majoli
|
Dober večer, drage mamice! Maks je predčasno omagal in lahko za malo dalj časa pridem na rr. Najprej čestitke vsem novim malčkom in malčicam. Ful lepe torte in fotke in seveda vaši/naši sončki. Ganljive porodne zgodbe; bravo mamice!!! Mi smo fajn. Te počitnice so itak švignile mimo. Ogromno smo šopingirali, ker se zdaj res bliža naša selitev. Zelo, zelo se veselim iti spet na svoje. In komaj čakam, da dobimo stanovanje in malo pobarvamo stene, postavimo pohištvo...Maks bo dobil svojo sobico . Jeeeee! Naše dete je super. Zelo rad je in okuša nove in nove stvari. Zdaj, ko smo praznovali njegov in rd njegove sestrične, se je najedel čokolade in cukra za naprej in nazaj. Danes je sprobal čisto malo kisa in kuhan beljak. Še sama sebi se smejim, ko se spomnim, kako sem komplicirala glede njegove prehrane... Zdaj, ko je malček, sem pa kar bolj 'pogumna'. Ampak seznam prepovedane hrane je še vedno kar dolg . Ja, tudi midva ugotavljava, da je vedno težje priti skozi mesec. Pa sploh nimava slabih plač in mož večino popoldnevov dela. Sva pa bila pred Maksovim prihodom in v času tolarja pridna in veliko prišparala in zdaj črpava finance od tam. Ampak dinarčki kar letijo od nas, pa še kredit imava ogromen za naslednjih 20 let. Jaz sem sicer optimist in se spomnim, da so tudi Italijani in Nemci blazno jamrali, ko so prevzeli euro, ampak se je stanje izboljšalo. Tako, da upajmo na lažje čase. Lahko pa samo čestitam in sočustvujem z ljudmi, ki čarajo vsak mesec znova. Grem še en test sestaviti. Fajn bodite, mamice in vaše družinice/ bebice. Jaz bi bila zelo vesela, če se bo v kratkem organiziralo kakšno srečanje.
|