RE: Koliko brisač porabite na dan? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

alda -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 11:09:58)

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

tatu mi je en uspel, še bi, bom... ko se dokončno odločim kaj in kje. Če sem za prvega čakala 20 let, bom še za drugega tudi toliko, če bo treba, samo da bo ziher in ne bo absolutno nobenega obžalovanja za to odločitev

lulu, tatu je nekaj, kar po moje moraš res premisliti in za to nekak dozoreti.
jaz sem dobila darilo od mojega dragega, ker sem si nekak domišljala, da si ga želim....pa si ga očitno nisem dovolj, ker si ga vseeno nisem dala narediti....ta prstan pa bo ena taka čudovita simbolika, da sem bila takoj za to [sm=smiley1.gif]

Rija jaz tudi !! Imam že naštudirano vse: kateri prst, vzorec, tudi majstra ,ki bi to naredil, sam sem boječka .
Mene je strah bolečine in da ne bom nasredi dela, hotla nehat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

--če ne bo šlo drugače mi ga bo  narisal s alkoholnim flomastrom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

RIJA* -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 11:13:32)

IZVIRNO SPOROČILO: alda

Rija jaz tudi !! Imam že naštudirano vse: kateri prst, vzorec, tudi majstra ,ki bi to naredil, sam sem boječka .
Mene je strah bolečine in da ne bom nasredi dela, hotla nehat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

--če ne bo šlo drugače mi ga bo  narisal s alkoholnim flomastrom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

alda, v avstriji se dobi anestetična krema, ki zelo pomaga [sm=smiley1.gif]

mojstra imamo tudi pri nas že, izvedbo bom pa prepustila mojemu dragemu,ki ima v teh zadevah zelo izostren in odličen okus [sm=smiley1.gif], že ko nama je dal narediti navadne prstane, so bili naravnost čudoviti...

Izabelina -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 11:17:44)

bolečina pa v končni fazi tut ni prehuda, če je želja dovolj močna [sm=smiley2.gif]

LuLu -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 11:18:57)

Mene je strah bolečine in da ne bom nasredi dela, hotla nehat

nima te kaj bit strah bolečine. Dokler dela malo pika, takoj, ko neha, neha bolet. Če rečeš Pavza, bolečine v tistem hipu izginejo. Nobenih tablet ne rabiš, nobene protibolečinske terapije kasneje [sm=smiley36.gif]

prst pa tudi nimaš tak dolg kot nogo, da bi cel dan bila na stolu [sm=smiley36.gif]

jaz sem tak uživala med delom, da sem hotela naslednji dan nazaj k tipu... počutila sem se mazohista [sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 11:20:40)

aja... z brisačko mi je brisal tatu med delom... da se vsaj malo na temo veže [sm=jezicek.gif]

RIJA* -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 11:25:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

bolečina pa v končni fazi tut ni prehuda, če je želja dovolj močna [sm=smiley2.gif]

enako pravijo za porodno, pa so si vseeno epiduralno izmislili [sm=smiley36.gif]

Izabelina -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 11:27:19)

enako pravijo za porodno, pa so si vseeno epiduralno izmislili [sm=smiley36.gif]

haha, ne bi vedla, sm vse naravno opravla ;)

LuLu -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 11:28:54)

aaaaaaaaaaaaaa, saj ne gremo s temo v to smer, a ne? [sm=smiley36.gif]

Izabelina -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 11:30:46)

neee, ne gremo... sicer je pa rija začela [sm=smiley36.gif]

je pa res tko kot je Lulu rekla, mene je bolel ko je začel, potem je blo pa čutit špikanje ampak je bla koža pomoje mal otrpla in ni bolel ful... tko, da go for it :D

Izabelina -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 11:36:40)

a še neki, je pa res reku gospod, ki je mene tetoviral, da najbolj boli na členkih, ker gre tam direktno na kost (ker pač tm ni lih velik mesa pod kožo), tko da prstan okol prsta bo mogoče bolel bolj kot vsi ki jih mam js (ker so na strateško obloženih mestih) [sm=smiley36.gif]

RIJA* -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 11:41:45)

aaaaaaaaaaaaaa, saj ne gremo s temo v to smer, a ne? [sm=smiley36.gif]

smo že predolgo na brisačah....no, sori, smo že na tatujih [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ne, ne gremo...jaz grem zdaj še samo za MB [sm=smiley36.gif]

liliana -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 15:49:09)

ne vem pa, kaj ima služba z martenskami in osebnim stilom oblačenja. V službo hodiš oblečen po nekih pravilih, če so, v prostem času pa edino sam sebi daješ pravila kaj obleč...

Precej......

pa še samo nekaj...

meni pa je recimo veliko bolj grozno, kot če se ena babica obuje v bulerje in obleče jeans zdi, ko se ena 35 ali 40 letnica rihta kot moja babica...no, sori, moja babica je bila vedno bolj "napredna"...oz. še češnjica na smetano: ko se tudi obnaša kot 90 letnica...

evo, meni pa je to grozno in žalostno...in v to vleče potem recimo tudi svoje otroke, ki imajo pri 11 letih obnašanje 50 letnika....vse te boli, vse je slabo....nobene otroške iskrice v očeh....[sm=smiley13.gif]

Ena in druga skrajnost sta lahko "grozni"......večna mladost in prerana starost......

uškinamama -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 16:26:53)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Aja, zdaj razumem. Bila sem sedemnajstletnica v bulerjih , z svetoboljem v duši, anarhijo na jeziku in prišel je On, moj odrešitelj na belem konju, me spremenil, opral možgane, se me podredil, me priklenil na šporghet, odvrgel martenske mi obul nejm -it in zdaj jaz uboga para , brezposelna, skrbim vdano za njegove otroke in tožim po starih dobrih časih, ko sem zmrzovala v martneskah [sm=jezicek.gif]

a temačno sobo za perverzne igrice sta tudi sezidala?

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Vprašaj aldo[sm=jezicek.gif]

skuštrana -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 16:30:29)

Pirsinga pa si ne želim, le kak fajn tatoo namesto prstana[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Jst ga imam ze kaksnih 5 let, zdej pa hocem se kaksnega pa nekako ne najdem pravega motiva.....bo, bo...

Na prstu mene ni nic bolelo. Nad gleznjem, kjer imam se enega mini tudi ne. Ma, tak malo pecka in to je to.

LuLu -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 16:31:17)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

ne vem pa, kaj ima služba z martenskami in osebnim stilom oblačenja. V službo hodiš oblečen po nekih pravilih, če so, v prostem času pa edino sam sebi daješ pravila kaj obleč...

Precej......

ali pa ne precej

uškinamama -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 16:49:25)

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ah, dajte no, kot da je alda edina ki nosi bulerje pri 40-ih..Meni je v oci padlo samo to ko je napisala da v njih ni vroce pri plus 40. To da jih nosi je cist ok, ce ji tako pase....pri nas v selu imamo sosedo, ki je preko 60, zrihtana babica, potem ji pa pogledas v noge pa ima matrenske. In ji full pasejo...pa od nase tamale uciteljica ( preko 40) jih tudi nosi in cist ok izgleda.... Jaz bi jih tudi nosila, ker mi ok izgledajo, so mi pa postale neudobne[sm=zmeden.gif] sem jih probala pozimi ko sem iskala nove cevlje, jao, trde...

točno to!

Uška , Petea, ...pa še katera zgražajoča duša
In kje piše , da moraš takoj ko prestopiš 30let oz se poročiš, zamenjat garderobo, frizuro, "možgane"??
Če ste nekatere to naredile oz dovolile, da vas drugi spremenijo , vaša stvar [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

[sm=jezicek.gif] , in kdo je to napisal? Stil sem spreminjala dosti pred tridesetim, služba pa to . [sm=smiley2.gif]

Aja, zdaj razumem. Bila sem sedemnajstletnica v bulerjih , z svetoboljem v duši, anarhijo na jeziku in prišel je On, moj odrešitelj na belem konju, me spremenil, opral možgane, se me podredil, me priklenil na šporghet, odvrgel martenske mi obul nejm -it in zdaj jaz uboga para , brezposelna, skrbim vdano za njegove otroke in tožim po starih dobrih časih, ko sem zmrzovala v martneskah [sm=jezicek.gif]

nekatere sem napisala in zdaj kako se katera najde [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Mhm.

uškinamama -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 17:02:09)

ne vem pa, kaj ima služba z martenskami in osebnim stilom oblačenja.

Če ni ravno unirforma predpisana imaš tudi v službi za poslovno obleko osebni stil. Moderen, lahkoten, posloven, igriv....samo moraš verjeti , da je med karirasto srajico in martenskami in kostimom za staro mamo vmes mavrica.

Sicer pa je bila že enkrat ena taka podobna debata in se je na koncu ugotovilo, da stil "nosimkarhočemnobenminebogovorilkajjevreduinkajnevsezrihtanepunce
sodeklinebrezkarakterja" imajo dekleta (žene) , ki so ali brezposlene, ali gospodinje ali imajo pri štirideset_ih letih enajst mesecev delovne dobe...Ronja je bila v posebni kategoriji.

LuLu -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 17:23:47)

ne vem pa, kaj ima služba z martenskami in osebnim stilom oblačenja.

Če ni ravno unirforma predpisana imaš tudi v službi za poslovno obleko osebni stil. Moderen, lahkoten, posloven, igriv....samo moraš verjeti , da je med karirasto srajico in martenskami in kostimom za staro mamo vmes mavrica.

izven delovnega časa je bilo mišljeno

RIJA* -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 17:29:37)

uh madonca....kar v troje[sm=zmeden.gif]

uškinamama -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 17:32:57)

[sm=jezicek.gif]

vidim, da si čist v sivini

RIJA* -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 17:36:26)

[sm=jezicek.gif]

bila, lani [sm=jezicek.gif]

uškinamama -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 17:37:30)

[sm=jezicek.gif]

bila, lani [sm=jezicek.gif]

in še te drži?
[sm=zz_skull.png]

RIJA* -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 17:40:39)

nope [sm=smiley13.gif]

se moram refrešat....samo sivina je tečna...tak da predlogi dobrodošli....

malaMravljica -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 17:54:35)

"nosimkarhočemnobenminebogovorilkajjevreduinkajnevsezrihtane
puncesodeklinebrezkarakterja"

[sm=zz_help.gif]

zadnjic je na FB krozila neka Barbara rabarbara in so se vsi zgrazali nad tistim mehkim tekstom. Ma to prebrat, ubogi moj jezik [sm=zz_stick_out_p.png]

alda -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.5.2014 18:37:46)

[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

uh madonca....kar v troje[sm=zmeden.gif]

[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Alda NE pada na usnje in na sivino !
Ji je kar neki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>