|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj vse zlikate
19.9.2008 17:26:15   
majcci
Jaz likam vse, razen brisač, spodnjih hlač in nogavic. Vse obačila pa obesim čim lepše kolikor je mono, da so čimmanj zmučkana.
Običajno pa likam, ko so vsa oblačila suha - ki sem jih dala prati (običajno perem v soboto in nedeljo, posledično likam v ponedeljek, lahko pa se zgodi, da se mi do petka ne da user posted image ).
Me pa čaka en kup nezlikanih obešenih moških srajc. Imam še 14 dni čas, da jih zlikam user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 76
19.9.2008 19:48:54   
Lu
Jaz likam tudi zelo malo. Oz. samo srajce pa včasih kako majco. Posušim v sušilcu in če takoj poštimam oblekce je likanje popolnoma odveč.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 77
19.9.2008 20:06:48   
Anonimen
Likam zelo malo. Kar imamo oblečeno doma, sloh ne, kar pa za drugam, ja, a še od tega le določene stvari. Sušilec dela čudeže user posted image . Izrecno likam edino srajce in moževe hlače na rob.

Imam pa enega prastarega Philipsa, ki mi še vedno služi, se pa spomnim, da je bil prva stvar, ki sem jo kupila za svoje gospodinjstvo.

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
19.9.2008 21:00:26   
pika74
Bolj malo peglam.
Samo srajce, majce, fine hlače ipd.

Res, samo tist, kar je nujno.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 79
19.9.2008 21:11:48   
amaya
Trenutno skoraj nič user posted image Izkoristim mamo, ker je ona čisti likalniški fanatik....pa upali enga maratonca in je user posted image
Drugače pa samo nujno...oblačila. Aja, pa plenice, ker drugače so ful trde (dam malo mehčalca).
sem pa imela nekoč (ko sva bila še mlada user posted image ) navado zjutraj, ko je moj še spal, dat pod njega zmečkane hlače ali pa majico. Medtem sem se umila, moj je pa na tem še malo spal. Pa je blo zlikano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Svet je za iznajdljive...torej za lenobe, kot sem jaz user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 80
19.9.2008 21:12:58   
Rubin.
Sorry ker smetim, Amaya a si mi pozdravila kakšnega Italijana?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 81
19.9.2008 21:14:28   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

kaj si mi naročila????

neeeeeeee, nisem...ma teraj jih nekam, jih imam polno kapo za 10 let user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 82
19.9.2008 21:20:27   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

kaj si mi naročila????

neeeeeeee, nisem...ma teraj jih nekam, jih imam polno kapo za 10 let user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Čakaj da najdem, evo tukaj

A res, kaj so pa ti naredili?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   [Brisano sporočilo]
19.9.2008 21:20:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
19.9.2008 21:24:49   
Alfabeta
Jaz likam vse razen kuhinjskih krp, spodnjega perila in brisač (pa seveda tudi ne nogavicuser posted image ) aja, pa plenic tetra tudi ne

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 85
20.9.2008 18:09:13   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Jaz likam vse razen kuhinjskih krp, spodnjega perila in brisač (pa seveda tudi ne nogavicuser posted image ) aja, pa plenic tetra tudi ne

Vse to kar je našteto in tudi rjuh ne likam.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 86
20.9.2008 21:35:33   
mayci
Ne likam nič user posted image , razen kakšne srajčke (enkrat na 100 let, ker jih večinoma ne nosiva)user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 87
21.9.2008 17:43:19   
Nikita***
Nič ne likam. Niti likalnika nimam domauser posted image , ker ga ne rabim.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 88
24.9.2008 3:05:25   
Kerensa*
Po tistem obdobju likanja, ko sem likala vse, vključno z nogavicami in gatami, sem se sedaj spet normalizirala in ne likam nič... pojma nimam, kako zelo bi moral biti nek kos oblačila zmečkan, da bi ga šla jaz likat... tako, da imam tudi jaz že cca. 3 leta nov likalnik... Nejcko in BaguSka - vidve sta obe Šiškarci, pa gremo lahko na kofe in si izmenjamo likalnike. user posted image

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 89
24.9.2008 9:01:22   
Zamima
nič, sovražim likalnik in likalno desko user posted image , če je res katera majčka ali pa hlače, da so res zmečkane in jih nujno rabim si jih speglam ja, drugače pa NO WAY. 

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 90
24.9.2008 9:08:08   
~Biba~
od oblačil zlikam tisto kar se mi zdi zmečkano; in si s takimi cunjami ne bi upala ven s hiše
sp.hlače pa se tak same zlikajo, ko se z njimi kam vsedemuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 91
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?