|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke
4.11.2008 11:01:14   
mižek
....tukajuser posted image
Čakam če boš kako temo načela, pa nič. Jaz nimam nobene ideje, sem brez njihuser posted image
Sem bla malo na drugih forumih, pa se mi še sedaj smeji, ne vem od kod jim ideje ampak so me pa vsaj nasmejaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.11.2008 11:04:33   
mižek
user posted image user posted image pa je uspelo tudi meni odpret novo stranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 277
4.11.2008 11:11:23   
tatly
user posted image user posted image user posted image bravo...te pa se meni povej da se bom nasmejala ker sem jezna ko hodicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 278
4.11.2008 11:20:01   
mižek
No sedaj pa meni tudi ni več do smeha. Imam namreč internet preko mobitela, ko zakušiš kao količino MB in jaz imam zakupljenih 5000 MB. Poraba pa se ti obračunava pač na to koliko surfaš in sedaj se mi je že drugi mesec zapored zgodilo da mi je ostalo le še 800MB pa sploh ne vem kako je to mogoče če pa sploh nisem veliko gor, ko sem jezna ko user posted image user posted image user posted image . In bom klicala na mobitel naj se samo user posted image  zbudi, da lahko bolj povišam ton ko se bom z njimi pogovarjala, ker to pa je višek. Poslala sem eno sliko v velikosti 500 MB in to je vse, haloooo. Ko sem jezna ko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 279
4.11.2008 11:21:17   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

user posted image user posted image user posted image bravo...te pa se meni povej da se bom nasmejala ker sem jezna ko hodicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa je tebe raz***lo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 280
4.11.2008 11:49:54   
tatly
mižek-le pogumno jih naderi saj bi nas samo nekaj okrog nosli...tasca me je svadlaaaaaaaa

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 281
4.11.2008 14:12:13   
Mat3ja22
Lp

danes sva bla spet v vrtcu..na začetku je bil zadržan potem pa se je unesel. ju3 ne greva ker imava P. in bo cepljen, potema pa spet v čet in pet.
je pa ena  punčka v vrtcu Mia ki je pravi "grizli" grize in šipa vse povprek. danes sta bila na vrsti Alen za ugriz in janja za uščip user posted image user posted image uboga reveža sta imela direkt vijolčno roko.user posted image

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 282
4.11.2008 14:18:57   
TinaV*
lep pozdrav cveke!

Zaj pa ste res pridne....jaz se opravicujem vceraj ni blo cajta za RR oz za nic samo za lariso....user posted image user posted image user posted image
vidim da je gal ze zdrav,da stella ze cokolado lize...mi pa smo se kar na mleku user posted image user posted image user posted image user posted image ,saj sem htela ji klobaso dat pa ce mleko user posted image user posted image user posted image
joj mi norije hodijo po glavi...
kaj delate ko je tako vreme nikakvo? mi pocivamo...ker smo se kopali danes pa smo huuuuuuuuudo zmantrani

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 283
4.11.2008 14:24:20   
tatly
tina-saj sem ji samo dvakkrat dala za polizat da nebo do pomote prislo pa mi je mama rekla da to ni nic

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 284
4.11.2008 14:25:59   
TinaV*
saj po moje nima kaj biti....ce ti je mama rekla da je ok pol verjemi....vsaj jaz bi no...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 285
4.11.2008 14:33:13   
tatly
saj dvakrat je sam poliznila to po moje ni nic ce ze eni dajejo pri dfveh mesecih banano meni jo je mama...ej meni moja fulll poliva kaj mislis bi ji davala mleko proti polivanju zvecer ker mi samop zvecer to dela!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 286
4.11.2008 15:05:28   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

saj dvakrat je sam poliznila to po moje ni nic ce ze eni dajejo pri dfveh mesecih banano meni jo je mama...ej meni moja fulll poliva kaj mislis bi ji davala mleko proti polivanju zvecer ker mi samop zvecer to dela!!!!!

Kja to misliš poliva? Sem že nekje to prebrala, pa mi ni jasno kaj to pomeniuser posted image .

Oj TinaV, kako sta kaj z Larisso?

Mat3ja22 pri vas v vrtcu pa je pestrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 287
4.11.2008 15:10:19   
bsasab
Bogde dekline...

Naj vam povem da sem bila zrebana za nagradno igro naj album in sem prejela paket od krke, sicer ne vem kaj me caka, je pa bilo lepo presenecenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da ste se ful razcvekale, pohvalno...

No jaz pa nimam ravno casa, je tamala tak zivc da ni 5 minut mira..., no sedaj jo malo tasca vahta da lahko vsaj maile preverim oz malo na rr-ju pocvekam...

Pri nas nic novega, tamala pridna, samo prevec zivahnauser posted image user posted image user posted image , šaci tudi okej..., tak da...

No se tipkamo kaj pa pridne bit...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 288
4.11.2008 15:19:41   
tatly
polivanje-kozlanjeuser posted image

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 289
4.11.2008 15:20:05   
tatly
bsabab-a ni neki vikend paket al kaj

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 290
4.11.2008 15:20:41   
tatly
mislim bsasab-pretezki nick mas zameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 291
4.11.2008 16:08:17   
mižek
aja, zdaj pa štekam, glede polivanjauser posted image

tatly, pa saj ni tako težko, jaz sem si razčlenla, na začetku je črka B, na sredi ime SAŠA samo da je namesto Š-ja, S, na koncu pa je spet B in to je vsa umetnostuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 292
4.11.2008 16:10:02   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: bsasab

Bogde dekline...

Naj vam povem da sem bila zrebana za nagradno igro naj album in sem prejela paket od krke, sicer ne vem kaj me caka, je pa bilo lepo presenecenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 293
4.11.2008 16:12:11   
Mat3ja22
kaj zdaj ptujčanke....kaj res niste za eno srečanje....tako dolgo se že menimo, zmenimo pa ne user posted image user posted image user posted image

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 294
4.11.2008 16:19:05   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

kaj zdaj ptujčanke....kaj res niste za eno srečanje....tako dolgo se že menimo, zmenimo pa ne user posted image user posted image user posted image

jaz sem za že od vsega začetka, pa ostale?
Samo to še mora it ta teden ali pa naslednji skozi, ker potem se začne SLUŽBAuser posted image user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 295
4.11.2008 16:37:22   
Anonimen
Se opravičujem, ker tko uletavam na vašo temo, sam res rabim eno info. Mi bi radi šli zadnji vikend v ene toplice, pa me zanima, kaj ve priporočate v vaših koncih in v prlekiji in prekmurju - lahko na zs. Imamo pa 4mesečnika. Hvala, pa lp

(odgovor članu mižek)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
4.11.2008 16:59:38   
Barbara111
Terme 3000,Lendava meni so za otroke super Čatežke smo bili v vseh teh pa nam je blo povsod super odvisno kaj pričakuješ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
4.11.2008 17:37:10   
bsasab
mislim bsasab-pretezki nick mas zame

Tako kot je napisala mizek..., b kot moj priimek (bruncic) sasa (moje ime) pa se enkrat b (priimek)

A da je vikend paket...to bi bilo pa super, ga rabim...user posted image user posted image user posted image user posted image ...a ma kera kako idejo kje to preverit....

Toplice: meni so kul banovci oz mali moravci, ali kako ze...

Pozdravcki....

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.11.2008 17:44:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bsasab
Toplice: meni so kul banovci oz mali moravci, ali kako ze...

Eni pravijo, da je tam voda pretopla za otročke. K sva drgač glih gledala za tja - nama je všeč.

< Sporočilo je popravil nya -- 4.11.2008 17:46:24 >

(odgovor članu bsasab)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
4.11.2008 20:13:43   
TinaV*
Lepo pozdravljene!

Kaj pocnete,da je tako premirje tu?user posted image  mi smo se koncno najedli,pa spimo....tak da upam da bo zaj vsaj kako urco mir....
ej tatly odkar jaz dajem larisi aptamil...prej novalac pa ji ni pasal tudi poliva...haha danes je atija prav lepo zalila user posted image user posted image user posted image
jaz jo brisem hitro,ker sem glih s kopalnice prisla atija niti gledala nisem,pa pravi ko bos mela cajt se mene malo obrisi,z reveza se je cedilo....
meni je rekla da je mozno da polivajo ker se treba navaditi na mleko,ker jaz ji dajem se mojega...koliko ga pac mam pa aptamil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.