Javljam se 1 dan pred iztekom moje porodniške Vidim da ste imele lepo srečanje, naju pa ni bilo, saj smo se čez vikend malo potepali po Prlekiji. Najprej čestitke: NINA, ELIAN, ARSEN, NEO, ZARJA IN NELI: VSE NAJ, NAJ,....IN ZDRAVO TER IGRIVO OTROŠTVO VAM ŽELIM! Vanili - vse najboljše tudi tebi in tudi tebi želim zdravo in igrivo življenje! Zala 07 - boga mala Zalika - jaz sem za čiščenje noska uporabljala tega za z usti ven potegnit in je kljub rednemu čiščenju, dobil vnetje uhic, ki sva ga HB pozdravila s kapljicami v treh dneh. Zato sem sedaj nabavila še baby vac, vendar ga sedaj še nisem potrebovala. Upam da boste čimprej spet OK. Pandica - božanska trta - lepa in vem da tudi dobra, ker sem redna njihova gostja. Ne boš verjela, ravno v petek sem klicala v Pohorsko kavarno glede torte in mi je prijazna gospoa ponujala TweetYko...res so malo drage, ampak smo že našli sponzorja, tako da bomo tudi njihovo naročili, samo si moram pogledat še ostalo pestro izbiro. Bolj sočnih tort kot so njihove pa tako ne moreš najt. NJAM. Dojenje - naš že prav nori če mu ne dam takrat ko si zmisli.... (pa je bil že cel mesec podnevi brez dojenja) ...zmisli si pa tudi po več-x na uro oz. vedno ko se pride pocartat mi že vleče majco gor. Prosim za kakšen nasvet...me je strah kaj bo po mojem odhodu v službo
< Sporočilo je popravil vedra -- 13.10.2008 8:19:41 >
|