Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 9:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, imaš prav. Mi smo ga sicer nesli v torbi, ampak smo bili že kregani tule, na RR. Je bilo pa to pred 3 leti in ko smo šli iz porodnišnice, s strani sester nismo doživeli nobenih komentarjev.
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 9:57:19
|
|
|
|
špelin@
|
Tvoja ugotovitev drži. V tem norem prometu se res ne gre igrati :zmeden: :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 10:18:57
|
|
|
|
malika
|
Torbe so pri nas za vožno z avtom zakonsko prepovedane, tako da obvezno lupinica.
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 10:21:23
|
|
|
|
Lenny
|
Lupinica!!!! Da vas ne bo policija lovila :) Brez heca, torba ni varna. V primeru trka je ni možno obdržati :( , pa še zakon predpisuje, da moramo naše miške voziti v lupinici! Lp
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 10:22:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgač pa sestre nič kaj lepo ne gledajo, če ga že v sobi nabašeš v lupinico, pravijo, da ga je le treba stsnit k sebi:-)) V avtu pa v lupinici.
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 10:31:57
|
|
|
|
Erdbeere
|
Jest sem jo lepo v sobi naštimala v lupinico pa mi ni noben nič reku al pa grdo gledal
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 10:33:12
|
|
|
|
piščanc
|
nam so razlagali, da lahko tudi torbo lepo privežeš s pasom in je OK. meni je lupinica za take male tako nerodna. mi smo šli s košaro od vozička, pa je moj policaj :ups:.
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 10:47:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Albina, saj res hecno izgleda, ko otročička kot iz trgovine odneseš v košari. Samo, če računamo, da so (nekatere) mamice in očki takrat še malo bolj nerodni in nesamozavestni, bi se kakšnemu mogoče lahko še naredilo, da bi se naprimer spotaknil s štručko v naročju...
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 11:49:37
|
|
|
|
patty
|
Hvala, punce. Se mi je kar zdelo, da bo zmagala lupina. Sem pa hotela stvar malce poenostaviti in v torbo naložiti še oblekice za dojenčka. Bo pač treba vzeti še eno culo :)- Hvala in pozdravček, Patty:sloncek:
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 12:50:46
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
mi smo našega :duda:prinesli v torbi ki se priveže z varnostnim pasom
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 12:52:58
|
|
|
|
Mina1
|
iz Lj porodnišnice smo in prvega:duda: in drugega:duda: prinesli v lupinici (Maxi Cabrio);) pa-pa Mina1
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 15.3.2005 12:27:42
|
|
|
|
Tasika
|
Vsako torbo se da privezati s pasom, ampak vprašanje je če je to ustrezen način za vožnjo otroka. Lupinica ni samo pripeta v avto, ampak je dojenček tudi pripet v lupinici. Ne vem če se splača riskirati življenje otroka, ki ga ob trku odnese iz torbe, ker 'zgleda smešno v lupinici'. Avtosedež je avtosedež in ne avtopostelja. lp
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 15.3.2005 12:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, že spet!
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 15.3.2005 12:56:30
|
|
|
|
Annny
|
Ne, torbe pa res niso zakonsko prepovedane..joj, kakšne zakone bi pa imeli, če bi se ukvarjali s takimi podrobnostmi:) Gre le zato, da je nevarna v primeru trka!! Isto košara od vozička! Edino pravilno je, da otroka prevažamo v lupinici...saj je zelo praktična, lepo se nese.. LP
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 16.3.2005 10:50:38
|
|
|
|
Rozalija
|
Itak da v lupinci... kje pa drugje... ja pa zvezanga v lupini (ker drgač je brez veze) Drgač pa ne vem kako si si zamisnla natovort v torbo otroka pa še tvoje cunje pa ne vem kaj vse še..... saj je preprosto... otroka daš v sobi v lupino, kramo v en ruzak pa greš.... Jaz sem v lj porodnišnici vidla samo lupince, nihče ni prišel drugače.
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 16.3.2005 10:59:31
|
|
|
|
patty
|
Rozalija, v torbo sem nameravala dat otrokove oblekice le do porodnišnice, kjer bi ga oblekla, potem pa v torbo dala le otroka, ne vsega skupaj:)- (če bi kaka cotka ostala, bi jo seveda spravla v svojo torbo). Tako je namreč naredila moja prijateljica, pa je blo vse OK. Se pa tudi sama strinjam, da je lupinica za v avto varnejša. Pozdravček, Patty:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?