mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bsasab Dober dan... No ko sem vceraj napisala je bilo spanje danes veliko boljse , je res bil zobek kriv... Po poklicu sem graficna oblikovalka in se ze nekak dogovarjam za sluzbo... Mizek cestitke za dovoljenje..., ja to naju se tudi caka, misliva v prihodnosti kupit parcelo, pol pa gradit..., a boste meli klasicno gradnjo ali montazno hisko..., midva se se vedno odlocama, pa nama montazna dost bolj disi... A ja, pa cestitke za korake, je lusno to videt ne? No pa da se ponovim vprasanje iz prejsnih strani..., A zahajate kaj ven plesat ob vikendih, a ste skoz doma? Nic pridne bit, pa se tipkamo Civ, buc, bau No midva, HB nisva rabila kupit parcele ker so mi jo podarili moji starši, bova imela klasično gradnjo, ker pri montažni rabiš celoten denar takoj, pri klasični pa lahko počasi gradiš, ko je keš se dela, ko ga ni pa stvar stoji . Imam pa eno znanko, ki je dala postavit montažno hiško in ti povem, da pa tukaj rabiš nekoga domačega zraven, da ti nadzira delavce, ker drugače so baje šlampasti ko , aja pa še nikoli ni končano v danem roku, njima so rekli da bo v treh mesecih končano, pa se jima je pol na pol leta zavleklo. No saj za čas je meni tako vseeno, ker predvidevam da bova ene pet let ziher delala, če še ne kje več, pri montažni hišici se mi tudi ne dopade, ta občutek, da če bo kdo malo bolja s kladivom udalril po steni, da se mi bo podrla, no saj vem da je to stabilno apmak vseeno, mi smo na takem mestu doma, ko ful piha in nimam glih želje hiško pol kje po delih iskat Ja kaj se pa tiče laifa, pa jaz res nisem bila že zeloooo dolgo nikjer, že prej nisem ne vem kam dosti hodla, zdaj pa bi bilo tudi bolj težko, ker s eše mali ponoči zbuja in ima mami vse pod kontrolo . Lahko pa se zmenimo za kako kavico, bolj v večernih urah oz popoldanskih, ali ne?
|