tanikaa -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (19.9.2008 8:41:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys Se pravi, pri vas obiski lahko grejo notri kar obuti? Ne glede na vreme? Tudi v mokrih čevljih? Svašta.... Kaj svašta, pa saj ti ne čistiš moje hiše. Mona. Ja , lahko gredo obuti noter. Ne glede na vreme. Tudi v mokrih čevljih . Z tepih, predpražnik pa verjetno še nisi slišala ... Aja , zame je gost Gost. Eh ne ga srat. Gost Gost. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ne vem, pri nas pa pri naših kolegih se sezuvamo. Meni je pač to samoumevno, da ne bo nekdo potem ko odidem še pol ure letal s coto po bajti in čistil svinjarijo za mano. Je pa res, da se nekateri obiski pri nas ne sezuvajo. Jih niti ne silim, ni mi pa vseeno, če mi na tepih v dnevni sobi držijo blatne in mokre čevlje. Ampak probam vse to spregledati, ker na koncu koncev je važno to, da se v času obiskov mamo fajn, tisto pucanje pa itak hitro mine. Na koncu mi je čisto vseeno, kaka merila kdo ima. Jaz se na obiskih sezujem. Pač stvar navade. In vsaj do zdaj nisem še nikoli imela tako umazanih nog, da bi se ljudem lahko gnusilo to, da hodim po njihovi bajti bosa. No, v bistvu v copatih, ki mi jih ponudijo. Pa glivic do zdaj zaradi teh "tujih" copat še tudi nisem fasala.
|
|
|
|