Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:02:34
|
|
|
|
sapi
|
Pa sem spet prišla na plano čisto meni podobno, da takole poniknem ... ja taka sem ni kaj al me sprejmete al pa ne ... Uh, saj bi za vsako kaj napisala vendar to bi bil maratonec od maratonca ... Na kratko čestitke vsem puncam, ki jim je uspelo, objemčke vsem puncam, ki jim ni in veliko sreče vsem, ki ste v postopku ... Jaz grem 15.09. k s. Blanki po špikice tako, da bom kmalu tudi jaz trepetala z vami ... sapi
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:04:04
|
|
|
|
sapi
|
Stijan čestitke za plusek , seveda bo krvni tudi pokazal enako bo videla ... sapi
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:05:17
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: stijan Ojla punce ,vidim ,da pridno pišete vas sploh ne dohajam,no pri meni je tako ,da imam jutri krvni test,sem pa že v soboto lulala in je bil + .No upam ,da bo jutri krvni tudi tak pokazal.Jutri vam javim punce in upam ,da bo vse ok ,da bomo čez slabih devet mesecev enega al pa dva bebija cartali! STIJAN TO NAM DELI . ČESTITKE PUPPA DRAGA. Jutri pa sporoči višino hormona
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:06:58
|
|
|
|
gigi1
|
Sapi draga lepo te je spet videti med nami. A greš 15.10. po špikice? kar veselo in naj bo uspešno
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:07:46
|
|
|
|
kajsica
|
WP, to ti pa ne gre iz glave, da te je moj mačkon klofnil LL saj moj muc ni tako hud, samo ko si pa namisli, je pa res prvi egoist , pač maček. Nokes, tebe sem pa kar mal opogrešala zadnje čase. A sem potem lahko važička???? Takole, sedaj pa grem še k WP njene mucke pogledat. Babike lepo se imejte in se beremo malo kasneje!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:09:12
|
|
|
|
sapi
|
Ja škratek je bil 15.10. ... gigi pa ti kako si ... sapi
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:10:39
|
|
|
|
gigi1
|
Baci žal mi je, da je bil krvni negativen. Naj te tolaži, da greš kmalu po pingvinčke . Žal ti pa tle ne znam nič pomagati. Zarja spalno srajco ne pižamo, šlafrok, copatke, štunfke
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:13:28
|
|
|
|
gigi1
|
Sapi sem na igli . Se že skor 1 teden špikam s s-factom. Drugače pa OK. Nekoliko preveč delam (tko pravjo) A ti imaš tud dolgi postopek? Kajši pozdravi WP. Lepo se načvekajta.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:15:21
|
|
|
|
ledenka
|
stijan super, čestitam! srečno in naj ostane brez problemov! sem vas prišla pogledat, predno grem domov sem mislila it mal z eno prijateljico na pijačko, pa je zbolela, in raje ne bom tvegala, da bi jo šla obiskat. že itak me skos daje rahel prehlad... mišmiš, za petek še ne vem če bom prišla, bom itak na vodi, ker je to vse, kar pijem. eh... no, pijem tudi zeleni čaj, ampak bolj zgodaj. sva šla v soboto v kino, sicer ob 20.30, pa me je že to precej zmatralo. larica, sem ok, samo noro zmatrana ves čas. ti pa še malo, pa boš srčke vidla ufff, jaz bom pa kar na NS morala čakat... je še daleč
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:21:44
|
|
|
|
miska73
|
Ojla punce ,vidim ,da pridno pišete vas sploh ne dohajam,no pri meni je tako ,da imam jutri krvni test,sem pa že v soboto lulala in je bil + .No upam ,da bo jutri krvni tudi tak pokazal.Jutri vam javim punce in upam ,da bo vse ok ,da bomo čez slabih devet mesecev enega al pa dva bebija cartali! SUPER Tele današnje novice so pa lepe za brat.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:24:09
|
|
|
|
sapi
|
gigi super torej si že v akciji .. jaz pa spet malo za tabo ... ja drugi že vejo ... Tudi tokrat imam dolgi postopek S nato pa še menopur ista doza, mogoče bo sprememba le to, da če padem v neko študijo bom imela ET 3 dan sploh zato, ker sem imela samo tri celice bomo videli ... sapi
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:35:11
|
|
|
|
želvica99
|
Stijan , si nas razveselila. Seveda bo krvni tud +. Oglasi se nam za hormončke. Ja Zarja evo mene spet mal z vami A tebe je pa kr ven odneslo, ja no štekam, je to tud v mojem slogu Doma se pa pol kup vprašanj pojavi. Komaj čakam da dobiš , da spet mal navijamo. Pa da še mal javim mojo situacijo: 1. špika 11. oktober, pol pa dalje kot bo bog dal
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:46:22
|
|
|
|
pikovit
|
Stijan čestitke Sapi ziher si naju z Mismis slišala kako sva te opravljali-pogrešali in si prišla na plano.Bravo za naju Dobrodošla zopet med nami. Jill dobrodošla med nami.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:46:42
|
|
|
|
baci
|
IZVIRNO SPOROČILO: stijan Ojla punce ,vidim ,da pridno pišete vas sploh ne dohajam,no pri meni je tako ,da imam jutri krvni test,sem pa že v soboto lulala in je bil + .No upam ,da bo jutri krvni tudi tak pokazal.Jutri vam javim punce in upam ,da bo vse ok ,da bomo čez slabih devet mesecev enega al pa dva bebija cartali! čestitam
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:52:54
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jill - Kako poteka sam postopek? Ali se dobijo kake tablete za uravnavanje cikla in kako dolgo se jih jemlje preden se začne sam postopek s hormoni.
- SEM TI ODGOVORILA SPODAJ.
- Kaj ste dobile za ''špikanje''?
- ODVISNO OD VRSTE POSTOPKA.PONAVADI SO TO INJEKCIJE.ČE JE KRATEK POSTOPEK POTEM SI CCA.14 DNEH KONEC,ČE JE DOLGI PA 1,5-2 MESECA.ODVISNO KAKO RESGIRAŠ.
- Koliko zarodkov ste si dale vstavit?
- 2, VEČ TI JI NE DAJO.
- Ali vam je v prvo uspelo (oz. v katerem postopku vam je uspelo)?
RAZLIČNO,ENE V PRVO DRUGE V PETO.NI RECEPTA.ŽAL. ČE PA RABIŠ KAJ BOLJ KONKRETNO PA NAS LE VPRAŠAJ,TI BOMO POMAGALE.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 16:59:30
|
|
|
|
lara light
|
Ojla punce ,vidim ,da pridno pišete vas sploh ne dohajam,no pri meni je tako ,da imam jutri krvni test,sem pa že v soboto lulala in je bil + .No upam ,da bo jutri krvni tudi tak pokazal.Jutri vam javim punce in upam ,da bo vse ok ,da bomo čez slabih devet mesecev enega al pa dva bebija cartali! SUPER stijan brez skrbi, plus je plus...čestitke še od mene sapi, lepo, da si se javila...kmalu bo 15.! kajsi, saj vem, da je super muc ...saj veš, da moraš obljubit ukrepe, potem pa itak kot je v Slo navada se nič ne zgodi ...živali imam pa itak preveč rada pikovitek si klicala? netka, špikce grejo? si se odpočila? Grem malo na sončke
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:00:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: stijan Ojla punce ,vidim ,da pridno pišete vas sploh ne dohajam,no pri meni je tako ,da imam jutri krvni test,sem pa že v soboto lulala in je bil + .No upam ,da bo jutri krvni tudi tak pokazal.Jutri vam javim punce in upam ,da bo vse ok ,da bomo čez slabih devet mesecev enega al pa dva bebija cartali! BRAVO STIJAN....ČESTITKE!!!!!!!!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:04:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Pa da še mal javim mojo situacijo: 1. špika 11. oktober, pol pa dalje kot bo bog dal VEŠ KOLK BO TO HITRO TU........
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:16:54
|
|
|
|
sapi
|
Pikovit sem brala ja ... a to vidve telepatsko name vplivata a kako ... pa ti kako si novopečena gospa ... se ti v kratkem kake špikice obetajo ... Lara res bo kmalu, vendar tokrat nisem polna adrenalina ampak taka melanholična, ne vem kaj se dogaja ... sem ti že pri E jevkah čestitala, no pa ti bom še tu juuupiiii še ena naša borka, ki ji je uspelo .... sapi
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:21:01
|
|
|
|
Tina1
|
anna1, dobrodošla med nami . Jz sem tud še frišna tuki gor - beri par dni. Tukaj imajo punce toliko optimizma , da jih sploh ne moreš nehat brat. Mene ves čes vleče sem gor in jih berem. Jaz se še navajam. P.S. mismis, zs sem dobila in ga tudi nazaj poslala.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:23:26
|
|
|
|
lara light
|
Sapi ne skrbi, mogoče je tako še bolje, da si bolj umirjena... vse bo ok, tokrat bo ta tvoj zmagovalni hvala, sem videla, da si mi že na 'naši' temi, saj bom jaz tebi tudi kmalu Ker hodim spat kot kokoš ni nujno, da bom še tu nocoj, pa že zdaj navijam za ju3! gremo punce, nič bolečin in super jesenski pridelek! Torek, 30.09. Pika74 - punkcija Reni70 - punkcija
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:27:00
|
|
|
|
lara light
|
Anna in Tina, dobrodošli, nisem prepričana, če se vaju pozdravila....je res, da sem pravo rešeto zadnje dni , pardon in dobrodošli! Tina, prav imaš, zaradi tega smo tu! Brezpogojna podpora v vsakem trenutku! Redko kje tako (razen pri bližnjih seveda) najdeš!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:27:52
|
|
|
|
želvica99
|
Ja Zarja v tem primeru, ko čakamo je pa dobro, da čas hitro teče Tina lep avatarček . Za punce se pa strinjam, so res face. Grem mal na , da ne zakrnim, pa se še tipkamo...
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:28:15
|
|
|
|
lara light
|
Zarji, a bi ti meni o tistih rebrcih z medom...njami, lahko tudi na zs, da ne bova tu motile s temi dobrotami, hvala
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 17:31:07
|
|
|
|
bbpikica
|
Pozdravljene vse. No jaz sem bila danes zjutraj na punkciji in sem pridelala komaj eno celico. Tako da upam da bo ta zadostovala in grem v sredo ponjao. To je že moj četrti postopek in sem že malo obupana.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?