*žaži*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Pa saj niso lepe joške tiste, ki so grdo za videt, pač pa ženska, ki se s tem "trži" ali kako naj se bolje izrazim Tržiti z joškami pa res ni nek izziv. Je v bistvu prav enostavna stvar. Od življenja pa se lahko pričakuje kaj malce bolj kompliciranega, mar ne? Vsaj jaz razmišljam tako. Ja, saj ravno v tem je point. Vsak se na en način trži... Eden želi ugajati s svojo bistrostjo, drugi z delavnostjo itd... Zato pa pravim, da ženska, ki se izkazuje "le" s svojo postavo, kakšnega blaznega dosežka v svojem življenju pač verjetno ni dosegla. Zato pravim, da niso joške grdo za videt, pač pa takšno žensko, kateri je telo glavni adut in ponos. Kakšne intelektualke si npr. ne predstavljam v tanki majčki brez modrca, ker ji verjetno to ni ključno pri lastnem izgledu, pa čeprav ima bajne joške... Tole naj bi na tak ali drugačen način, bilo namenjeno meni....tako....posredno kajne? Ok...BAMBINA poglej.....vabim te na izziv, da začneš o takih in meni podobnih ženskah drugače razmišljati (to velja tudi za druge, ki ste podobnega mnenja kot bambina)...vabim te na kavico In tale tema je bila predvsem iz razloga, ker me je zanimalo neko mnenje. In to, da sm opisala svoje oprsje (ker pač drugače punce nebi raumele kaj sm hotla povedat) je še daleč od kakega sex oglasa, še daleč od tega , da se hvalim in še daleč od tega, da imam v življenju to najbolj pomembno stvar Prav smešna si res Nism sama kriva, da stvari tako "stojijo" Če bi poznala mene in moje lepo življenje.....bi bila prijetno presenečena. Ugotovila bi poleg marsičesa zanimivega tut to, da sm pač recimo, da simpatična in zeeloooo skromna punca, ki se na vse pretege trudi doseči zastavljen cilje, katere s pridnostjo tudi dosegam. In veš kaj, uspeva mi neizmerno dobro...nadvse uspešna sm. Kdor me pozna to ve. No sedaj se pa sama odloči...ali boš še vedno trmasto vztrajala v svojem zmotnem prepričanju...mogoče nebi bilo slabo, da daš kdaj možnost osebam, da dokažejo, da se tudi ti kdaj zmotiš- tu je poudarka predvsem o spoznavanju soljudi. In žal, pač tko je...ne maram modrca in pika. Sicer ga nosim...ampak poleti, ko je največja vročina me nihče ne pripravi do tega, da bi ga dala gor. Pa mi je čist vseen. Ga pa seveda obvezno nosim, če grem po kakšnih opravkih in obveznostih. No...in sedaj pol leta bo tut skos gor. Upam, da sm bila dovolj jasna. Če pa nisi kaj razumela...mi pa lahko pišeš na zs..pa se mogoče res dogovoriva za kavico
|