nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Mene pa zanima zakaj hudiča vas to vse zanima, a zato da se boste potem zgražal kaki pujsi smo nekateri in kako ekstremno sterilno živijo nekateri a je to kriterij po čemer sodite ljudi al kaj? Mah brez veze še ena tema obtoževanja in zgražanja. Jaz sem že pred časom izvedela da sem pujsa, ker sexam med menstro, tako da ponovnega obtoževanja ne rabim več in sem pogruntala da nobenga ne briga kolkrat menjam brisače, posteljnino, gobice za umivanje,... Ah, puncica, ne sekiraj se. Veš, jaz že dva dni berem tele debate, a mi niti pod točko razno ne pride na pamet, da bi karkoli sploh komentirala (mi je pa fajn brat, ko vidim, da gre v bistvu za en velik hec). zase itak že dolgo vem, da bi me marsikateri človeški pujs z veseljem uvrstil v kategorijo človeških pujsev, ampak veš ... zame je pa vse to relativno ... Debate pa se ne udeležujem, ker kljub vsemu hecu, se mi ves čas plete po glavi le ena misel: ni čudno, da gre svet v maloro, ni čudno, da je svet postal ena velika tempirana ekološka bomba ... z vsem tem nenehnim glancanjem, pucanjem, pranjem, z enormno porabo praškov, vode in drugih kozmetičnih in čistilnih sredstev ... z metanjem gobic in wc krtačk po enkratni uporabi v smeti ... o, ljubi bog, usmili se nas!!!!! In veš, kaj je najbolj žalostno, da bomo na koncu itak vsi, ta čisti in ta umazani pujsi umrli, žal le, da bi umazani mogoče lahko malček dalj uživali v svoji lastni svinjariji.
|