|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
1.2.2009 12:22:15   
Rakica_80
user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
1.2.2009 12:27:52   
Rakica_80
O iVYY a bo  user posted image šš t uddii ti en ega sp iiila z na  miii

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
1.2.2009 12:32:34   
tecnobica
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3003
1.2.2009 12:52:54   
neela
Madona, sedaj pa smo s temi slikcami že tako obsedene postale, da je že malo kar
user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
1.2.2009 12:56:33   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Grem, grem, ker me že čudno gleda moj dragiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je rekel da visim noč in dan na RRuser posted image
Lep popldan želim vsem skupaj,.......se poslikamo kej jutriuser posted image user posted image
Pa pa!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
1.2.2009 12:59:44   
Inana
Punce, danes imam za vzet prvi Klomifen .... waaaa, sem prav živčna user posted image Ena mi je svetovala, naj ga raje vzamem zvečer, da prespim vse stranske učinke ... Sedaj se pa sprašujem, kdaj je to zvečer? Ker ko sem vprašala G, kdaj naj ga vzamem, je rekla, kadarkoli ... ampak da ni treba ravno ob polnoči ... Jaz pa ravno takrat hodim spat ... user posted image Pa sej vem, da sem smešna, ampak me zanima, kdaj ve to počnete ... Hvalaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3006
1.2.2009 13:03:29   
neela
Ah BEBIII ti le še kar pridi sem malo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3007
1.2.2009 13:05:59   
neela
Inana, res lahko vzameš K kadarkoli čez dan. Res pa je, da nas je večina jemala tabletke zvečer  - po 20. uri, ker smo s tem res tiste možne stranske učinke lepo prespančkale. Mislim pa, da jih je potrebno jemati ob istem času dneva.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
1.2.2009 15:00:55   
Inana
Hvala Neela, bom vzela po 20. uri ... je pa res, da potem ne bom vedela, a mi je slabo zaradi Klomifena al zaradi Eme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
1.2.2009 16:06:26   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Hvala Neela, bom vzela po 20. uri ... je pa res, da potem ne bom vedela, a mi je slabo zaradi Klomifena al zaradi Eme user posted image user posted image user posted image

Kdo se je pa včeraj sploh uvrstil naprej ??? ...
Jaz sem mal na  user posted image    poslušala usput,
k sva se peljala proti domu s Koroške,
Bo treba   user posted image    

poslat tja v Rusijo, pa bo ....  
tko da nimam pojma,
sam vem da kar sem slišala,
me glih ni impresioniralo ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 1.2.2009 16:17:09 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
1.2.2009 16:43:56   
Inana
Jst sem sicer včeri mela televizijo prižgano, medtem ko sem peglala, ampak ti ne znam povedat, kdo je šel naprej ... Edino tiste bjonde sem si zapomnila ... hahaha, sej glede na to, da se tja ne pošilja neke kvalitete, bi še kar ble. user posted image Me prav zanima, koga bomo letos poslali.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
1.2.2009 17:47:55   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Vidim, kako smo resni ja.... user posted image

jaz sem pa sama sebe v tejle slikici našla....user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
1.2.2009 18:18:05   
Grethy
Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dej no mal manj bodi stroga do sebe 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
1.2.2009 18:20:24   
Fargesia
če pa praviijo da sem stroga učiteljica...se strinjam do neke mere...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
1.2.2009 18:30:23   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

red mora bit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
1.2.2009 18:32:16   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

red mora bit user posted image user posted image user posted image user posted image

ja se strinjam. in ker hočem met red, me folk vidi strogo...starši so pa zaenkrat zadovoljni...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
1.2.2009 18:41:03   
lučka 25

ja se strinjam. in ker hočem met red, me folk vidi strogo...starši so pa zaenkrat zadovoljni...user posted image user posted image user posted image

Kot bi mene opisovala. Vsi me vidijo kot strogo, ampak starši in otroci pa zadovoljni. To je najbolj važno.

A ja, pa Fargi. Naj bo naslednjih 38 tednov lepih.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
1.2.2009 18:41:38   
lučka 25
Vidim, da je sedaj tu prava slikomanija nastala. Smo vse zasvojene s slikicami.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
1.2.2009 18:43:10   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kot bi mene opisovala. Vsi me vidijo kot strogo, ampak starši in otroci pa zadovoljni. To je najbolj važno.

A ja, pa Fargi. Naj bo naslednjih 38 tednov lepih.user posted image

Take boste dragi moji Fargi in lučka čez ene 50 let, zato se kar sedaj naglejta svojega bodočega obličja, ker se takrat ne bosta več zmogli....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
1.2.2009 18:45:40   
lučka 25
neela, če bom tako suha kot tale na sliki user posted image , ne bom imela nič proti. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
1.2.2009 18:51:08   
neela
lučka, pa saj vidiš, da ti bo šlo vse v nos....kaj nisi vedla, da se z leti telo preoblikuje?!?!?!? 

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
1.2.2009 18:52:32   
lučka 25

lučka, pa saj vidiš, da ti bo šlo vse v nos....kaj nisi vedla, da se z leti telo preoblikuje?!?!?!? 

Ne, ker sem bolj kratke pameti. user posted image  user posted image  user posted image  Ampak važno, da bo nos dolg, če je že pamet kratka. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
1.2.2009 20:12:45   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ne, ker sem bolj kratke pameti. user posted image  user posted image  user posted image  Ampak važno, da bo nos dolg, če je že pamet kratka. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja sej nista gladke ...
zdej sem se pa tolk nasmejala ... sploh uni fori, da gre vse na nos ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
1.2.2009 21:00:57   
Mona Liza
Punce moje, jaz vam moram pa nekaj povedati. Hm, kako najvam povem. Am am am user posted image  Joj pa sej sm čist zmedena hehe. V glavnem, da preidem k bistvu. Mona Liza JE NOSEČA user posted image  Jaaaaaaaa user posted image  Jst še zmer ne dojemam. Zadnja user posted image je bila 25.12., 5. dan sem jemala Klomifen in nato je verjetno nastopila O. Vendar pa kao gin. sploh ni nič videla, pa takrat sem bila 3x na uz v razmaku nekaj dni.

Sva z možem popolnoma zmedena, že cel dan se treseva, ne veva, kaj naj si mislila. Ratalo nama je 3 mesece po laparo, po prvi naravni user posted image  Groza punce, sploh mi ni nič jasno. Test sem delala najprej zjutraj s FS in nato še prejle popoldne s Clear Blue. Povsod lepo vidni user posted image user posted image . Sedaj pa samo upam, da bo vse potekalo ok.

Dajte mi povedat, kako prilepim slikice testov, da to veselje delim še z vami?!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
1.2.2009 21:07:00   
Inana
Mona Liza user posted image user posted image user posted image supeeeeeeeeer novička ... Pa kaj misliš, da je že takoj po petem dnevu nastopila ovulacija??? Srečno!

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?