|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
30.1.2009 10:54:48   
detelja
*csaje* hehe bo pa  tako velik bebi kot je rodila prijateljica od moje svakinje 56 cm 4 kg...mi jo bo pa čist raztrgaluser posted image  komaj čakam da grem na uz, da mi pove koliko som veliki in koliko tehtamo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 951
30.1.2009 11:12:12   
Nončika
hihi, vse se da preživeti. ti povem mere moje pikice ob rojstvu? 53cm in 4200g. zdaj pa je mali drobižek.

me je sestrina kolegica kar potolažila. prvo je rodila nekje z 3900, drugo z 4100, tretjega korenjaka pa z 4500g. me je kar konkretno strah. pa še gestacijskega diabetesa me je konkretno strah. ma, saj bo. če hočem meti še kakega bebija, se moram pač sprijazniti s tem. ni panike. vse se da preživeti.user posted image user posted image user posted image  živi dokaz.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 952
30.1.2009 11:45:41   
Lalica1
Ena prijateljica je tudi rodila punčko enih 56 cm in 4,6 kil, pa sploh ni bila šivana. Sem ji rekla, ja kakšno pa maš...user posted image

Sicer pa te mere, ki ti jih povedo na zadnjem UZ sploh niso merodajne, saj zelo variirajo v + ali -. To vem iz lastnih izkušenj. Najbolj realno bo, ko pride ven user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 953
30.1.2009 12:40:21   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1
Sem ji rekla, ja kakšno pa maš...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Faca si Lalica!user posted image

No moja mala je tehtala ob rojstvu 3400 in 52cm. Je veljala za kar veliko punčaro. Ampak mene so prerezali, ker ni hotla ven.
Ja ta "tehtanja" na UZ so bolj tak za reklamo, dejstva se pokažejo ko dete ven pogleda. Ampak jaz res upam na malo manjše detece pri tem porodu. Me mogoče potem ne bodo več rezali.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 954
30.1.2009 13:21:42   
Lalica1
Joj, mene so pri prvi tudi prerezali. Je imela večjo glavico. G je samo rekel: Se mi zdi, da tole ne bo šlo...Pa je še babica dodala: tudi jaz že cel čas premišljujem o tem...Pa sem samo 2x slišala šrk, šrk in je šlo... Sicer pa to itak nič ne čutiš, čeprav delajo na živo. Je pa mala tehtala 3540 g in merila 50cm. No obseg glavice pa je bil 37 cm (se mi zdi), kar je samo za 1 cm več, kot so imeli drugi.
In seveda upam, da bom imela vsaj še en tak porod kot je bil prvi. Boljšega se pa tudi ne bom branila user posted image

Sem pa nekje slišala, da je kar velika verjetnost da te prerežejo tudi 2. če so te že 1. Ker je bolj "nerodno" če se sama vtrgaš kje drugje, kot je že en šiv. Oni pa menda vrežejo tam, kjer je itak že "rana". Je pa čisto možno, da se temu ogneš.

Štorkljica: drugače pa nisem vedela da imaš že hčerko...Kaj pa čakate sedaj?

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 955
30.1.2009 14:14:23   
malapikica
Mislim, da samo rezanje ni odvisno samo od velikosti otroka. Moj je bila kar drobižek 2970 g in 48cm, obseg glave pa 34. Pa so me vseeno prerezali. Sicer to sploh ne čutiš. Najhuje je bilo potem šivanje. Očitno injekcija ni prijela.

Sem dobila vabilo za MŠ za pon. 2.2 v ZD ob 16. uri. A gre mogoče še katera?

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 956
30.1.2009 16:23:08   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Kaj pa čakate sedaj?

Še ne vemo? Mogoče bomo zvedeli v ponedeljek, ko mam 3D UZ v Mariboru. Če pa ne, pa je meni itak boljše. Moj je edino ful zainteresiran, ker bi rad vedel spol, jaz mam raje presenečenjauser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 957
30.1.2009 16:24:32   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

A gre mogoče še katera?

Joj jaz bi ful rada šla, samo v ponedeljek mi ne paše, mam najprej pregled pri svoji gin, pol pa še v MB. Bi pa te prosila, če mi lahko potem napišeš kdaj mate naslednjič, pa bom potem šla.

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 958
2.2.2009 9:02:10   
detelja
ojla...kje se skrivate? vse delate snežakeuser posted image

spet sneži...ta sneg mi zdaj gre že počasi na živce in to samo zaradi tega, ker en dan sneži drugi dan pa ga več ni...

jutri imam gin. sem že zdaj cela nervozna...

in kaj lepega ste počele čez vikend?

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 959
2.2.2009 9:05:36   
Lalica1
Pozdravljene!

Kaj je sedaj to? Sploh nas več ni! A smo se čisto izgubile?

Spet tako lepo sneži user posted image . Meni kar paše. Ko bi vsaj bil bolj voden sneg, da bi se dalo narediti kakšnega snežaka. Naša punca je prišla včeraj tako razočarana not, ker je sneg takooo trd.

detelja: te vabim malo na Goričko!!!Mi pa imamo veliiiko snega.

Kako pa kaj drugače? Saj niste šle že vse v Rim?
Jaz imam en tak čuden občutek, da ne bom dočakala maja. Očitno so se mi različne bolezni nakopičile (ker nočem k zdr. brezveze letat) in samo čakam, da se mi vse ustavi. Me pa nekaj zelo dol tišči in po moje tudi ni najbolj dobro. Bomo videli kaj bo prinesel čas. Itak imam jutri G pregled in jo bom malo povprašala.

Pa lep dan vam želim!!!

< Sporočilo je popravil Lalica1 -- 2.2.2009 9:06:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 960
2.2.2009 9:14:48   
detelja
Lalica tebe bi pa blo treba tako pošteno po riti...od kar te poznam tukaj na RR te vedno moram nekaj kregat...prvo nisi hotela it na bolniško pa si se ful slabo počutila, sedaj te skoz neki matra pa nočeš k zdravniku...ti se le igraj...na koncu pa veš kaj pride...hamer v roko pa po glavi poleg pa vpr. zakaj nisem šla k zdravniku, zakaj to in ono, zakaj?...ne se igrat...no, nočem ti pamet solit, ampak ti želim vse naj naj...

detelja ima tudi goričko kri tako, da kar dosti bluzi po goričkemuser posted image  zdaj v soboto bom verjetno spet šla...pa na markoskem je tudi polno snega, sva zadnjič šla k njegovim pa sva oba samo gledala...v ms skoraj nič snega tam pa vse belo...meni je tudi lepo gledat kako sneži itd...ampak me jezi ta brozga in da takoj vse izgine...

ne vem kaj je to, da je taka tišina na tem pomurskem čveku...morava jih Lalica malo zbudit...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 961
2.2.2009 9:23:07   
Nalini
jutro user posted image

snegec spet naletava v naših koncih? kaj pa v MS?user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam, da še nekaj časa tako ostane user posted image  ...

detelja jutri ti želim veliko sreče na pregledu ... misli pozitivno in ne sekiraj se preveč .... jaz komaj čakam naslednji pregleduser posted image  (da vidimo kako napredujemo) ...

lalica tebe bi pa bilo treba po riti ... ne igraj se z zdravjem!

lepo bodite user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 962
2.2.2009 9:34:31   
detelja
Nalini hvala za lepe želje za jutri...pa saj veš dokler nisi tam te dajejo čudni občutki...glih sem prej računala, če bo zdaj vse ok, in itak da bo, bom imela potem naslednji pregled v 35 tednu potem pa je že počasi apriluser posted image user posted image ...ja, nalini nekaj povej lalici, ker nič ne uboga....

ja, v ms tudi naletava sneg...a prideš na kavico?????

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 963
2.2.2009 10:01:59   
Lalica1
Saj vem, da imate prav. Tudi mož in mama se non-stop dereta name. Ampak tako sem razočarana nad temi specialci zdravniki. Ko sem se tako slinila, je bilo to vsem prej zabavno, kot pa da bi mi pomagali. Počutila sem se kot dvorni norček. Jaz tam iščem pomoč, ker je tako nemogoče živeti, oni se pa samo nasmejejo, češ da je tako boljše kot pa če ne bi imela slin. Sem bila res razočarana in še počutila sem se kot bedak. Očitno nihče noče razumeti drugega, če sam ni šel skozi to.
Sedaj pa zaradi par smrkov tudi nisem hotela zganjati panike, pa sedeti v čakalnici nekaj ur z bolnimi ljudmi, da mi potem nekdo pove, da ni nič narobe. V lekarni pa me je ženska takoj, ko je videla da sem noseča, odpravila z besedo: "K zdravniku". Sem upala, da bo čez vikend kaj bolje. Siver pa imam jutri G in ji bom rekla. Se mi zdi, da me ona še najbolj razume in ji moje traparije niso samo zabavne.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 964
2.2.2009 10:06:53   
detelja
Lalica vem, da se dogajajo čudne stvari pri naših zdravnikih, ampak mal se postavi zase pa jim povej kaj nazaj al pa jih daj mal v medije...vem, kako je ko se ful slabo počutiš in ti gre vse na živce potem pa se še kdo "norčuje" iz tebe...
glede farmacevtke pa razumem, nosečnost je itak eno posebno stanje, kjer lahko gre marsikaj narobe...ne bi te rada prestrašila, ampak nam so v mat. šoli rekli, da zaradi gripe lahko pride do prezgodnjega poroda...pa ti praviš, da te že zdaj vse dol tišči...pojdi k dr...pa pokliči sestro pa povej, da si noseča in da ne bi rada tam 3 h sedela med bolnimi ljudmi, če ti lahko neko uro pove, kdaj boš res na vrsti...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 965
2.2.2009 10:33:05   
Lalica1
Saj farmacevtko čisto razumem. Sem raje, da ne dobim nič, kot pa kaj napačnega.

Bom pa jutri vse povedala G in če bo treba šla tudi do osebnega zdravnika. Saj on je super, ampak me motijo doooolge čakalne vrste. Pa da še kaj staknem...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 966
2.2.2009 10:35:47   
Nalini
detelja bi z veseljem prišla na kavo ampak sem začela prati cotike za user posted image ,... želim to čimprej porihtatiuser posted image  ...

v sredo ali pa v petek pa pridem, če boš imela čas ... user posted image  javi mi, če boš lahko ...

zdaj perem bodije pa majčke - belo,.. potem še pa dva stroja user posted image  ... danes bosta stroj pa sušilec redno zaposlenauser posted image

zdaj pa gledam mein baby na rtluser posted image user posted image user posted image

lp,
nalini

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 967
2.2.2009 12:14:54   
detelja
Nalini jaz sem tudi to gledala na rtlu...jaz sem imela tudi 3 pralne stroje cotik za bebiko...pazi, da se ti v sušilcu ne bodo preveč skrčile....user posted image

kličem prijateljico pa se ne javi že 2 h...sem že pomislila, če je slučajno šla rodit ali kaj se dogaja, sigurno več ne spi...

ja, v sredo pa pet. sem po planu fraj...sicer bi mi bolj ustrezala sreda, ker v petek pride moja ljuba sekica domov in je že več kot mesec dni nisem videla..sicer pa bi se midvi bolj zjutraj tja okrog 10,11 dobili na kavici ali? potem lahko v petek tudi...

jaz pa imam v buščiju enega velikega nagajivčka, kateri me tako pridno brca v desno stran reber...upam, da sem dobro zavarovanauser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 968
2.2.2009 14:09:43   
Nalini
detelja v sredo bi bilo ok,... ob 10. uri? upam, da nma zdaj uspeuser posted image
...pazim, pazim.user posted image .. kar ni za sušilca ne dam not... sem prejšnji teden naredila eno bedarijo, da me še zdaj glava boliuser posted image user posted image user posted image  ...

sem zdaj malo likala, pa sem se tak zadihalauser posted image ... zakaj leuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 969
2.2.2009 15:23:12   
detelja
heheh nalini se zgodi...user posted image ...ja jaz samo govorim pa sem zadihana...likanje pa je kar fajno ogrevanje mene je ponavadi tako vroče, da sem na kocu že skoraj nagauser posted image

zunaj pa je ful bedno vreme...

ja, upam, da nama v sredo rata...mogoče pa se bo še katera pridružila...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 970
3.2.2009 6:53:14   
detelja
jutro...kako ste kaj na to deževno jutro???...jaz že od 5 ne spim, sem tako nervozna zaradi preglda...skup se dajem že več kot uro in še vedno nisem zrihtanauser posted image

držte pesti, da bo vse ok oz itak, da bo!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 971
3.2.2009 9:10:29   
malapikica
detelja  - seveda bo vse vredu. Kaj bi pa sploh lahko bilo narobe?
Še malo pa bodo naše pikice ob nas.

Včeraj sem bila v MŠ. Sem šla malo osvežit stvari. štorkljica  - naslednjič je v čet. 5.2. dop 10:30 ali pop 16:00. Jaz bom šla kar popoldne.

Me samo še zanima ali je katera že urejala papirje na CSD?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 972
3.2.2009 10:50:18   
detelja
sem doma...je vse ok...naslednji pregled čez 4 tedne in takrat imam tudi UZ...

jaz sem si hodla že na CSD po papirje, jih odnesla v službo, da mi izpolnijo, danes sem dobila od gin potrdilo pa še na zzzzs sem hodla po potrdilo potem pa bom nesla na csd....

zunaj pa je ful gnilo vreme...

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 973
3.2.2009 10:54:05   
Nalini
detelja sem postavila nekaja vprašanj pri aprilčicah,... sem pa mislila, da boš zdaj imela kaj prej pregled in ne na 4 tedne ...

kje na CSD pa imajo te papirje? jaz bom šla jutri,...... pa za očetovstvo se moram zmenit na CSD ...

vreme je pa grozno,... še jaz se tak počutimuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 974
3.2.2009 11:41:09   
Lalica1
Pozdravljene!

detelja: kje pa si bila na pregledu? Jaz sem bila tudi, v bolnici. Sva se mogoče srečali, pa ne veva...user posted image

Midva sva v redu. Lepo raseva in srček tudi bije. Se mi pa sploh ni bilo treba sleči (to je sedaj nekaj novega). In tudi nadalje se ne bo treba, če bo vse v redu. Glede sinusov pa se mi mora do petka popraviti ali pa moram po antibiotike. Upam, da bo bolje, ker se nočem s temi tabletami matrat.
Za otrdevanje trebuha in tiščanja pa nisem nič rekla. Sploh ne vem zakaj ne. Mogoče sem malo pozabila ali pa me je zmedla ena punca, ki je bila tam kot pripravnica ali podobno user posted image . Zdaj bi se najraje sama po buči user posted image ...Tudi to upam, da bo minilo user posted image .

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.