detelja -> RE: Pomurke - nosečke (4.12.2008 16:23:50)
|
jaz nočem sedaj k zobarju tudi zaradi tega, ker mi je dostikrat že med ščetkanjem slabo (se mi dviguje samo če dam ščetko na jezik) pri zobarju pa, ko ti nabaše usta s tistimi tamponi bi pa itak verjetno vse izbruhala...tako, da zdaj lepo ščetkam pa se trudim, kljub temu, da mi je včasih kar lepo slabo potem po nosečnosti pa grem k zobarju...drugo pa je to, da jaz tem zobarjem pa raznim dr. ne zaupam...meni že ko gin. predpiše zdravila jo 1000 vpr., če to ne škodi plodu itd...pa še 1000 preberem navodila pa sem vsa zmešana kaj bo...imam pa razlog zakaj ne zaupam...tukaj v bloku živi ena mlada gospa z dvema otrokoma...in enkrat zjutraj, ko sem hodila še delat jaz slišim, da punčka ful čudno cvili ali ne vem vam opisat tistega zvoka...pa smo imeli v bloku sestanek pa me gospa vpr., če se ful sliši, da njihova deklica pač včasih bolj glasna...pa sem rekla, da nekaj tu pa tam zjutraj slišim, da cvili drugače pa ne pa da me itak ne moti...potem pa je rekla, da ona to ne cvili, ampak tako govori..pa ok..ni mi dalu miru ampak iz spoštovanaj nisem nič spraševala..potem pa je prišlo poletje pa zunaj sedimo pa je bila ena soseda noseča pa pride ta mamica z to hčerko...in potem se tako pogovarjamo in ona reče, da če bi bila še enkrat noseča se več ne bi dala prepričat pri nobenem dr., da zdravila ne škodijo plodu...baje je bila bolna-kaj točno je imela se ne spomnim in je dobila injekcijo in ta injekcija je pustila na tej deklici posledice...hude...deklica ne govori, hodi bolj tko v smislu tavanja, ni samostojna....pa je sama mamaica rekla, da ni htela, da ji dajo to injekcijo in so jo v nulo prepričali, da ne škodi otroku...no in to je en dodatek vzrok zakaj nočem k nobenemu zdravniku razen gin. v času nosečnosti.... lalica1 glede pijače te pa čist zastopim...
|
|
|
|