Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 12:22:15
|
|
|
|
Rakica_80
|
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 12:27:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
O iVYY a bo šš t uddii ti en ega sp iiila z na miii
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 12:32:34
|
|
|
|
tecnobica
|
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 12:52:54
|
|
|
|
neela
|
Madona, sedaj pa smo s temi slikcami že tako obsedene postale, da je že malo kar
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 12:56:33
|
|
|
|
Rakica_80
|
Grem, grem, ker me že čudno gleda moj dragi Je rekel da visim noč in dan na RR Lep popldan želim vsem skupaj,.......se poslikamo kej jutri Pa pa!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 12:59:44
|
|
|
|
Inana
|
Punce, danes imam za vzet prvi Klomifen .... waaaa, sem prav živčna Ena mi je svetovala, naj ga raje vzamem zvečer, da prespim vse stranske učinke ... Sedaj se pa sprašujem, kdaj je to zvečer? Ker ko sem vprašala G, kdaj naj ga vzamem, je rekla, kadarkoli ... ampak da ni treba ravno ob polnoči ... Jaz pa ravno takrat hodim spat ... Pa sej vem, da sem smešna, ampak me zanima, kdaj ve to počnete ... Hvalaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 13:03:29
|
|
|
|
neela
|
Ah BEBIII ti le še kar pridi sem malo
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 13:05:59
|
|
|
|
neela
|
Inana, res lahko vzameš K kadarkoli čez dan. Res pa je, da nas je večina jemala tabletke zvečer - po 20. uri, ker smo s tem res tiste možne stranske učinke lepo prespančkale. Mislim pa, da jih je potrebno jemati ob istem času dneva.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 15:00:55
|
|
|
|
Inana
|
Hvala Neela, bom vzela po 20. uri ... je pa res, da potem ne bom vedela, a mi je slabo zaradi Klomifena al zaradi Eme
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 16:06:26
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inana Hvala Neela, bom vzela po 20. uri ... je pa res, da potem ne bom vedela, a mi je slabo zaradi Klomifena al zaradi Eme Kdo se je pa včeraj sploh uvrstil naprej ??? ... Jaz sem mal na poslušala usput, k sva se peljala proti domu s Koroške, Bo treba poslat tja v Rusijo, pa bo .... tko da nimam pojma, sam vem da kar sem slišala, me glih ni impresioniralo ...
< Sporočilo je popravil Grethy -- 1.2.2009 16:17:09 >
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 16:43:56
|
|
|
|
Inana
|
Jst sem sicer včeri mela televizijo prižgano, medtem ko sem peglala, ampak ti ne znam povedat, kdo je šel naprej ... Edino tiste bjonde sem si zapomnila ... hahaha, sej glede na to, da se tja ne pošilja neke kvalitete, bi še kar ble. Me prav zanima, koga bomo letos poslali.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 17:47:55
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Vidim, kako smo resni ja.... jaz sem pa sama sebe v tejle slikici našla....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 18:18:05
|
|
|
|
Grethy
|
Fargi dej no mal manj bodi stroga do sebe
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 18:20:24
|
|
|
|
Fargesia
|
če pa praviijo da sem stroga učiteljica...se strinjam do neke mere...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 18:30:23
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia če pa praviijo da sem stroga učiteljica...se strinjam do neke mere... red mora bit
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 18:32:16
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia če pa praviijo da sem stroga učiteljica...se strinjam do neke mere... red mora bit ja se strinjam. in ker hočem met red, me folk vidi strogo...starši so pa zaenkrat zadovoljni...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 18:41:03
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia če pa praviijo da sem stroga učiteljica...se strinjam do neke mere... red mora bit ja se strinjam. in ker hočem met red, me folk vidi strogo...starši so pa zaenkrat zadovoljni... Kot bi mene opisovala. Vsi me vidijo kot strogo, ampak starši in otroci pa zadovoljni. To je najbolj važno. A ja, pa Fargi. Naj bo naslednjih 38 tednov lepih.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 18:41:38
|
|
|
|
lučka 25
|
Vidim, da je sedaj tu prava slikomanija nastala. Smo vse zasvojene s slikicami.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 18:43:10
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia če pa praviijo da sem stroga učiteljica...se strinjam do neke mere... red mora bit ja se strinjam. in ker hočem met red, me folk vidi strogo...starši so pa zaenkrat zadovoljni... Kot bi mene opisovala. Vsi me vidijo kot strogo, ampak starši in otroci pa zadovoljni. To je najbolj važno. A ja, pa Fargi. Naj bo naslednjih 38 tednov lepih. Take boste dragi moji Fargi in lučka čez ene 50 let, zato se kar sedaj naglejta svojega bodočega obličja, ker se takrat ne bosta več zmogli....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 18:45:40
|
|
|
|
lučka 25
|
neela, če bom tako suha kot tale na sliki , ne bom imela nič proti.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 18:51:08
|
|
|
|
neela
|
lučka, pa saj vidiš, da ti bo šlo vse v nos....kaj nisi vedla, da se z leti telo preoblikuje?!?!?!?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 18:52:32
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela lučka, pa saj vidiš, da ti bo šlo vse v nos....kaj nisi vedla, da se z leti telo preoblikuje?!?!?!? Ne, ker sem bolj kratke pameti. Ampak važno, da bo nos dolg, če je že pamet kratka.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 20:12:45
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela lučka, pa saj vidiš, da ti bo šlo vse v nos....kaj nisi vedla, da se z leti telo preoblikuje?!?!?!? Ne, ker sem bolj kratke pameti. Ampak važno, da bo nos dolg, če je že pamet kratka. ja sej nista gladke ... zdej sem se pa tolk nasmejala ... sploh uni fori, da gre vse na nos ...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 21:00:57
|
|
|
|
Mona Liza
|
Punce moje, jaz vam moram pa nekaj povedati. Hm, kako najvam povem. Am am am Joj pa sej sm čist zmedena hehe. V glavnem, da preidem k bistvu. Mona Liza JE NOSEČA Jaaaaaaaa Jst še zmer ne dojemam. Zadnja je bila 25.12., 5. dan sem jemala Klomifen in nato je verjetno nastopila O. Vendar pa kao gin. sploh ni nič videla, pa takrat sem bila 3x na uz v razmaku nekaj dni. Sva z možem popolnoma zmedena, že cel dan se treseva, ne veva, kaj naj si mislila. Ratalo nama je 3 mesece po laparo, po prvi naravni Groza punce, sploh mi ni nič jasno. Test sem delala najprej zjutraj s FS in nato še prejle popoldne s Clear Blue. Povsod lepo vidni . Sedaj pa samo upam, da bo vse potekalo ok. Dajte mi povedat, kako prilepim slikice testov, da to veselje delim še z vami?!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 1.2.2009 21:07:00
|
|
|
|
Inana
|
Mona Liza supeeeeeeeeer novička ... Pa kaj misliš, da je že takoj po petem dnevu nastopila ovulacija??? Srečno!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?