Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pogosto menjate posteljnino ipd. 20.9.2008 10:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Drugače pa: posteljnino 1x ali 2x tedensko. A si ti malo obsedena? Ne, posteljninčarčka je.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate posteljnino ipd. 20.9.2008 11:22:08
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Drugič, četudi tvoj pralni stroj porabi manj vode od mojega, to še ne pomeni, da realno porabiš manj vode. Ker ti s svojim načinom sigurno 1-2 žehti na teden narediš samo z brisačami + ostale žehte, pri nas pa ne, torej je poraba el. in vode v ta namen suma sumarum enaka, če ne s tvoje strani celo večka (ker 1x100l = 100l in 2x50l = 100l ). Ni nujno. Jst imam ta velik boben in perem belo 1 x na 8-10 dni.
|
|
RE: Kako pogosto menjate posteljnino ipd. 20.9.2008 11:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ti res misliš, da so vse, ki tukaj pišejo kako menjavajo brisače, krpe, cunje in bla bla bla, tudi v resničnosti take???? Itak. Verjetno se najbolj od vsega glancajo/glancamo tipkovnico na pc-ju.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate posteljnino ipd. 20.9.2008 11:38:49
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ni nujno. Jst imam ta velik boben in perem belo 1 x na 8-10 dni. Pišuka, nam bi vsem v tem času že gat zmanjkalo Bo treba v nabavo ... t.j. podatek za statistiko: gate menjamo vsak dan najmanj 1x
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate posteljnino ipd. 21.9.2008 21:07:06
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, gate nabavi.
|
|
RE: Kako pogosto menjate posteljnino ipd. 21.9.2008 21:21:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ni nujno. Jst imam ta velik boben in perem belo 1 x na 8-10 dni. Pišuka, nam bi vsem v tem času že gat zmanjkalo Bo treba v nabavo ... t.j. podatek za statistiko: gate menjamo vsak dan najmanj 1x A mate sam bele gate ? Sm morala, k sm se nasmejala, mi namreč tud belo peremo bolj poredko, mamo bolj temne gate - se fleki tolk ne poznajo . No, šalo na stran, posteljnino menjam po potrebi, vsekakor pa poleti bolj pogosto.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate posteljnino ipd. 21.9.2008 22:09:23
|
|
|
|
Ronči
|
Zdaj pa, ali je večina od vas čudnih al sm pa jaz...mater posteljino menjate 1x na mesec dni đizus,
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate posteljnino ipd. 21.9.2008 22:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pozabila napisat, da približno na dva tedna, če je pa potreba, pa večkrat - itak. Me pa zanima, kako lahko kdo 1 mesec spi na isti posteljnini - a se nič ne umaže
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?