Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:48:52
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj Pikovitka si že nazaj z Rožnika Ja,ja .Še dobro,da naju je mačka zbudila,drugače,bi potegnila do 12h .Zdele moj nekaj razšola,pol pa res greva. A DEJZI ŠE VEDNO SPI? Nekaj je včeraj omenjala,da bi se mi (hipotetično) lahko pridružila Dobro jutro DEJZI
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:50:01
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit ja hipotetično, hipotetično je Daisy sedaj še vedno v horizontali
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:50:12
|
|
|
|
lara light
|
Lepotičke moje, dobro jutro, če se ob tej uri še to sme! Koliko novosti...uauuu, moške imamo! Včeraj ste pa mele hajko, bravo! Vidim, da pridno kuhate, pohajate, se rekreirate...skratka klapa za se je sržat! Jaz samo na hitrco, ker z mojimi 12h spanja ne uspem več nič ... Mijavček je od 25.9. v Rimu, tako sem zasledila tam pri dvojčkih...obljubila pa je, da se mi bo javila, ko bo ...držimo pesti zanjo Pri nas je sonček! Uživajte
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:50:16
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mlinčka a tole bi bila lahko dobra stimulacija za Mlinčka? K jo je vidu, tole joškometalko, se je začel od srca smejat, zdej pa ne vem, kako nej si to razlagam... Po moje da ja, glede na to, da mam js čebulne ...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:50:31
|
|
|
|
pikovit
|
MIJAVČEK ČESTITKE
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:50:43
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kaj je z našo Mijavček? A kera kaj ve? Žižek, na forumu nosečnosti, sem ujela, da je rodila, da so vsi trije OK in da jih je prevzel dr. Cerar. Napisano je tudi, da se bo Mijavček sama javila, ko bo lahko. Pomoje so še v porodnišnici MIJAVČEK čestitam . Pridite čimprej domov . Objemi svoja cukrčka še od nas
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:51:22
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kaj je z našo Mijavček? A kera kaj ve? Žižek, na forumu nosečnosti, sem ujela, da je rodila, da so vsi trije OK in da jih je prevzel dr. Cerar. Napisano je tudi, da se bo Mijavček sama javila, ko bo lahko. Pomoje so še v porodnišnici Res??? Bravo!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:52:03
|
|
|
|
gigi1
|
Mlinček evo zate . Če sem sfalile me pa prosim usmeri
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:53:27
|
|
|
|
pikovit
|
Mlinčka take k maš so čist Ok,dokler mu lahko zapreš usta Sej ko bomo noseče,bomo pa vse Samante Fox No Mlinček kako se ti dopade joškometalka?Mamo še eno tako ki laufa
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:54:00
|
|
|
|
mismis
|
Žiži, sej za petek se probaj s Kajsico zmeniti, če bo vozila Mlinčko pa Daisy, ni vrag, da lahko tudi tebe pobere. Saj kakor se je hvalila ima velik avto (mislim, da tecga kt jaz)
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:54:04
|
|
|
|
Pija76
|
Punce in kaj mislite da bi mi Reško rekel, glede na to da je ni? Ker zdaj moj možek že sprašuje, če je možno da je krvni narobe kazal....pa bodoča tetka je tud neki optimistična
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:54:18
|
|
|
|
pikovit
|
A lahko komentiram?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:54:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mlinčka a tole bi bila lahko dobra stimulacija za Mlinčka? Ženske zmešane, a boste že nehale mojo sliko tako javno objavljati
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:55:25
|
|
|
|
gigi1
|
Miška, če bom Kajši, Dejzi in Mlinčko čakala....bom doma šele zjutri...saj veš, da sem mal v letih
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:55:27
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Punce in kaj mislite da bi mi Reško rekel, glede na to da je ni? Ker zdaj moj možek že sprašuje, če je možno da je krvni narobe kazal....pa bodoča tetka je tud neki optimistična Ja čisto možno.Jaz bi šla še enkrat na test-kri.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:55:46
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit A lahko komentiram? Seveda da lahko
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:56:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Punce in kaj mislite da bi mi Reško rekel, glede na to da je ni? Ker zdaj moj možek že sprašuje, če je možno da je krvni narobe kazal....pa bodoča tetka je tud neki optimistična ma veš kaj, ti naredi jutri še en CB potem boš pa vedela na čem si, mogoče je pa bilo takrat premalo hormona, glede na to, da si bila 14. dan po ET, ki je bil 3. dan po punkciji. Upat ni greh
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:56:05
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Punce in kaj mislite da bi mi Reško rekel, glede na to da je ni? Ker zdaj moj možek že sprašuje, če je možno da je krvni narobe kazal....pa bodoča tetka je tud neki optimistična Pija, jaz bi ga poklicala. Mismis si sigurna da je mijavček rodila? Al samo govorijo, da jih je prevzel dr. nevemkateri in da so vsi trije ok... Hvala!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:56:35
|
|
|
|
pikovit
|
Kaj pa tist moj komentar tam dela????
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:56:56
|
|
|
|
gigi1
|
Pikovitka iz ust (izpod prstov ) si mi vzela. Ja Pija...mogoče je bilo še prezgodaj...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:57:12
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček ekola tud mene - dobro jutro vsem borkam in borcem za ........... mal težko še vse to dohajam, ste vse hiperaktivne v pisanju na forumu zdej z mlinčko pijeva kavo vsak pred svojim računalnikom in uživava ko bereva forum ekola za začetek novega dne toliko, držim pesti za vse, ki ste v postopku Bravo mlinček!!! Take rabimo tu! Ja tempo pa ko si babnice namislimo je ubijalski!!! Gigi, lej kot sem rekla, če nimam punkcije, se javim jaz za šoferja. Ni panike, pol pa lahko babnice pijete kolikor hočete!!! Zmenjen? Lej saj bom nekako do srede zvedla kako in kaj!!!! Upam, da še ne bo prepozno!!!! Itak vas pa usput poberem!!! Če ne bomo pa mlinčka nahecale?!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:57:14
|
|
|
|
zarja1
|
Sam dobro jutro voščim in letim.......čistit hiško. Mijavček
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:58:23
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit A lahko komentiram? Seveda da lahko Tole je prej letelo na Angelino Sory Pija.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:58:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Punce in kaj mislite da bi mi Reško rekel, glede na to da je ni? Ker zdaj moj možek že sprašuje, če je možno da je krvni narobe kazal....pa bodoča tetka je tud neki optimistična Pija, jaz bi ga poklicala. Mismis si sigurna da je mijavček rodila? Al samo govorijo, da jih je prevzel dr. nevemkateri in da so vsi trije ok... Hvala! LL, jaz sem tole zasledila: Mijavček se mi je javila, da so za enkrat vsi trije OK. Prevzel jo je dr. Pušenjak in da bo sporočila novičke Zna tudi biti, da še ni rodila, ampak da sem samo jaz to razbrala iz teksta
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 10:58:30
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mlinček evo zate . Če sem sfalile me pa prosim usmeri Žižek pa ti si nevjerovatna! Zadetek v polno! Se že slini .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
ime za punčko s1o2kako ime se vam zdi Gaja ?? namreč zbirama imena med Laro in Gajo .. in se zelo težko odločima. lara (
59%)
gaja (
40%)
Število vseh glasov: 227Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!