Uvajanje uspavanja z atijem (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


nia5 -> Uvajanje uspavanja z atijem (16.9.2008 11:28:16)


Dajte mi punce pomagat, moja 4 mesece stara [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] namreč zaspi le pri meni, še posebej zvečer ni variante da jo uspava kdo drug. Zelo rada bi da bi jo kdaj zvečer uspaval tudi ati, pa ne vem kako se naj spravim zraven. Kakšen se vam zdi najboljši način, da bi bilo za vse najlažje in da bi moja pupika to sprejela, saj mi drugače ni problem, ampak kaka sprememba bi mi prav prišla.
Hvala vam že vnaprej za nasvete in izkušnje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Naja31 -> RE: Uvajanje uspavanja z atijem (16.9.2008 14:17:33)

A jo zvečer dojiš, da zaspi? Kako pri tebi zaspi? Jo odložiš v posteljico in zaspi? Jo nosiš da zaspi?





nia5 -> RE: Uvajanje uspavanja z atijem (16.9.2008 14:32:09)

Ne, med dojenjem zaspi le ponoči, zvečer pa jo moram večinoma nosit, redko da jo dam v postlco in zaspi, saj jo tudi čez dan uspavam na rokah. Drugače atija ful obrajta, le zaspat noče drugje kot pri meni. Čez dan pa bi težko začeli to prakticirat, saj ati dela, ko pa pride domov pa je na vrsti le še ena runda spanja pred nočnim spanjem, takrat pa ati spet doma dela, saj si rihtama stanovanje na podstrešju. Res ne vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




babučka -> RE: Uvajanje uspavanja z atijem (16.9.2008 15:08:58)

Mislim, da je pri vecinih tako, da otroci najraje zaspijo pri mamicah. Kot mama vem, da nas hitro stisne pri srcu, ce otrok joce in joce. Hrati pa pravim, da je pri takih stvareh treba bit vstrajen, pa ceprav se otrok na zacetku joce. z casoma bosta tudi otrok in ati dobila en nacin, ko bo otroku vsec in bo zaspal.

Kot vecina tudi jaz najveckrat uspavam. Ko pa se odlocim, to prepustim atiju. Seveda sem zraven, da mu dajem kak nasvet, kako naj jo uspava. Sicer malo joka, a na koncu le zaspi in ati ves ponosen na to. :)

veliko srece.




pizamca -> RE: Uvajanje uspavanja z atijem (16.9.2008 15:20:50)

Moja je dober mesec starejša od mene in tudi težko zaspi kje drugje kot na joški. Če zaspi v vozičku je že luksus, vendar se vedno joče prej. Me ne moti, ker sem doma ravno zaradi nje, pa tudi ati ne kaže kaj dosti interesa, da bi jo sam nafutra, tako da bo za to, da jo bo kdo drug dajal spat še čas... čez par mesecev :) Jaz se na tvojem mestu ne bi obremenjevala s tem, ker je tamala še majhna, boš videla, ko bo malo zrasla, bo ati zakon, mami pa glda :)))




tejč29 -> RE: Uvajanje uspavanja z atijem (19.9.2008 9:36:15)

Mi smo tudi imeli težave s spanjem in sem si kupila knjigo "spi, dete spi" in od kar izvajam metodo za uspavanje ki je napisana v knjigi moj 5 mesečnik (dojen + GH) zaspi lepo sam v svoji posteljici (tudi popoldanski počitek - razen če nisva na sprehodu - v vozičku pa itak zaspi) in prespi celo noč od 20,30 do 8h brez prebujanja (na začetku izvajanja se je prebujal 1x zdaj pa nič več). se splača poskusit....




botrca -> RE: Uvajanje uspavanja z atijem (11.10.2008 10:39:43)

Tudi najin 10 mesečni Jan noče pri atiju zaspat tak, da te čisto razumem. Poskusila sva nekajkrat zvečer, ko naj bi bil ful zaspan in utrujen, pa je jokal kot zver in ker nisem mogla tega poslušat sem jaz zopet vse prevzela. Mi je mož na to rekel, da ga tak nikoli ne bo navajen, pa sem mu rekla da nisva midva kriva če dela cele dneve in zvečer pozno pride ko mali že spi. Mogoče ko bo starejši, bo sam hotel atija (če ne drugo ga bo pogrešal), mama bo pa uživala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
Ne se sekirat, saj se vse še lahko obrne.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.10.2008 20:24:04)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]