naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: naja17 ... meni so bla tud smešna že ta vprašanja, pa sem že hotla postavt vprašanje, če si vsakič rit operete, ko greste na WC (ker eni si ne )... Drgač pa gate 1x-2x na dan ali pa tud večkrat, odvisno no... Že obdelana tema. In jaz si jo ne operem. Kot je napisala Muki1. Mi v Prekmurju uporabljamo papir. Nisem vedla, da je to že obdelano, moram poiskat ... Drgač pa... Jok, mi si pa kar direkt peremo (kok mi je ta razmišljenje mimo. Ko me je 1x ena to vprašala, me je na rit vrglo.). Evo, poleg tega da sem orto svinjska brisačarka, sem zdaj še orto posrana rit. Aja, samo to mi še povej. Kje si opereš rit, ko greš srat v službi ali pa kjer koli drugje? Ta tema je tudi že 1x bila in sem že tam napisala, da zmeri dam prnesem (psiha). Sabo ima flaško kokale pa si opere . Ha ha... jao jao... sem misla da samo muslimani to počnejo, ali vas je dejansko več takih?? Mislim, da to ne bi smela biti stvar vere, meni je to pač higiena. Sem muslimanka (**** bi sicer trdila drugače) in ta predstava, da si rit peremo direktno, mi je totalno mimo. Ne boste verjeli, uporabljamo tudi wc papir. Ampak, da dam še en primer, da se bo vedelo, da ne počnejo(mo) to samo muslimani: moja najboljša prijateljica je Slovenka in si vsi v familiji po končani veliki potrebi operejo rit. Sori, ampak kaj vam pomaga menjanje gat, če imate usrano rit?
|