sanosan -> RE: Stajca ali hojca? (24.9.2008 9:05:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla14 Prenosno posteljico sicer imamo - a imamo obenem tudi majhno stanovanje, tako da zasede ogromno prostora. Tako, da saj pravim, zaenkrat gre, o vsem sem samo razmišljala in hvala vsem za predloge. Koliko sem jaz videla stajice, so samo malo manjše od prenosnih postelj, tako da vprašanje koliko bi pridobila prostora. In pa jaz imam tudi 2 otroka (starejši 3 leta, mlajša 11m) pa nisem pri nobenem imela stajice, pri prvem pa smo samo parkrat prenosto posteljo uporabili v ta namen (ko je bil star nekje leto dni in smo na vikendu imeli trgatev, je bil krajši čas v njej, ker sem morala pripraviti kosilo). Jaz mlajši dam njene igračke na tla v dnevni sobi in jo pustim da prosto raziskuje. Zaprem tiste prostore, kamor ne sme, vtičnice imamo zaščitene, tako da si kaj hujšega ne more naredit, umaknem na višje police stvari, ki jih ne sme in to je to. Če pa moram kaj naredit, da je res zraven ne morem nadzorovat, pa jo odnesem v njeno posteljo in tisti čas tam počaka. Če pa moram na wc, pa vrata za sabo zaprem, pa je.
|
|
|
|