|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseča ali ne???
25.9.2008 13:15:43   
pikicao.
pocaki na datum k naj bi prisla menstra oziroma k ti bo kaksn dan-dva zamujala.. pa takrat nared test.. tko sam dnar cez okno meces..
vem da je tezko pocakat sam prej ti ne bo nc pokazalo... probi pozabt pa deli neki druzga user posted image  manj se bos obremenjevala boljs bo

drzim pa pesti da si noseckauser posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.9.2008 13:52:49   
dreamhorse
Test ti bo pokazal pravilno le kak dan pred menstruacijo ali po zaostanku menstruacije. Zato, kot že svetovano, počakaj da ti m. začne zaostajati, če je ne boš dobila, pa potem delaj teste. Znaki so pa lahko zaradi psihe. In čim manj misli na to, pa bo.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.9.2008 14:05:19   
R777
Prejšnji mesec sem tudi jaz imela vse znake user posted image . Celo kava se mi je uprla. In test BC je bil pozitiven rahlo 7 dni pred M......Potem pa na dan M en velik ----------minus....user posted image

Ne vem, kaj je bilouser posted image ...Me je pa potrlo vse skupaj....

Zaradi vsega tega se priporoča testiranje vsaj en dan po zamudi user posted image

Priznam, da mene to ni izučilo in verjetno bom BC teste še kurila pred user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.9.2008 9:31:19   
dreamhorse
R777, boš vidla, da ne boš kurila testov. Meni spet zamuja 5 dni, pa sploh ne razmišljam, da bi naredila test. Da ne bo preveč žalosti potem, ko se bo vlila m...

(odgovor članu R777)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.9.2008 11:13:24   
sensi
Meni zamuja 4 dni,pa itak da imam sto in en znak.Sam mi tudi na misel ne pride da bi naredila test,ni šans .Sem rekla da počakam najmanj 14 dni pa tudi če me raznese od radovednosti.Probam čim bolj odklopit in se zaposlit s čim drugim,pa bo kar bo.Testa pa nikoli nisem delala pred pričakovano m.Čemu prehitevat stvari,kar nam je namenjeno itak dobimo ob pravem času.Verjamite,da vem ,da je najtežje čakati,sama čakam na + že kar dobro leto.Za vse en velikuser posted image pa dobro mero potrpljenja.lp

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.9.2008 11:11:11   
SKORPY
hvala da mi stojite ob strani in komaj čakam da še minejo ti 4 dnevi, ker bi jo mgla dobiti v petek in da naredim test glih komaj čakam kaj bo pokazal. malo me pika v jajčnikih upam da to ni napoved m. se čujemo da vam povem kakšno bo stanje.

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.9.2008 14:33:12   
dreamhorse
No, jaz sem ga naredila včeraj, m mi je zamujala 7 dni, pa se mi je pokazal en lep debeli modri +. Držim pesti.
Pa čimprej javi.

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.9.2008 17:00:55   
bella106
IZVIRNO SPOROČILO: bella106

Živjo,

že nekaj časa prebiram forum in sem našla že ogromno uporabnih informacij in nasvetov. Zdaj pa sem se odločla da se tudi jst registriram, ker sem v dilemi.
S fantom od maja delava na user posted image . Zdej pa me že par dni od ponedeljka oz. torka redno boli spodnji del trebuha (kot preden dobim user posted image ), ampak  bolečina ni konstantna, popusti in je spet (v nekakšnih intervalih). Ciklus imam sicer od 30 do 32 dni, tako da user posted image  še ne zamuja oz. jo pričakujem v prihodnjih dneh.
Ker mi pa ni dalo miru sem opravila test first sing v petek in danes popoldne in obakrat se je pokazala rahla druga črtica - komaj vidna. kaj torej pomeni noseča ali ne?
lepo prosim za pomoč vsem, ki ste že mamice in vsem ki načrtujete in pričakujete user posted image .

Evo ponovno se javljam user posted image
glede na simptome, ki sem jih opisovala zgoraj: user posted image  še ni bilo in glede na zamudo sem ponovila test, ki pa je bil tudi tokrat pozitiven user posted image  ampak tokrat je bila druga črtica zelo močna. user posted image  Tudi pri  g. sem že naročena, ampak imam pregled šele čez 14 dniuser posted image , uf dolga doba do takrat, ampak bo treba pač počkat !!!!

PA VELIKO SREČE VSEM,KI DELATE NA user posted image

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.9.2008 21:30:49   
*alina*
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image  in lepo user posted image !!!!!!

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.9.2008 21:59:27   
SKORPY
lepo čestitke tudi od mene , seveda vam povem ali bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.9.2008 8:38:13   
R777
No...če sem jaz prav razumela, teste lahko delaš par dni pred M....Če je rahla črtica, lahko upaš na pozitiven razplet stvari.....

Tudi M krči so dobrodošli....

sensi pa Škorpia.....Ste naslednje user posted image ?

Srečno!

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.9.2008 8:47:28   
vita80
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

(odgovor članu R777)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.9.2008 9:19:21   
SKORPY
še malo pa bo petek tukaj čas ko naj bi nastopila m. upam da ne bo. malo me bolijo jajčniki vendar belga toka ni od nikoder ker sem vedno pred m imela velike probleme. vendar pa sedaj tudi bolečine v jajčnikih niso enake kot vedno in tudi prsi me pečejo ampak samo leva. bomo videli kaj bo.user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.9.2008 9:42:55   
sensi
dreamhorsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,želim ti zdravo in lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje.

Neposredna povezava do sporočila: 39
30.9.2008 12:52:24   
_melody_
Helo...

Pri meni je pa tako, da mi user posted image  zamuja 8 dni in sedaj imam že dva dni rjavkast izcedek, prsi me bolijo že cel teden... Tako si želim, da bi biu plusek, ampak se mi zdi, da spet ne bo nič iz tega. Sploh ne vem kaj naj pričakujem, zdi se mi da se bo vsak čas vlila, kajti te rjavi izcedki ne prinašajo nič dobrega kaj ni tako?user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.10.2008 8:18:03   
Anonimen
Evo Skorpy, tukaj nam opiši, kaj se je zgodilo.....

(odgovor članu _melody_)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
4.10.2008 18:58:15   
SKORPY
ma danes sem dobila m pa čeprav mi je dvakrat test pokazal da sem noseča seveda sem vsa razočarana in ne vem kaj naj storim!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.10.2008 21:25:14   
kolovoz
škoda SKORPY, držim pesti zate in seveda za vse ostale, da kmalu zagledate/mo pluske.
Jaz bi tud danes morala dobit M pa jo na srečo ni bilo, upam, da jo še dolgo ne bo vsaj 9 mesecevuser posted image .  S testom bom pa počakala še vsaj en teden.

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.10.2008 23:22:39   
kaya2007
hi hi user posted image  jaz sem tudi vsak mesec imela vse možne simptome, ko sem bila pa zares noseča...je bilo drugače in sem vedela da je to zdaj to.

(odgovor članu kolovoz)
Neposredna povezava do sporočila: 44
5.10.2008 12:02:48   
*kinnie*
bella106, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa pridruži se nam pri junijkah 09!!!user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 45
5.10.2008 12:03:51   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

No, jaz sem ga naredila včeraj, m mi je zamujala 7 dni, pa se mi je pokazal en lep debeli modri +. Držim pesti.
Pa čimprej javi.

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , še ena junijkauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 46
5.10.2008 12:05:00   
*kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: SKORPY

ma danes sem dobila m pa čeprav mi je dvakrat test pokazal da sem noseča seveda sem vsa razočarana in ne vem kaj naj storim!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa pogumno naprej!!!!!!

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 47
5.10.2008 18:40:14   
Želvi
Bella106 in dreamhorse obema iskrene čestitke ter zdravo in čim lepšo nosečnost

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
5.10.2008 19:25:50   
Barbara_L
Bom kar tu nadaljevala...včeraj sem naredila test in je bil pozitiven. M bi morala dobiti čez 3 dni...je možno da je lažno pozitiven? Ful me skrbi. Sicer imam izredno boleče prsi ter jajčnike..Jutri si bom kupila CB, da vidimo...

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
6.10.2008 12:13:48   
tanita
Pozdravljene!imam eno vprašanje.do  user posted image še imam 10 dni.je možno da bi že čutila da sem noseča?že vnaprej se zahvaljujem za odgovore.

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.