Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 18:45:05
|
|
|
|
lučka 25
|
neela, to sem jaz. Predvsem zadnje čase. Še 3 leta nazaj sem bila vsa na trnih kdaj bo kaj, kako bo kaj,... potem pa se navadiš, da to pa spet ni smisel življenja, pa pač spremeniš sistem na bolj simpel. Imam pa doma večnega optimista, ki še nikoli v življenju ni zganjal panike, obupal, ... pa prav fletno živi. zato pa grem jaz sedaj po njegovih stopinjah. Ej, a ti si zato, da se dobimo v petek?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 18:58:36
|
|
|
|
Fargesia
|
hej! jaz sem pa za cel teden pripravo naredila!!!! pridna, a ne? jaz sem za petek!!! ker nimam faksa...in v soboto tud ne...sem vam že povedala da so mi priznali en izpit?!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 19:09:27
|
|
|
|
miska73
|
Pupe moje. Hvala vsem za skrb in dobre misli. Upam da niste jezne ker se nisem danes nič javila sem gor. Nisem zmogla. Danes sem imela totalno krizo. Ful je prišlo za mano in so solze samo tekle in se nikakor nisem mogla k sebi spravit... Potem sva pa šla z mojim dragim ene tri ure hodit v sončku po bližnjem hribu. In mi je to zelo dobro delo. Tako da sem zdaj spet v normalnem stanju. Menstruacija je v vsej svojem sijaju tu. Niti slučajno ni nobene dileme.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 19:10:17
|
|
|
|
neela
|
Ja, naj vama bo petek...k sta ravno vedve.... Fargi, nisi povedala....super! Si vsaj malo zaleta dobila, kajne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 19:12:15
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pupe moje. Hvala vsem za skrb in dobre misli. Upam da niste jezne ker se nisem danes nič javila sem gor. Nisem zmogla. Danes sem imela totalno krizo. Ful je prišlo za mano in so solze samo tekle in se nikakor nisem mogla k sebi spravit... Potem sva pa šla z mojim dragim ene tri ure hodit v sončku po bližnjem hribu. In mi je to zelo dobro delo. Tako da sem zdaj spet v normalnem stanju. Menstruacija je v vsej svojem sijaju tu. Niti slučajno ni nobene dileme. MIŠKA, RADE TE IMAMO!!!!! Danes daj ven vso žalost in gnev, ki se v tebi nabira, jutri pa s ponosno dvignjeno glavo naprej, ker take fejst punce NIKOLI ne klonemo!!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 19:15:35
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pupe moje. Hvala vsem za skrb in dobre misli. Upam da niste jezne ker se nisem danes nič javila sem gor. Nisem zmogla. Danes sem imela totalno krizo. Ful je prišlo za mano in so solze samo tekle in se nikakor nisem mogla k sebi spravit... Potem sva pa šla z mojim dragim ene tri ure hodit v sončku po bližnjem hribu. In mi je to zelo dobro delo. Tako da sem zdaj spet v normalnem stanju. Menstruacija je v vsej svojem sijaju tu. Niti slučajno ni nobene dileme. Miška nimam besed. Edino, kot je rekla neela, zjokaj se, izjoči bolečino, potem pa z dvignjeno glavo naprej.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 2.11.2008 19:16:07 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 19:15:49
|
|
|
|
Sulfinija
|
Miška73,pošiljam ti en velik . LP Mojca
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 19:16:45
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Ja, naj vama bo petek...k sta ravno vedve.... Fargi, nisi povedala....super! Si vsaj malo zaleta dobila, kajne? Super.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 19:18:12
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi, bravo za priznan izpit. En manj in pot do cilja je bližja. Sem pa jaz tudi že napisala priprave za cel teden.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 19:20:12
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Sem pa jaz tudi že napisala priprave za cel teden. ....vaaaažiiiiičkeeeee.....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 19:22:43
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Sem pa jaz tudi že napisala priprave za cel teden. ....vaaaažiiiiičkeeeee.....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 19:38:07
|
|
|
|
neela
|
Da bom še jaz malo važna....jaz sem pa vse najine cunje .... ....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 19:47:01
|
|
|
|
miska73
|
Pupe moje, hvala
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 20:06:04
|
|
|
|
lenna
|
Kje ste punce, že vse pobegnile z virtualnega sveta? Js ravno domov pršla, sem vas na hitro že preletela. Smo imeli malo družinskega praznovanja, tako da sem sitaaaaa vsega - hrane in pijače mislim. Je bil res lep dan, upam da bo drugo nedeljo tud, da še malo zajašemo naše konja, ha ha. Jutri pa zopet v Lj gledat kaj smo pridelali čez praznke. Samo da ne bom spet razočarana Vim da kar vse ene priprave pišete- Lučka, Fargesia, sem še katero spustila?-kako sem vesela da je to men prihranjeno. Lučka, kdaj praznuješ? Ti že lahko čestitam? Saj verjetno je kje napisano, pa nisem zasledila. Sulfinija, js mam tud dr. Zorna- kako si kaj zadovoljna z njim. Malo tih se meni zdi, drugače pa kar vse pove če vprašaš.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 20:10:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lenna,z dr.Zornom sma oba zelo zadovoljna,ker sem se prej zdravila v MB je razlika očitna.Ne zamenjam ga več za nič na svetu.Ne vem meni se ne zdi tih,sedaj že sigurno meša čarobno mešanico za naju z možem sedaj bi bil itak že pravi čas,da zdravo dete donosim in,da nama rata po skoraj šestih letih truda. LP Mojca
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 20:13:51
|
|
|
|
lenna
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Da bom še jaz malo važna....jaz sem pa vse najine cunje .... .... Potem si pa že ulaufana in se lahko še pr men utaviš ...mam tud velik kup za zlikat pa se mi še ne da. Se v omari še kaj najde
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 20:58:26
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenna IZVIRNO SPOROČILO: neela Da bom še jaz malo važna....jaz sem pa vse najine cunje .... .... Potem si pa že ulaufana in se lahko še pr men utaviš ...mam tud velik kup za zlikat pa se mi še ne da. Se v omari še kaj najde lenna, sicer mi je čisto kul - če sem pri volji. V večini pa - priznam - mi mami, ker mi enostavno zmanjka časa.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 21:00:53
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pupe moje, hvala anytime, anywhere....me smo s tabo in verjemi, da me najbolj razumemo, s kakšnimi občutki se danes boriš....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 21:11:41
|
|
|
|
neela
|
Ma kje ste frajlice? Kaj moram pridigat sami sebi???
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 21:20:32
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pupe moje, hvala Zate vse.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 21:21:16
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Da bom še jaz malo važna....jaz sem pa vse najine cunje .... .... Vse rada delam, ampak pa res nerada.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 21:22:54
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenna Lučka, kdaj praznuješ? Ti že lahko čestitam? Saj verjetno je kje napisano, pa nisem zasledila. Sem praznovala en teden nazaj (sobota).
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 21:24:49
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Ma kje ste frajlice? Kaj moram pridigat sami sebi??? Moj dragi je prišel nazaj, pa sva se malo stisnila, ker je mene panika zagrabla, da ne bom tudi jaz imela neuspešen IVF, ampak me je moj potolažil, bušija pogrel (ima tako vroče roke, polne energije), da sem se pomirila. Ampak hudo mi je pa še vedno za miško. Sem gem še stiskat z dragim.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 21:44:39
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela Ma kje ste frajlice? Kaj moram pridigat sami sebi??? Moj dragi je prišel nazaj, pa sva se malo stisnila, ker je mene panika zagrabla, da ne bom tudi jaz imela neuspešen IVF, ampak me je moj potolažil, bušija pogrel (ima tako vroče roke, polne energije), da sem se pomirila. Ampak hudo mi je pa še vedno za miško. Sem gem še stiskat z dragim. lučka....just think positive, tako kot ti znaš....vsaka je individum zase, zato ne misli tako. Res je bolje, da se stisneš k svojmu , da ti prežene tiste slabe misli.... Tud jaz grem po svoj redni beauty sleep....se tipkamo/beremo jutri! Suzi....smo bile kar hude, ta vikend, kajne???? Imaš kar veliko strokovne literature za prebrat.....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.11.2008 21:47:01
|
|
|
|
Fargesia
|
lučka ma pa samogovore...hja, sej kdaj pa kdaj se je pa treba s kakšnim pametnim pogovorit... miška moja...nimam besed...stisni se k dragemu in izjokajta bolečino...naj bo naslednji postopek uspešen!!! lenna, kaj si pa ti po poklicu? neela, jaz pa ne likam!!! iz sušilca ven poberem in zložim...in to je to...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.