liliana -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (6.5.2014 19:42:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ko pride iz službe se ponavadi najemo, sledi kakšno razvažanje otrok, trgovina ... In takrat se ne sezuva, ker se bo čez uro itak moral obuti. Tudi recimo, ko pridemo domov od kod, je še kar precej časa obut. Drugače ja, se sezuje, ampak ne takoj, kot npr. jaz z otroci. Itak na kabč ne gre obut, niti v posteljo. Ok, če je v poslovnih čevljih, te takoj da dol, ko pride iz službe. Če pa je v kakšnih udobnih pa ne. Ja, saj mene tudi moti (oz. zdaj sem se že malo sprijaznila s tem), da je obut, ampak kaj češ. Tak pač je. Vsak ima svoje finte. [sm=smiley36.gif] Sicer pa smo vajeni doma vsak dan sesat, redkokdaj se zgodi, da ne sesamo vsak dan. Pogosteje se zgodi, da sesamo večkrat na dan. Tepihov nimamo, razen v kopalnici. To je meni večna skrivnost......kako ljudje, ki pridejo iz službe, šole in vrtcev ob 4 popoldne, otroci so nato še na interesnih dejavnostih, večkrat na dan sesajo.....pa kako vam uspe v dveh ali treh urah na dan tako posvinjati stanovanje, da ga je potrebno nekajkrat na dan sesati......mi recimo sesamo največ 2 krat na teden (običajno 1x).....v kuhinji in na hodniku pa malo večkrat pometemo, če se pač kaj natrosi.... Se pa preobujemo, ko vstopimo v hišo, to pa je res.....obiski se pa pri nas tudi ne sezuvajo.....samo obiskov pa spet nimamo masovno vsak dan in ne pridejo ravno v hišo z vsranimi čevlji.......
|
|
|
|