detelja -> RE: Pomurke - nosečke (1.12.2008 9:14:26)
|
Lalica1 zato smo tu, da se ena drugi potožimo, si pomagamo, jamramo....prvo bi ti svetovala, da ne delaš preveč...glih mi je zadnjič ena znaka rekla, da sta se s partnerjem v 7 mesecu nosečnosti selila pa sta neki pleskala itd...ona pa je cele dneve dekorirala, čistila, hodila sem ter tja drugi dan pa je začela krvavet...vzrok pa je bila prekomerna utrujenost, prevelika obremenitev....tudi meni je gin. rekla, da če sem ful utrujena, da moram počivat, ker drugače se lahko začnem prehitro odpirat...nočem ti nič slabega samo dobro... sakemu je težko, ko se preseli...tudi hčerkica se bo navadila na nov dom...vsak rabi svoj čas.... glede hrane...midva nimava problema...ko moj dela dela itak cel dan...jaz sem itak na bolniški si pač skuham, ko sem lačna...prej ko sem še hodila v službo pa sem si kuhala ko sem prišla domov ali pa če je bil moj fraj je skuhal on...prijateljice pa pravijo, da določene stvari pripravijo že prejšnji večer, da potem samo, ko pridejo domov naredijo do konca ali pa si nosijo iz kakšnih menz npr. osnovne šole...baje je ful dobra hrana, poceni pa še ugodno je...
|
|
|
|