|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uvajanje uspavanja z atijem
16.9.2008 11:28:16   
nia5

Dajte mi punce pomagat, moja 4 mesece stara user posted image namreč zaspi le pri meni, še posebej zvečer ni variante da jo uspava kdo drug. Zelo rada bi da bi jo kdaj zvečer uspaval tudi ati, pa ne vem kako se naj spravim zraven. Kakšen se vam zdi najboljši način, da bi bilo za vse najlažje in da bi moja pupika to sprejela, saj mi drugače ni problem, ampak kaka sprememba bi mi prav prišla.
Hvala vam že vnaprej za nasvete in izkušnjeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uvajanje uspavanja z atijem
16.9.2008 14:17:33   
Naja31
A jo zvečer dojiš, da zaspi? Kako pri tebi zaspi? Jo odložiš v posteljico in zaspi? Jo nosiš da zaspi?



< Sporočilo je popravil Naja31 -- 16.9.2008 14:18:28 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Uvajanje uspavanja z atijem
16.9.2008 14:32:09   
nia5
Ne, med dojenjem zaspi le ponoči, zvečer pa jo moram večinoma nosit, redko da jo dam v postlco in zaspi, saj jo tudi čez dan uspavam na rokah. Drugače atija ful obrajta, le zaspat noče drugje kot pri meni. Čez dan pa bi težko začeli to prakticirat, saj ati dela, ko pa pride domov pa je na vrsti le še ena runda spanja pred nočnim spanjem, takrat pa ati spet doma dela, saj si rihtama stanovanje na podstrešju. Res ne vemuser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Uvajanje uspavanja z atijem
16.9.2008 15:08:58   
babučka
Mislim, da je pri vecinih tako, da otroci najraje zaspijo pri mamicah. Kot mama vem, da nas hitro stisne pri srcu, ce otrok joce in joce. Hrati pa pravim, da je pri takih stvareh treba bit vstrajen, pa ceprav se otrok na zacetku joce. z casoma bosta tudi otrok in ati dobila en nacin, ko bo otroku vsec in bo zaspal.

Kot vecina tudi jaz najveckrat uspavam. Ko pa se odlocim, to prepustim atiju. Seveda sem zraven, da mu dajem kak nasvet, kako naj jo uspava. Sicer malo joka, a na koncu le zaspi in ati ves ponosen na to. :)

veliko srece.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Uvajanje uspavanja z atijem
16.9.2008 15:20:50   
pizamca
Moja je dober mesec starejša od mene in tudi težko zaspi kje drugje kot na joški. Če zaspi v vozičku je že luksus, vendar se vedno joče prej. Me ne moti, ker sem doma ravno zaradi nje, pa tudi ati ne kaže kaj dosti interesa, da bi jo sam nafutra, tako da bo za to, da jo bo kdo drug dajal spat še čas... čez par mesecev :) Jaz se na tvojem mestu ne bi obremenjevala s tem, ker je tamala še majhna, boš videla, ko bo malo zrasla, bo ati zakon, mami pa glda :)))

(odgovor članu babučka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Uvajanje uspavanja z atijem
19.9.2008 9:36:15   
tejč29
Mi smo tudi imeli težave s spanjem in sem si kupila knjigo "spi, dete spi" in od kar izvajam metodo za uspavanje ki je napisana v knjigi moj 5 mesečnik (dojen + GH) zaspi lepo sam v svoji posteljici (tudi popoldanski počitek - razen če nisva na sprehodu - v vozičku pa itak zaspi) in prespi celo noč od 20,30 do 8h brez prebujanja (na začetku izvajanja se je prebujal 1x zdaj pa nič več). se splača poskusit....

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Uvajanje uspavanja z atijem
11.10.2008 10:39:43   
botrca
Tudi najin 10 mesečni Jan noče pri atiju zaspat tak, da te čisto razumem. Poskusila sva nekajkrat zvečer, ko naj bi bil ful zaspan in utrujen, pa je jokal kot zver in ker nisem mogla tega poslušat sem jaz zopet vse prevzela. Mi je mož na to rekel, da ga tak nikoli ne bo navajen, pa sem mu rekla da nisva midva kriva če dela cele dneve in zvečer pozno pride ko mali že spi. Mogoče ko bo starejši, bo sam hotel atija (če ne drugo ga bo pogrešal), mama bo pa uživalauser posted image .
Ne se sekirat, saj se vse še lahko obrne.

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 20:24:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejč29)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?