Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:28:05
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Jst ne prdim in ne kakam. Tega načela se še sedaj držim. Res. Moj dragi me je enkrat resno spraševal, če jst sploh hodim na veliko potrebo. Valda sem mu s vso resnobo na obrazu povedala, da NE. Seveda ne. Ker ti serješ in pezdiš.
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:28:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
Vsaki dan dvojne porabim,...Modrc pa enkrat na dan. LP Mojca
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 12:31:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:33:03
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ej, Freša, hvala ti za tole. Definitivno najboljši post v zadnjih dveh dneh. Podelala se bom Ampak veš, eni sploh ne prdijo. ti bom dala Freša
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 12:34:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:35:53
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Jst ne prdim in ne kakam. Tega načela se še sedaj držim. Res. Moj dragi me je enkrat resno spraševal, če jst sploh hodim na veliko potrebo. Valda sem mu s vso resnobo na obrazu povedala, da NE. Seveda ne. Ker ti serješ in pezdiš. Ok, šalo na stran. Jst se obnašam tako kot, da grem vedno lulati. Res. In tega se striktno držim. Sicer je včasih presenečen k stopi v kopalnico, ampak mu zagotavljam, da takšen vonj prihaja iz odtokov. Da bi pa prdela pred mojim.... ne, ne. Ni ga boga. Čeprav mi moj na veliko razlaga, da jaz to počnem v spanju. Ja, pa kaj še. Lažnivc. In pravi, da celo smrčim. Phe!!!! Ti si zmešana.
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:38:38
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Jst ne prdim in ne kakam. Tega načela se še sedaj držim. Daj probaj še na forumu to obvladovat.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 12:40:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:45:40
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jaz si jih kupujem izključno v seks šopu, da jih lahko konec dneva (ko se še fajn prepojijo z mojimi izločki) še pojem Jaz sem pa bla skor sigurna, da jih dragemu za desert serviraš . IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha naja17 a si greš tudi rit umiti vsakič, ko prdneš? Zadnjič sem na discovery gledala, koliko atomov dreka odleti ven iz riti vsakič, ko človek prdne...... jaka muda, da si pereš rit, ko se podelaš, če pa si je ne (in tudi ne zamenjaš gat), ko prdneš ene 3x za pored Ej, Freša, hvala ti za tole. Definitivno najboljši post v zadnjih dveh dneh. Podelala se bom Ampak veš, eni sploh ne prdijo. A si se šla umit?
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:47:14
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Jst ne prdim in ne kakam. Tega načela se še sedaj držim. Res. Moj dragi me je enkrat resno spraševal, če jst sploh hodim na veliko potrebo. Valda sem mu s vso resnobo na obrazu povedala, da NE. Seveda ne. Ker ti serješ in pezdiš. Lukrecija je svetovljanka!!!! Ne pozabi to.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:47:21
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jaz si jih kupujem izključno v seks šopu, da jih lahko konec dneva (ko se še fajn prepojijo z mojimi izločki) še pojem Jaz sem pa bla skor sigurna, da jih dragemu za desert serviraš . IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha naja17 a si greš tudi rit umiti vsakič, ko prdneš? Zadnjič sem na discovery gledala, koliko atomov dreka odleti ven iz riti vsakič, ko človek prdne...... jaka muda, da si pereš rit, ko se podelaš, če pa si je ne (in tudi ne zamenjaš gat), ko prdneš ene 3x za pored Ej, Freša, hvala ti za tole. Definitivno najboljši post v zadnjih dveh dneh. Podelala se bom Ampak veš, eni sploh ne prdijo. A si se šla umit? Ne morem. Nimam brisačke rokavičarke. Sem samo gatke preoblekla, tiste, k mam v taški, za vsak slučaj. A vidte, kako znajo prav pridt?
< Sporočilo je popravil Volga -- 19.9.2008 12:48:29 >
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:50:10
|
|
|
|
Rubin.
|
Ne morem. Nimam brisačke rokavičarke. Pa vprašaj sedemnajsto Najo, če je še kakšen drug način.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:54:12
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ga. Bordžija? Vi ste v bistvu duh? A so kakšni stranski efekti po tolikih stoletjih ??
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:55:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ne morem. Nimam brisačke rokavičarke. Pa vprašaj sedemnajsto Najo, če je še kakšen drug način. ne, saj je v redu, imam frišne gatke pa je.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 13:02:11
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ne morem. Nimam brisačke rokavičarke. Pa vprašaj sedemnajsto Najo, če je še kakšen drug način. ne, saj je v redu, imam frišne gatke pa je. Ja, ampak rita pa še vedno ni umita. A si predstavljaš, da te sredi mesta pritisne, pa laufaš po plastenko v trgovino. Ko sfiniširaš, pa ugotoviš, da je voda z okusom. Pismo kaj pa zdaj? A jo spit, ali rit umit?
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 13:07:40
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ne morem. Nimam brisačke rokavičarke. Pa vprašaj sedemnajsto Najo, če je še kakšen drug način. ne, saj je v redu, imam frišne gatke pa je. Ja, ampak rita pa še vedno ni umita. A si predstavljaš, da te sredi mesta pritisne, pa laufaš po plastenko v trgovino. Ko sfiniširaš, pa ugotoviš, da je voda z okusom. Pismo kaj pa zdaj? A jo spit, ali rit umit? Za crknt, sej nis-te/mo brihtne.... Zato mamo pa ja v torbici intimne robčke in gate (jest mam to bolj zarad menstre, ker kakam doma, ampak tko za druge recimo - predlog ).
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 13:08:19
|
|
|
|
baguSka
|
ja hudo... kerih tem se ve se ne boste spomnle...
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 13:09:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Naja, cenim tvoj smisel za humor Kakšna druga bi že odjadrala z dolgim nosom.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 13:09:59
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ne morem. Nimam brisačke rokavičarke. Pa vprašaj sedemnajsto Najo, če je še kakšen drug način. ne, saj je v redu, imam frišne gatke pa je. Ja, ampak rita pa še vedno ni umita. A si predstavljaš, da te sredi mesta pritisne, pa laufaš po plastenko v trgovino. Ko sfiniširaš, pa ugotoviš, da je voda z okusom. Pismo kaj pa zdaj? A jo spit, ali rit umit? Za crknt, sej nis-te/mo brihtne.... Zato mamo pa ja v torbici intimne robčke in gate (jest mam to bolj zarad menstre, ker kakam doma, ampak tko za druge recimo - predlog ). Kaj pa če pozabiš. A to se ne more zgodit?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 13:10:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 13:24:54
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ne morem. Nimam brisačke rokavičarke. Pa vprašaj sedemnajsto Najo, če je še kakšen drug način. ne, saj je v redu, imam frišne gatke pa je. Ja, ampak rita pa še vedno ni umita. A si predstavljaš, da te sredi mesta pritisne, pa laufaš po plastenko v trgovino. Ko sfiniširaš, pa ugotoviš, da je voda z okusom. Pismo kaj pa zdaj? A jo spit, ali rit umit? Za crknt, sej nis-te/mo brihtne.... Zato mamo pa ja v torbici intimne robčke in gate (jest mam to bolj zarad menstre, ker kakam doma, ampak tko za druge recimo - predlog ). Kaj pa če pozabiš. A to se ne more zgodit? Če pozabim kaj? A gate in intimne robčke... Ponavadi jih ne, ker mam te stvari zapakirane v toaletni torbici, katero prestavljam tako, kot menjam tavelke torbice. Če se pa slučajno naredi, mamo pa HB na vsakem voglu štacune.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 13:27:33
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Naja, cenim tvoj smisel za humor Kakšna druga bi že odjadrala z dolgim nosom. Hja, ku.c, če se namo smejal v življenju, pa tud če na lasten račun, pol pa nej gre vse skup nekam... Tko pač je... Rit si perem, enim je to smešno, eni se delajo fine, enim je kajpavemkaj... Ma sam, da se zabavamo, pa da mam jest čisto rit (aja, prdci )...
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 14:06:32
|
|
|
|
Rubin.
|
Mater, rubin. Pa ti vedno zbrskaš neke moje slike. Ja zgleda, da še nisem prebolela, da me tistega dne, ko ste si izmenjavale fotke, ni bilo gor.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 14:22:10
|
|
|
|
Blueberry
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ja hudo... kerih tem se ve se ne boste spomnle...
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 14:27:46
|
|
|
|
puncica
|
mah ne bom...
< Sporočilo je popravil puncica -- 19.9.2008 14:28:17 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?