|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
29.9.2008 16:02:34   
sapi
Pa sem spet prišla na plano čisto meni podobno, da takole poniknem user posted image ... ja taka sem ni kaj al me sprejmete al pa ne user posted image ...
Uh, saj bi za vsako kaj napisala vendar to bi bil maratonec od maratonca user posted image ...
Na kratko čestitke user posted image vsem puncam, ki jim je uspelo, objemčke user posted image vsem puncam, ki jim ni in veliko sreče user posted image vsem, ki ste v postopku ...

Jaz grem 15.09. k s. Blanki po špikice tako, da bom kmalu tudi jaz trepetala z vami ...

sapi

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
29.9.2008 16:04:04   
sapi
Stijan čestitke za plusek , seveda bo krvni tudi pokazal enako bo videla ...

sapi

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
29.9.2008 16:05:17   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: stijan

Ojla punce ,vidim ,da pridno pišete vas sploh ne dohajam,no pri meni je tako ,da imam jutri krvni test,sem pa že v soboto lulala in je bil +user posted image .No upam ,da bo jutri krvni tudi tak pokazal.Jutri vam javim punce  in upam ,da bo vse okuser posted image ,da bomo  čez slabih devet mesecev  enega al pa dva bebija cartali!

STIJAN TO NAM DELIuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . ČESTITKE PUPPA DRAGA.
Jutri pa sporoči višino hormona user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
29.9.2008 16:06:58   
gigi1
Sapi draga lepo te je spet videti med nami.
A greš 15.10. po špikice? user posted image  user posted image  user posted image  kar veselo in naj bo uspešno user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
29.9.2008 16:07:46   
kajsica
WP, to ti pa ne gre iz glave, da te je moj mačkon klofnil user posted image user posted image user posted image

LL saj moj muc ni tako hud, samo ko si pa namisli, je pa res prvi egoist user posted image , pač maček.

Nokes, tebe sem pa kar mal opogrešala zadnje čase. A sem potem lahko važička????user posted image user posted image

Takole, sedaj pa grem še k WP njene mucke pogledat.

Babike lepo se imejte in se beremo malo kasneje!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
29.9.2008 16:09:12   
sapi

Ja škratek je bil 15.10. user posted image   ... gigi pa ti kako si  ...

sapi

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
29.9.2008 16:10:39   
gigi1
Baci žal mi je, da je bil krvni negativen. Naj te tolaži, da greš kmalu po pingvinčke user posted image . Žal ti pa tle ne znam nič pomagati.

Zarja spalno srajco ne pižamo, šlafrok, copatke, štunfke user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
29.9.2008 16:13:28   
gigi1
Sapi sem na igli user posted image . Se že skor 1 teden špikam s s-factom. Drugače pa OK. Nekoliko preveč delam (tko pravjo) user posted image
A ti imaš tud dolgi postopek?

Kajši pozdravi WP. Lepo se načvekajta.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
29.9.2008 16:15:21   
ledenka
stijan user posted image user posted image user posted image  super, čestitam!  srečno in naj ostane brez problemov!

sem vas prišla pogledat, predno grem domov user posted image  sem mislila it mal z eno prijateljico na pijačko, pa je zbolela, in raje ne bom tvegala, da bi jo šla obiskat. že itak me skos daje rahel prehlad...

mišmiš, za petek še ne vem user posted image  če bom prišla, bom itak na vodi, ker je to vse, kar pijem. eh... user posted image  no, pijem tudi zeleni čaj, ampak bolj zgodaj. sva šla v soboto v kino, sicer ob 20.30, pa me je že to precej zmatralo.

larica, sem ok, samo noro zmatrana ves čas. user posted image  ti pa še malo, pa boš srčke vidla user posted image  ufff, jaz bom pa kar na NS morala čakat... je še daleč

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
29.9.2008 16:21:44   
miska73
Ojla punce ,vidim ,da pridno pišete vas sploh ne dohajam,no pri meni je tako ,da imam jutri krvni test,sem pa že v soboto lulala in je bil + .No upam ,da bo jutri krvni tudi tak pokazal.Jutri vam javim punce in upam ,da bo vse ok ,da bomo čez slabih devet mesecev enega al pa dva bebija cartali!

SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tele današnje novice so pa lepe za brat.

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
29.9.2008 16:24:09   
sapi
gigi super torej si že v akciji .. jaz pa spet malo za tabo ... ja drugi že vejo ...

Tudi tokrat imam dolgi postopek S nato pa še menopur ista doza, mogoče bo sprememba le to, da če padem v neko študijo bom imela ET 3 dan sploh zato, ker sem imela samo tri celice bomo videli ...

sapi

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
29.9.2008 16:35:11   
želvica99
Stijanuser posted image user posted image user posted image , si nas razveselila. Seveda bo krvni tud +. Oglasi se nam za hormončke.

Ja Zarja evo mene spet mal z vamiuser posted image  A tebe je pa kr ven odneslo, ja no štekam, je to tud v mojem sloguuser posted image  Doma se pa pol kup vprašanj pojavi. Komaj čakam da dobišuser posted image , da spet mal navijamo.

Pa da še mal javim mojo situacijo: 1. špika 11. oktober, pol pa dalje kot bo bog daluser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
29.9.2008 16:46:22   
pikovit
Stijan čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Sapi ziher si naju z Mismis  slišala kako sva te opravljali-pogrešaliuser posted image in si prišla na plano.Bravo za najuuser posted image user posted image user posted image Dobrodošla zopet med nami.user posted image

Jill dobrodošla med nami.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
29.9.2008 16:46:42   
baci

Ojla punce ,vidim ,da pridno pišete vas sploh ne dohajam,no pri meni je tako ,da imam jutri krvni test,sem pa že v soboto lulala in je bil +user posted image .No upam ,da bo jutri krvni tudi tak pokazal.Jutri vam javim punce  in upam ,da bo vse okuser posted image ,da bomo  čez slabih devet mesecev  enega al pa dva bebija cartali!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
29.9.2008 16:52:54   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Jill

• Kako poteka sam postopek? Ali se dobijo kake tablete za uravnavanje cikla in kako dolgo se jih jemlje preden se začne sam postopek s hormoni.
  • SEM TI ODGOVORILA SPODAJ.
  • Kaj ste dobile za ''špikanje''?
  • ODVISNO OD VRSTE POSTOPKA.PONAVADI SO TO INJEKCIJE.ČE JE KRATEK POSTOPEK POTEM SI CCA.14 DNEH KONEC,ČE JE DOLGI PA 1,5-2 MESECA.ODVISNO KAKO RESGIRAŠ. 
  • Koliko zarodkov ste si dale vstavit?
  • 2, VEČ TI JI NE DAJO.
  • Ali vam je v prvo uspelo (oz. v katerem postopku vam je uspelo)?
    RAZLIČNO,ENE V PRVO DRUGE V PETO.NI RECEPTA.ŽAL.
ČE PA RABIŠ KAJ BOLJ KONKRETNO PA NAS LE VPRAŠAJ,TI BOMO POMAGALE.

(odgovor članu Jill)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
29.9.2008 16:59:30   
lara light

Ojla punce ,vidim ,da pridno pišete vas sploh ne dohajam,no pri meni je tako ,da imam jutri krvni test,sem pa že v soboto lulala in je bil + .No upam ,da bo jutri krvni tudi tak pokazal.Jutri vam javim punce in upam ,da bo vse ok ,da bomo čez slabih devet mesecev enega al pa dva bebija cartali!

SUPER stijanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brez skrbi, plus je plus...čestitke še od meneuser posted image

sapi, lepo, da si se javila...kmalu bo 15.!user posted image

kajsi, saj vem, da je super mucuser posted image ...saj veš, da moraš obljubit ukrepe, potem pa itak kot je v Slo navada se nič ne zgodiuser posted image ...živali imam pa itak preveč radauser posted image

pikovitek si klicala?user posted image

netka, špikce grejo? si se odpočila?

Grem malo na sončkeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
29.9.2008 17:00:26   
zarja1

BRAVO STIJAN....ČESTITKE!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
29.9.2008 17:04:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Pa da še mal javim mojo situacijo: 1. špika 11. oktober, pol pa dalje kot bo bog daluser posted image

VEŠ KOLK BO TO HITRO TU........

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
29.9.2008 17:16:54   
sapi
Pikovit sem brala ja ... a to vidve telepatsko name vplivata a kako user posted image  ... pa ti kako si novopečena gospa ... se ti v kratkem kake špikice obetajo ...
Lara res bo kmalu, vendar tokrat nisem polna adrenalina ampak taka melanholična, ne vem kaj se dogaja user posted image  ... sem ti že pri E jevkah čestitala, no pa ti bom še tu juuupiiii še ena naša borka, ki ji je uspelo user posted image user posted image ....

sapi

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
29.9.2008 17:21:01   
Tina1
anna1, dobrodošla med namiuser posted image .
Jz sem tud še frišna tuki gor - beri par dni. Tukaj imajo punce toliko optimizmauser posted image user posted image , da jih sploh ne moreš nehat brat. Mene ves čes vleče sem gor in jih berem. Jaz se še navajam.

P.S.
mismis, zs sem dobila in ga tudi nazaj poslala.

(odgovor članu anna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
29.9.2008 17:23:26   
lara light
Sapi ne skrbi, mogoče je tako še bolje, da si bolj umirjena...user posted image  vse bo ok, tokrat bo ta tvoj zmagovalni user posted image  hvala, sem videla, da si mi že na 'naši' temi, saj bom jaz tebi tudi kmalu user posted image

Ker hodim spat kot kokoš user posted image  ni nujno, da bom še tu nocoj, pa že zdaj navijam za ju3!user posted image user posted image user posted image  gremo punce, nič bolečin in super jesenski pridelek!user posted image user posted image user posted image

Torek, 30.09.
Pika74 - punkcija
Reni70 - punkcija

Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
29.9.2008 17:27:00   
lara light
Anna in Tina, dobrodošli, nisem prepričana, če se vaju pozdravila....je res, da sem pravo rešeto zadnje dniuser posted image , pardon in dobrodošli!user posted image

Tina, prav imaš, zaradi tega smo tu!user posted image  Brezpogojna podpora v vsakem trenutku! Redko kje tako (razen pri bližnjih seveda) najdeš!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1772
29.9.2008 17:27:52   
želvica99
Ja Zarja v tem primeru, ko čakamo je pa dobro, da čas hitro tečeuser posted image

Tina lep avatarčekuser posted image . Za punce se pa strinjam, so res face.

Grem mal na user posted image , da ne zakrnim, pa se še tipkamo...

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
29.9.2008 17:28:15   
lara light
Zarji, a bi ti meni o tistih rebrcih z medom...njami, lahko tudi na zs, da ne bova tu motile s temi dobrotami, hvala user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1774
29.9.2008 17:31:07   
bbpikica
Pozdravljene vse. No jaz sem bila danes zjutraj na punkciji in sem pridelala komaj user posted image  eno celico. Tako da upam da bo ta zadostovala in grem v sredo ponjao. To je že moj četrti postopek in sem že malo obupana.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?