danana -> RE: Življenje in smrt.... (4.10.2008 23:48:45)
|
Kako podobna je moja zgodba :( IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Življenje in smrt - preplet dveh tako usodnih dogodkov, ki nam krojijo vsakdan, nas naredijo vesele ali neizmerno žalostne. Pred 2 dnevoma (mesecema) sem postala teta (mama)!!! Prvič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Nekaj metrov stran, v sosednji stavbi od porodnišnice, pa mi je umirala oma (mami). Ženska, ki me je rodila, ženska, ki je s pridnostjo spravila skupaj velik grunt, na katerem med drugim zdaj raste tudi naša hiška, ženska, ki nas je razvajala, z nami hodila na sprehode, prebolela številna osebna razočaranja a se vedno pobrala, ženska, s katero sva se še prejšnji teden razumno pogovarjali, zdaj pa že nekaj dni, vsa neprepoznavna in nema leži v bolnišnici. Ženska, ki si ni več podobna, da jo spoznam, moram prebrati njeno ime na bolnišničnem listu, ženska, ki me ne sliši več, ko jo pokličem: oma (mamica).... Pred slabimi tremi tedni se je poslovila..... Mami počakaj name tam nekje...toliko ti imam za povedati, te vprasati. Rada te imam in neskoncno te pogresam!
|
|
|
|