alda -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (18.5.2014 10:03:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu različno si predstavljamo nošenje bulerjev. Ene pišete kot o klošarski opremi, so pa le ene vrste čevljev, ki gredo marsikje zraven. Niti slučajno to ne pomeni, da moraš biti raztrgan poleg njih ali pa da ti ljudje nimajo (nimamo) še drugih čevljev doma. In da če ima folk bulerjev omari, se enostavno ne znajo obleči? [sm=zmeden.gif] Ne za službo, ne za druge priložnosti primerno? Samo zato, ker si kdaj bulerje dajo gor? zanimivo podpis po Lulu! in dodajam: kljub bulerjem, ki jih NE nosim vsak dan in cel dan, kot še vedno ene trdite, NE NOSIM rastrganih kavbojk, ker to ni moj stil. Kot je že Izabelina za drede napisala, nosiš tisto kar si in jaz sem to kar sem, ne samo po opravi, ampak tudi z miselnostjo. In NI vsaka ženska DAMA , ki nosi visoke pete in je po vaših merilih urejena in NI vsak ,ki nosi bulerje slab, zanemarjen. Pa še to: - največji kriminalci so v oblekah in kravatah in ne v bulerjih in ketnah,ter s tatooji. - na nobenem pa res prav nobenem koncertu ,pa naj bo punk-rock ali metal NI nikoli prišlo do izgredov, pretepov, nacionalističnih izpadov,..... Poglejte malo že navadne vaške veselice,koncerti "naših in tujih zvezd" , koliko pretepov, izgredov,.... berite malo Govorila sem :mir z vami bratje in sestre BONG!!
|
|
|
|