|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: folna kislina-še enkrat
26.9.2008 18:49:48   
kajalee
Res vam hvala, punce! Sem prebrala vse vaše nasvete in odsvete in se za začetek odločila malo pit te moje elevite.user posted image Zdaj me zanima še nekaj - omenjate različne tablete (elevit, tifol...) Katere so po vaših izkušnjah (ali mnenjih) najboljoše oz.jih priporočate? user posted image LP!

(odgovor članu kajalee)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: folna kislina-še enkrat
29.9.2008 8:04:11   
Ylenia
najboljs je ce ti jih priporoci G, ampak meni ni nc posebno priporocila. enim je slabo po tifolu. meni ni blo. sem ga pa pojedla takoj po kosilu ker se tudi najbolje folna absorbira s hrano, ne na prazen zelodec. ampak potem sem pa zacela jemat vitaminske tablete ki jih dobis v lekarni, pa enkrat sem jih kupla v DM. tiste za nosecnice. lahko probas, pa ce ti kaksne ne pasejo, naslednjic vzemi druge!

(odgovor članu kajalee)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Medtem ko dojenček spi.
пеперутка16

Sami ste doma in dojenček spi. Kaj najpogosteje počnete?

Gledam TV. (0%)

Spim. (0%)

Berem. (11%)

Hišna opravila. (89%)

Telefoniram. (0%)

Lakiram si nohte. (0%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!