Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 17.10.2008 10:16:37
|
|
|
|
ronja
|
Še vedno pa je zelo prisotna moja trditev: Kje se mi bo pa kaj zgodilo, ko pa samo doma ždim . hehe, na poti v trgovino, recimo . Saj greste z avtom, ne? Ker si rekel, da je daleč. Se pa strinjam z Ankico - ne gre vse vedno tako, kot si zamišljaš. ko sem sama imela zlomljeno nogo in operacijo, je bilo to ravno na koncu šolskega leta in nisem hotela pustit na cedilu svoje dijakinje, ki sem jo inštruirala in ti rečem, da sem komaj preživela tisto uro inštrukcij! Telo se ti upre, če ga preveč forsiraš ("take a tip from one who's tried"). Dobesedno: to pomeni, da padaš skup, da se ti blede in dobiš ful visoko vročino in maš krvno sliko v *** in ne, takrat niti približno ne moreš nič! Delat pa sploh ne, še živiš komaj! Tak da malo računaj, da vseeno nisi superman in se zgodijo stvari, na katere ne moreš računat. Bo tvoja žena bolj mirna.
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 17.10.2008 18:49:45
|
|
|
|
Barca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazpatipamidva Enako skrbi mojo ženo. Jaz pa vedno rečem, če ne bom mogel delati, bom verjetno rastlina (saj možgani ne bodo delali...), takrat je pa itak vseeno, saj za to dobi denar od zavarovalnine, pa še prihrankov imava zaenkrat kar nekaj... Če ležim v bolnici z npr. zlomljeno nogo, roko, zaradi kile, žolčnih kamnov... lahko nemoteno delam s prenosnikom in instant internetom preko mobitela... Pa še od zavarovalnice se dobi nekaj centov ali €... Še vedno pa je zelo prisotna moja trditev: Kje se mi bo pa kaj zgodilo, ko pa samo doma ždim . Glej, običajno zaradi bolezni običajno ne dobiš odškodnine od zavarovalnice... Ko sem šla jaz v bolnico na en poseg, zaradi bolezni, sem bila sicer v bolnici 4 dni. Ampak doma skoraj cel mesec nisem mogla vstati iz postelje,več kot dva tedna sem samo ležala, niti sedeti nisem bila v stanju. Pa sem bila še pred tem v bolnici, spet ne nesreča, ki bi mi prinesla odškodnino, skoraj 3 mesece nisem smegla in ne mogla sesti pred računalnik.. Prometna na poti v trgovino te lahko (ti želim, da ne!) priklene na posteljo za več mesecev. Pa boš samo telesno tako nesposoben, da ne bo nič od dela, glava bo OK. Ne vem, brez neke varnosti za tak primer si jaz ne upam..
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 17.10.2008 20:27:37
|
|
|
|
tweed
|
Ja, jaz ga pa razumem, kako mu je. Verjetno ima v mislih tisti računalnik, ki se aktivira in piše na govorne ukaze . Pri nekaterih vrstah nezgodnega zavarovanja ti krijejo tudi bolnišnične dneve (kot v šoli), mislim, da okrog 4 € na dan. Ni sicer veliko, pa ipak. LP
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 18.10.2008 11:20:27
|
|
|
|
Barca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweed Ja, jaz ga pa razumem, kako mu je. Verjetno ima v mislih tisti računalnik, ki se aktivira in piše na govorne ukaze . Pri nekaterih vrstah nezgodnega zavarovanja ti krijejo tudi bolnišnične dneve (kot v šoli), mislim, da okrog 4 € na dan. Ni sicer veliko, pa ipak. LP Skoraj vsa nezgodna zavarovanja dodatno krijejo bolnišnične dneve - zaradi nezgode. Ne pa zaradi bolezni. Kolikor vem (mogoče se motim in jazpatipamidva) ima posebno dodatno zavarovanje Vzajemna (mislim, da so edini), ki krije tudi bolnišnični dan zaradi bolezni, ima pa omejitev 30 dni v letu. Kar pa pri kaki komplicirani bolezni in dolgem ležanju ni skoraj nič. LP!
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 8.1.2009 22:28:27
|
|
|
|
jazpatipamidva
|
No, po skoraj 3 mesecih se ponovno javljam. Tašča me ne prebavlja, zato je "uročila" še mojo ženo in zdaj odhajam od doma. Moram razmislit, kaj mi je storiti, da bosta otroka najmanj trpela. Pri diplomi se mi je zalomilo, saj si mentorica jemlje vse preveč časa, tako da je še ni. Spal bom začasno kar v avtu, ženi še nisem povedal, da grem, bo že ugotovila. V meni ni več optimizma, my life is over... Srečno vsem
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 8.1.2009 22:46:56
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazpatipamidva No, po skoraj 3 mesecih se ponovno javljam. Tašča me ne prebavlja, zato je "uročila" še mojo ženo in zdaj odhajam od doma. Moram razmislit, kaj mi je storiti, da bosta otroka najmanj trpela. Pri diplomi se mi je zalomilo, saj si mentorica jemlje vse preveč časa, tako da je še ni. Spal bom začasno kar v avtu, ženi še nisem povedal, da grem, bo že ugotovila. V meni ni več optimizma, my life is over... Srečno vsem pa ne se hecat no. Kaj pa se je zgodilo? drži se.
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 8.1.2009 23:45:46
|
|
|
|
drum
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazpatipamidva No, po skoraj 3 mesecih se ponovno javljam. Tašča me ne prebavlja, zato je "uročila" še mojo ženo in zdaj odhajam od doma. Moram razmislit, kaj mi je storiti, da bosta otroka najmanj trpela. Pri diplomi se mi je zalomilo, saj si mentorica jemlje vse preveč časa, tako da je še ni. Spal bom začasno kar v avtu, ženi še nisem povedal, da grem, bo že ugotovila. V meni ni več optimizma, my life is over... Srečno vsem Ne morem si kaj da ne bi nekaj pripomnil. Stari drž se, samo mislim da to vseeno ni razlog za odhod. Vsaj ne zadost velik. Sicer pa sam najbolj veš. Te pa razumem ker meni moja tudi kdaj očitai mojo službo oz.delovni čas. Delam v turnusu po 12 ur, se pravi podnevi ali ponoči. S tem da sem iz nočne 2 dni prost. To pomeni, da je kosilo kuhano ko otroc pridejo domov ali pa gospa, posesano, pospravljeno...Pa še kakšna druga stvar urejena, za kar bi rabil dopust drugače. Res pa je da so zasedeni vikendi in da ne moremo vsak vikend kam iti. Sicer pa če dobro pomislim, prej ko sem delal normalen šiht, kolikokrat pa smo šli kam? Ne vsak vikend. Mogoče pred leti ko smo imeli paušal na morju, sicer pa taki vikendi niso poceni. Za enodnevni izlet se pa najde čas- en dan v vikendu sem zmer frej, pa en vikend na mesec imam tudi cel. Pri denarju se tudi pozna. Ampak nikoli ji ni prav.
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 9.1.2009 7:55:11
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazpatipamidva No, po skoraj 3 mesecih se ponovno javljam. Tašča me ne prebavlja, zato je "uročila" še mojo ženo in zdaj odhajam od doma. Moram razmislit, kaj mi je storiti, da bosta otroka najmanj trpela. Pri diplomi se mi je zalomilo, saj si mentorica jemlje vse preveč časa, tako da je še ni. Spal bom začasno kar v avtu, ženi še nisem povedal, da grem, bo že ugotovila. V meni ni več optimizma, my life is over... Srečno vsem ne odhajaj , le pojdita stran od tašče ali pa ženi razloži da je tašča mama in ti njen mož. in ko imata nek problem ali krizo, naj bi vedela le vidva in ne cela familija. postavi jo na realna tla še preden odideš. odhod je najlažja pot. srečno
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 9.1.2009 8:10:09
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jfk & noni hahaha res lepe zgodbice, vendar je ta fant pozabil na eno stvar. Kot bi reku dr. House: everybody lies... v tem primeru prikrivanje resnice: (poznam ga) njegovo ženo motita dve stvari in ne samo ena. Tudi diplome še ni oddal, čeprav jo ima napisano že 2 leti, a ne Andrej? Primitivno. Najbolj pa to, da izdaš ime osebe, ki se skriva za nikom.
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 9.1.2009 9:09:45
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: jfk & noni hahaha res lepe zgodbice, vendar je ta fant pozabil na eno stvar. Kot bi reku dr. House: everybody lies... v tem primeru prikrivanje resnice: (poznam ga) njegovo ženo motita dve stvari in ne samo ena. Tudi diplome še ni oddal, čeprav jo ima napisano že 2 leti, a ne Andrej? Primitivno. Najbolj pa to, da izdaš ime osebe, ki se skriva za nikom. tanikaa se strinjam s tabo.
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 9.1.2009 9:29:31
|
|
|
|
gosenica80
|
nminiko! za vsako rit raste šiba.. pa še to..če se je človek znašel v težavah in ga poznaš mu pomagaj ne da ga izdajaš na netu...
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 9.1.2009 9:53:02
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazpatipamidva No, po skoraj 3 mesecih se ponovno javljam. Tašča me ne prebavlja, zato je "uročila" še mojo ženo in zdaj odhajam od doma. Moram razmislit, kaj mi je storiti, da bosta otroka najmanj trpela. Pri diplomi se mi je zalomilo, saj si mentorica jemlje vse preveč časa, tako da je še ni. Spal bom začasno kar v avtu, ženi še nisem povedal, da grem, bo že ugotovila. V meni ni več optimizma, my life is over... Srečno vsem ti kar pojdi (sam ne v avtu spat, ker je premrzlo zdej), pa naj gospodična doma vidi, koliko si naredil in koliko ji tisti tvoj prihodek na mesec manjka.... te bo takoj hotela nazaj. Pa pojdi v kak motel, je topleje, pa boš skoraj enako denarja dal, kot za bencin, da boš celo noč imel prižgan avto.
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 9.1.2009 9:57:26
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ti kar pojdi (sam ne v avtu spat, ker je premrzlo zdej), pa naj gospodična doma vidi, koliko si naredil in koliko ji tisti tvoj prihodek na mesec manjka.... te bo takoj hotela nazaj. Najlažje je oditi. Pa denar ni vse, če bi bil, potem bi bila onadva v idealnem odnosu. pa nista. njej denar očitno ne pomeni veliko, kar je tudi prav. v vsakem primeru pa mislim da naj ne odide, konec koncev ima po desetih letih pravico na polovico postelje, če nič drugega
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 9.1.2009 10:15:43
|
|
|
|
Freycha
|
zdele se bo usul val ogorčenja, ampak večini žensk, ko gre za ločitev, denar OGROMNO pomeni. Za par 10€ so sposobne narediti boga in pol......... včasih pa človek enostavno noče dojet, kaj se dogaja, dokler parner ne spoka kufre in gre..... vsaj pri meni zelo blizu paru se ravno to dogaja. Enostavno ni ničesar priznal ,hotel popraviti itd.. dokler ni popizdila in se odselila. Zdej pa vse prizna in z vsem se strinja
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 9.1.2009 10:21:43
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gosenica80 nminiko! za vsako rit raste šiba.. pa še to..če se je človek znašel v težavah in ga poznaš mu pomagaj ne da ga izdajaš na netu... kaj pa tebi dogaja? prvo preberi zakaj sma z tanikoo bile ogorčene. Ker je jfk & noni izdala ime avtorja teme. In kdo ve, kaj je želela doseči s tem tak da raje njo nahruli ne pa mene, ker nimaš razloga.
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 9.1.2009 10:42:47
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz pa mislim, da so časi čarovnic in urokov mimo. Nekaj drugega je v ozadju. Sam praviš, da je žena v redu človek in sem prepričana, da brez konkretnega vrzroka vidva teh problemov ne bi imela.
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 9.1.2009 14:46:32
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko IZVIRNO SPOROČILO: gosenica80 nminiko! za vsako rit raste šiba.. pa še to..če se je človek znašel v težavah in ga poznaš mu pomagaj ne da ga izdajaš na netu... kaj pa tebi dogaja? prvo preberi zakaj sma z tanikoo bile ogorčene. Ker je jfk & noni izdala ime avtorja teme. In kdo ve, kaj je želela doseči s tem tak da raje njo nahruli ne pa mene, ker nimaš razloga. A sem pol sam jst dojela, da je gosenica ravno to mislila? (da je glih za jfk&noni mislila kar se palice tiče)
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 10.1.2009 17:36:58
|
|
|
|
botrca
|
Lenuh.......tvoja žena nima pojma kaj pomeni beseda lenuh. Potem pa to res bodi, naj sama vse naredi ti pa se vleži na kavč in uživaj. O taščah pa raje ne bi...bom kaj preveč rekla.
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 10.1.2009 19:06:01
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: miniko IZVIRNO SPOROČILO: gosenica80 nminiko! za vsako rit raste šiba.. pa še to..če se je človek znašel v težavah in ga poznaš mu pomagaj ne da ga izdajaš na netu... kaj pa tebi dogaja? prvo preberi zakaj sma z tanikoo bile ogorčene. Ker je jfk & noni izdala ime avtorja teme. In kdo ve, kaj je želela doseči s tem tak da raje njo nahruli ne pa mene, ker nimaš razloga. A sem pol sam jst dojela, da je gosenica ravno to mislila? (da je glih za jfk&noni mislila kar se palice tiče) hm picola1 mogoče imaš prav pa sem narobe razumela? čisto možno. Se mi je zdelo da za mojo ritko raste šiba pa nisem vedla zakaj
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 10.1.2009 20:05:15
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
A daj no, sedaj sta se pa v 3 mesecih toliko skregala, da odhajaš od doma in zapuščaš ženo ki jo obožuješ in dva majhna otroka In to bojda samo zato, ker imata ona in njena mama problem s tem, da ti bojda ne zaslužiš dovolj in nimaš redne službe . Meni se pa zdi, da če stvari tako daleč eskalirajo da mora biti za tem še kaj drugega, ker to do sedaj zame enostavno nima pravega smisla! Poskušam razumeti ženo (in Vegeto ) da jo je strah tega da nimaš "redne zaposlitve" in se tako posledično ne ve ali bo ta mesec tisti ko boš zaslužil "samo" 500€ ali je to tisti mesec, ko boš zaslužil 3000€. Prav tako nikoli ne veš vnaprej ali delo bo in koliko "naročil" boš dobil. Nekateri ljudi takšne stvari spravijo v obup, dejstvo da se ve da ni plače vsakega 15-ega na računu in se ne ve vsak kakšen znesek, pa če bodo naročniki plačali ipd. Ampak da je pa samo to srž problema in da ti ob vsem tem kuhaš, pospravljaš, za otroke skrbiš......kot ti je že marsikatera rekla, pridi k njej domov, da bi enega takšnega takoj potrebovala, da kakorkoli služiš denar......pha......nekaj več še tukaj smrdi!!!! In da še nisi diplomiral tudi nima ravno neke veze, čeprav je res čudno da jo očitno imaš napisano, jo pa ne oddaš. Saj nebi službe spremenil če bi diplomiral. Če je vse skupaj sploh res
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 27.2.2009 11:27:02
|
|
|
|
maya55
|
IZVIRNO SPOROČILO: jfk & noni hahaha res lepe zgodbice, vendar je ta fant pozabil na eno stvar. Kot bi reku dr. House: everybody lies... v tem primeru prikrivanje resnice: (poznam ga) njegovo ženo motita dve stvari in ne samo ena. Tudi diplome še ni oddal, čeprav jo ima napisano že 2 leti, a ne Andrej? Točno te misli sem jaz imela v glavi, ko sem brala to fenomenalno zgodbo o supermanu med moškimi. Ja, težnja po zelo lepem vtisu, kjer so vsi zlati, od ženke do tašče, ampak vsi imamo tudi temno plat in če te nekdo prizadene, takrat ne misliš o njemu, da je zlat, ampak si misliš, kakšna nesramna tašča, pa nehvaležna žena, ki ne ceni takega zlatkota...
|
|
|
|
RE: a sem mogoče lenuh? 27.2.2009 13:23:24
|
|
|
|
tweed
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazpatipamidva No, po skoraj 3 mesecih se ponovno javljam. Tašča me ne prebavlja, zato je "uročila" še mojo ženo in zdaj odhajam od doma. Moram razmislit, kaj mi je storiti, da bosta otroka najmanj trpela. Pri diplomi se mi je zalomilo, saj si mentorica jemlje vse preveč časa, tako da je še ni. Spal bom začasno kar v avtu, ženi še nisem povedal, da grem, bo že ugotovila. V meni ni več optimizma, my life is over... Srečno vsem A to se še nadaljuje... , sem zgrešil. Kaj je kaj z njim? Tole je bilo skoraj pred dvema mesecema.
|
2. porodksencikako bi opisali 2. porod?isti kot 1. (
27%)
hitrejši in majn boleč kot 1. (
40%)
daljši in bolj boleč kot prvi (
9%)
drugo______________ (
24%)
Število vseh glasov: 238Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!