|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseča ali ne???
6.10.2008 12:43:18   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: tanita

Pozdravljene!imam eno vprašanje.do  user posted image še imam 10 dni.je možno da bi že čutila da sem noseča?že vnaprej se zahvaljujem za odgovore.

Jaz mislim, da še ni mogoče... Boš mogla še malo počakati!!! 

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tanita)
Neposredna povezava do sporočila: 51
6.10.2008 14:10:31   
tanita
Ne vem.Imam takšen občutek, kot da bi se nekaj začelo spodaj dogajati.Sama vem da nimam takšne želje po otroku, sem bol na to: če bo pač bo.Sicer do user posted image še je daleč...user posted image

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.10.2008 8:14:18   
ninca22
Punce prosim če mi lahko katera pove,če je imela podobne probleme!user posted image  mi zamuja 4 dni, prsi me bolijo(tak kot vedno pred user posted image ) sam da me tokrat leva mal peče! Včeraj sem šla delat test BC in mi je pokazal - .Pa vsake tulk cajta me zašpika v jajčnikih,in to že ene 14 dni!Kaj je možno da ti test pokaže minus,čeprav bi bla user posted image .Se opravičujem že vnaprej če ste to vprašanje že slišale 100krat,vendar trenutno nimam cajta da bi šla brat vse poste!hvalauser posted image

(odgovor članu tanita)
Neposredna povezava do sporočila: 53
18.10.2008 8:19:54   
tihoupanje
Vse je možno!!!

Naredi še kakšen test druge znamke.....in če je slučajno tudi ta ------ in user posted image  še ni....potem lahko greš na krvni test nosečnosti, ki ti za 12 eur pokaže resnico. Krvni test delaš v laboratoriju, samoplačniško. Lahko pa greš do G in ti ga naredijo brezplačno...

Poznam kolegico, ki ji noben test ni pokazal nosečnosti, čeprav je nosečnost bila potrjena z UZ. Ko je bila noseča 12t, je za hec naredila CB in je tudi takrat bil negativen.
To je izjema, pa se vendar zgodi tudi to....

Znaki za Muser posted image  in user posted image  so enaki...

(odgovor članu ninca22)
Neposredna povezava do sporočila: 54
18.10.2008 8:36:48   
ninca22
Ja sej bom še počakala kakih 5dni pa če še vedno ne bo user posted image , bom šla delat še enkrat test!Hvala tihoupanje za odgovor!

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 55
20.10.2008 9:58:37   
Martinčka
punce nekej me zanima,
pred več kot mescem dni sem nehala jemati KT in bi mogla v petek dobiti normalno menstruacijo. pa je nisem.
preden sem nehala jemat kt sem imela skoraj dva tedna krvavitev (ne vem zakaj- ampak načeloma bi naj to pomenilo da kontracepcija ni 99,9%), ampak sva s partnerjem vseeno imela nezaščiten spolni odnos. potem se mi je ob končanju kt pojavila močnejša krvavitev ki sem jo smatrala za menstruacijo..
pred dvema tednoma sem dobila zelo občutljive bradavice in sem šla delat test za bejbija, pa je pokazal da nisem noseča. Punce na forumu so mi rekle, da ne pokaže vedno prav če je prehitro in da naj počakam do prvega dne zaostale menstruacije. Pa sem takrat spet naredila in je pokazal da nisem noseča... jaz pa še kr nimam menstruacije... danes je ponedeljek v petek ali soboto bi jo pa morala dobiti.. tudi ni nobenih znakov da bi jo dobila.. a je mogoče da telo malo rabi čas da si uredi menstruacijo po tolkem času KT ali je mogoče da sem nosečka pa mi še ne pokaže?
če ima katera kakšne podobne izkušnje bom vesela..

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 56
20.10.2008 10:07:49   
dreamhorse
Po prenehanju jemanja KT se lahko zgodi, da mine kako leto dni, preden se pravilno uredi ciklus menstruacije. Tako da... ne obremenjuj se s tam ali si noseča ali ne, ampak veselo naprej seksaj, pa boš videla kaj bo. Če si noseča hvala bogu, drugače pa med tem časom pridno delaj. Če imaš pa kašne čudne močne bolečine, pa kr k g, lahko da je kaj narobe... Pa vendar mislim, da je krivo prenehanje KT

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
28.10.2008 10:04:08   
baby bum
Lep pozdrav!

Mene že dolgo ni bilo tukaj in zdaj ko imam problem bi rabla nasvete.
Prosim če mi pomagate
Zelo rada bi zanosla pa sem včeraj naredila test pa je pokazal zelo rahlo črtico komaj vidno potem sem danes zjutraj spet naredila (samo z drugo znamko) pa ni pokazal nič.
Kaj mislite bom user posted image ali ne bom.

Nevem kaj naj si mislim zelo sem žalosnauser posted image a včeri sem bla tako veselauser posted image , ker se že res dolgo trudima.

PROSIM POMAGAJTE

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 58
28.10.2008 10:58:56   
lila26
Hej.Mene pa zanima ce sem lahko noseca ce sem sexsala 24,25,26.Menstruacijo bi morala dobiti 24..vendar je se zdaj nimam.KT pa ne jem 1mesec..hvala za odgovor

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 59
28.10.2008 11:17:08   
benika
PROSIM POMAGAJTE

S čim pauser posted image  A naj ti narišemo črtico na test nosečnosti?

Glejte punce, ve ste na starševskem forumu in ne na vedeževalskem forumu. Tukaj nimamo nobenih kart, steklenih krogel in kavnih ostankov.

Vprašanja o tem, ali ste noseče ali ne so zato brezpredmetna, ker me tega res ne moremo vedeti. Najbolj zanesljiva varianta je krvni test, ki ga opravite v ZD potem, ko od G pridobite napotnico.

Vem, da si vse želite otročička (no ja, recimo) in da bi rade čimprej zanosile, vendar s takimi vprašanji tule gor samo mučite same sebe in svojo psiho. Nobena vam ne more potrdit a ste noseče ali ne. Prav tako so znaki user posted image  skoraj identični znakom user posted image  in pametno je počakat vsaj do dneva, ko naj bi dobile M in šele potem naredite test. Špikanje in zbadanje sta tudi možna znaka ovulacije, kar spet pripelje k temu, da se test nosečnosti dela po DNEVU, KO NAJ BI DOBILE MENSTRUACIJO.

(odgovor članu baby bum)
Neposredna povezava do sporočila: 60
28.10.2008 11:19:29   
benika
Hej.Mene pa zanima ce sem lahko noseca ce sem sexsala 24,25,26.Menstruacijo bi morala dobiti 24..vendar je se zdaj nimam.KT pa ne jem 1mesec..hvala za odgovor

Test nosečnosti mogočeuser posted image  Drugače pa glej en post višje.

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 61
28.10.2008 17:15:57   
lila26
IZVIRNO SPOROČILO: babyg

Ponovi test še čez dva dni. Ampak mislim,da ti lahko čestitam za user posted image .
user posted image user posted image user posted image
  hej mene pa neki zanima...

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 62
28.10.2008 17:18:38   
lila26
hei,mene pa neki zanima.S fantom si zelima zibati in sva 24,25,26 delala na tem.Vendar to je kakasna 2dni pred menstruacijo.Ali je mozno da sem noseca?ker menze se zdaj nimam.Sem pa slisala da lahko zenska zanosi kadarkoli ce je med sexsom vlazna?je to res

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 63
28.10.2008 17:54:31   
goldie
Živjo!
Lila 26 možno je sicer ni tako pogosto pa vendar, če imaš redno menstruacijo so plodni dnevi vmes
med prvim dnem zadnje menstruacije in pričakovane. Nič pa ni sigurno.Za vlažnost vagine ti pa ne znam povedati kaj dosti.
Če pa že načrtuješ dojenčka se bolj pozanimaj o vsem.

benika- ti pa bi lahko malo bolj pomagala,
punce in forum sta za to, da si pomagamo, če le znamo.
Mogoče je za tebe samoumevno ali....
Pa pusti oz. obdrži te komentarje zase.
Hvala lepa, pozdrav vsem

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 64
28.10.2008 20:27:41   
fikus
ŽIVIJO!
Mene pa zanima, če je katera imela primer,da bi bila noseča pa ji na ultrazvoku tega ne bi takoj videli. Meni zamuja 5 dni pa sem bila pri G in je rekla da se nič ne vidi. Sem pa že brala primer da je ženska zanosila in ji pri štirih tednih nosečnosti tega G ni videla, ko pa je šla k drugemu G pa ji je rekel da je noseča.

(odgovor članu ninca22)
Neposredna povezava do sporočila: 65
28.10.2008 21:12:07   
benika
Prezgodaj je še. Ponavadi se nosečnost 100% lahko potrdi nekje po 8. tednu nosečnosti in načeloma tam nekje tudi G naročajo na pregled. Počakaj še kak teden in potem zopet obišči G. Pa srečno.

Goldie, to je forum in vsak lahko izrazi svoje mnenje. Napisala sem le, da taka vprašanja ne koristijo nikomur. Vsaki lahko napišemo, da je sigurno noseča, ampak razočaranje je potem lahko preveliko, ko pride menstruacija. 

(odgovor članu fikus)
Neposredna povezava do sporočila: 66
29.10.2008 8:27:09   
anaya
lila26: pa če bo mel fant med sexom škornje gor bo sigurno fantek!!user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 67
29.10.2008 10:32:21   
lila26
Zal me je presenetila user posted image danes..kk sem zalostna,jokam pa se ne pomirim.Strah me je da ne bom mogla zanosit?Mislite da mi bo uspelo ta mesec,ce sexsam redno vsak drugi dan?Jst ne razumem kako lahko ene zanosijo kar tako..brez zascite pa fantu sploh noter ne pride..jst pa sem 3 dni vsak dan pa evo user posted image me je obiskala!user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 68
29.10.2008 14:47:31   
dreamhorse
Lila, nikar ne obupaj. Punca definitivno ne more zanosit, če fant svoje sperme ne spusti vanjo. Jajčece in sperma sta pogoj za zanositev. Za godno jajčece pa je potrebna ovulacija. Zato seksati 3 dni zapored v enem mesecu morda ni dovolj, če takrat nimaš plodnih dni. Če imaš, potem je to lahko to. Zato ti svetujem, da malo prebereš o ovulaciji, plodnih dneh itd na forumu, potem pa seksat vsaj vsak drugi dan približno 14 dni po prvem dnevu menstruacije, če imaš le to na 28 dni. Jaz sem seksala cel mesec, skoraj vsak dan in mi je uspelo. In kako dolgo se trudiš zanositi. Verjetno veš, da punce tukaj gor poskušajo po leto ali več intenzivnega seksa, ne samo tri dni zapored. Žal je to ob nepravilnih dneh čisto premalo.
Pa veliko sreče ti želim.

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 69
29.10.2008 14:53:56   
Anonimen
Sem pa slisala da lahko zenska zanosi kadarkoli ce je med sexsom vlazna?je to res

WTFuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
29.10.2008 14:55:01   
Anonimen
Punca definitivno ne more zanosit, če fant svoje sperme ne spusti vanjo.

Ja seveda. Varianta pazi, oz. pluvaj ven je izredno zanesljivauser posted image
Če bi bla bi blo pol otrok manj kot jih jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
29.10.2008 15:25:08   
lila26
Hvala za nasvete in pomoc!Ja odlocila sva se za bebo in sva sexsala 24,25,26 to pa sta bila kaksna 2dneva pred user posted image .In takrat sem imela neplodne dneve.Sva pa zaj komi prvic puskusila,ker prej pred mesecom sem se bila zascitena z KT!In je zdaj mesec dni kar sem odnehala, in nisem niti na naravno user posted image pocakala!no zdaj imam naravno.Ali more zenska doziveti orgazem zato da zanosi al ni potrebno to vedno?lp

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 72
29.10.2008 15:47:07   
rakica26
Lila26

Ne. Orgazem pri ženski ni povezan s plodnostjo. Če ima ženska v telesu za oploditev pripravljeno jajčece, lahko med spolnim odnosom zanosi ne glede na to, ali doživi orgazem ali ne.

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 73
29.10.2008 15:58:55   
Anonimen
Ali more zenska doziveti orgazem zato da zanosi al ni potrebno to vedno?lp

Jezuskristus. Če bi zanosile sam tiste k jim pride bi človeštvo že zdavnaj izumrlouser posted image

Daj si kkšno knjigo o biologiji prebrat. Ker je resnično žalostno da ljudje nič ne vedo o svojem telesu.

(odgovor članu rakica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
29.10.2008 16:10:21   
lila26
hVALA ZA ODGOVOR IN NASVETE.HVALEZNA SEM VSEM,KI ZNATE SVETOVAT!Eno vprasanje se samo...a med user posted image lahko zenska zanosi,ker na eni spletni strani sem prebrala pa nisem ziher..lp

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.