšne druge stvari dobro, da ga pijemo? Lučka ti bom probala odgovorit . Nimata istega učinka. Krvomočnica vpliva na sluznico oz endometrij, torej, da je prave debeline, da se zarodek lažje vgnezdi. Medtem ko cimet z ingverjem vplivata na razkisavanje telesa in s tem posledično na boljše celice. Če je telo zakisano, celice slabše delujejo (vse celice v telesu, ne samo spolne), telo pa zakisamo z slabimi OH, mlečnimi izdelki, sladkim sadjem...... Poleg tega cimet in ingver vplivata na boljšo sluz oz ph v nožnici, kar pomeni, da če je ph slab (tudi zaradi zakisanosti), lahko zarodek propade in ne pride sploh do vgnezditve. Kot vemo, mora bit vse idealno, da sploh pride do vgnezditve, žal. Ampak ta čaj je treba pit vsaj 3 mesece, čez noč ne bo nič pomagalo, prav tako je fajn, da se potem pazimo tudi pri prehrani, saj če še naprej jemo hrano, ki kisa, ti t ačaj ne bo nič pomagal. Je pa tako, ljudje smo si različni in vsako telo reagira in deluje drugače. Eni ne rabijo nič od tega, drugi pa pač rabijo. Enim bo to pomagalo, drugim pa ne.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:39:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 stijan - superca. čestitke! ledenka -mažem se z mandljevim oljem Danes sem vam pa sijala, upam, da ste se naužile toplega sončka! sunshine, tebe pa prav pogrešam, da veš! Jap, pa sem se res fajn naužila sončka!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:43:24
|
|
|
|
sapi
|
lara ja res je ... tudi jaz tako verjamem vendar ne s takim navdušenjem ... sedaj boš že kmalu videla srčka mi boš opisala občutke ... pikovit ja res je lepo ... razlike ni nobene sem tudi jaz tako čutila ... ooo se najdejo takšni, ki nimajo drugega za počet ... te čisto razumem, da te je strah, jaz sem tudi tokrat nekaj melanholična in kar ne vem kaj bi s seboj ... na vsake toliko časa me pa še panika zagrabi pa premlevam moja leta pa ... vendar potem vse skupaj odmislim in premišljujem samo kako mi bo lepo z mojim otročkom to pa odtehta vsak strah ... sapi
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:52:38
|
|
|
|
zarja1
|
Cati moja kako si? Ti tolk lepo skrbiš za mene...draga moje, sonček moj...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:54:51
|
|
|
|
cati
|
moja kako si? Ti tolk lepo skrbiš za mene...draga moje, sonček moj... Sem ti poslala ZS pa še malsem tu počekiraja in kaj naj rečem ISKRENE ČESTITKE Sem full vesela zate Sem pa ti za 1 dan zgrešila ET
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:55:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Punce moje, od prve do zadnje. Še dobro, da imam vas, da mi stojie ob strani in svetujete. Jaz bom jutri zjutraj res klical G, pa upam, da me bo vzel na pregled. Če ne bom pa kar ztežila. Ker tili moji izcedki in bolečine v levem jajčniku so pa zmeraj bolj nenavadne in tudi bolečina se stopnjuje. Upam, da ni kaj hujšega in se bo dalo vse urediti. Zdaj me je pa res strah naslednjega postopka, kaj če bodo vsi folikli spet prazni, kaj če bom imela spet take težave s krvavitvijo,.... Ne, ne smem tako razmišljat. Punca, razmišljaj pozitivno. daj daj ne ga še ti zdaj nekaj srat.....PUNCA VSE BO OK. Mene je treba tud včasih skor zlasat, da se prebudim iz te negativke, ki me vsake tolk cajta okupira. Jutri vztrajaj pri G pol pa v boj za narod svoj..... .....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:56:29
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dobrovoljčica Oj evo mene. Novičke novičke. Prejšnji teden ni na uz pokazalo utripa, a me je malo dr. Reš pomiril, ker je rekel, da kaže zelo dobro. Prijeli sta se obe najini pikici. majhna fižolčka, a brez utripa.Ponovno naročena na uz 30.09.2008 Ker pa sem zelo firbčna ženskica, sem poklicala svojega ginekologa za pregled. No in moje drage regice, dva srčka bijeta ko nora, velika sta eden 7 tednov 5/7, drugi 7 tednov 6/7,skratka vse je ok. V torek grem vseeno k dr.Rešu, saj se bom tam kar za nuhalno zmenila. Pri svojem ginekologu imam pregled 28.10.2008 Pred pregledom mi je srce norelo od živčkov, po pregledu od veselja. Držim pesti za vse ki ste v pričakovanju, za vse ki ste v postopku , ma za vse pare na tem forumu. Grem malo moje otročke nafutrat. Pa pa. in jaz brskam in brskam, če si kje kaj napisala, in sedaj jokam, ker sem full vesela ........
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:58:15
|
|
|
|
taraji
|
Lepo pozdravljene drage soborke - no in po novem seveda tudi naša dva navijača - za moško družbo Stijan Bravo - no, to so novice, ki jih vse rade slišimo in z veseljem pričakujemo bbpikico, anna1 in Jill. Dobrodošle med nami. Naj vam ne zmanjka optimizma in dobre volje, verjemite v srečni konec in vse je nekako lažje. Zarja - - no, tebe pa čisto razumem, da si pozabila vprašati kaj prinesti s seboj, saj ns svoje zamrznjenčke čakaš že kar nekaj časa. Vsem špikarkam mirno roko, trepetalkam naj hitro mine čas do željenega rezultata, nosečkam veliko veselja in čimmanj slabosti, zaspanosti, utrujenosti......skratka prav vsem lep pozdrav
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 18:58:57
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati moja kako si? Ti tolk lepo skrbiš za mene...draga moje, sonček moj... Sem ti poslala ZS pa še malsem tu počekiraja in kaj naj rečem ISKRENE ČESTITKE Sem full vesela zate Sem pa ti za 1 dan zgrešila ET Catika moja, ti si moj private G, vse si mi še trofla. Ja iskrene čestitke-sem ugotovila, da si je treba za vsak korak posebaj čestitat. Pikola kolk je teh nepredvidenih situacij, da se res veselim vsake stopničke. Če sam pomislim, kdaj sem bla na ICSI (februar/marec) in da je šele zdaj moj ET...bi kar -res full sem vesela...... Zdaj pa je še tist odločilni korak pred vstopom v dvigalo.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?