lemavrica -> RE: Stajca ali hojca? (23.9.2008 10:29:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla14 IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Ja in kaj če se plazi po celem stanovanju in če je treba tekat za njim. Uff me razkuri mišlenje "zdej bomo pa dali otroka v stajico / hojico in bo mir pred njim" Tudi jaz sem tako mislila. Ampak, če ti to znese, svaka čast. Včasih, kot je že napisala bsasab, pa moraš tudi nekaj naredit ali magari iti na stranišče. Še posebej, če si sam doma. Prenosno posteljico sicer imamo - a imamo obenem tudi majhno stanovanje, tako da zasede ogromno prostora. Tako, da saj pravim, zaenkrat gre, o vsem sem samo razmišljala in hvala vsem za predloge. Ja jaz grem lepo na stranišče, Jaka pa počaka zunaj, saj nimam nobenih nevarnih stvari ki bi ga lahko poškodovale v tistih 5min ko sem na stranišču. Meni zaenkrat znese da mi ga ni treba dat v stajico. Smo jo imeli pa je bil točno 1x notri in sva ga z možem hitro dala ven, ker se nama je kar smilil ko sva ga gledala tam notri, ko da je v kletki. ma ne vem, naš se svobodno giblje okoli in mu je prav fino.
|
|
|
|