Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *žaži* IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: *žaži* IZVIRNO SPOROČILO: hothien Hijenca tole pa je debata za tvoje učke ne, mmmmmmm...kok fajn Za trenutek sm skor pomislla, da bi znala točno ti takšn post napisat kot ga je BAMBINA ..in veš kaj.....svet je tak...pa če se postaviš na trepalnice.. Kak pa je svet? Daj me razsvetlit no, ker meni je trenutno predvsem blazno smešen. Svet je tak, kot si ga sam narediš. Če ne narediš nič in čakaš, da se samo naredi je tudi rezultat ničen. Pa na tvojem mestu se jaz nebi smejala Hothien. Pa tole mislim čist dobronamerno. Pozdravljena! Veš kaj draga žažika, si mi že večkrat dokazala, da imam več razlogov za smeh kot ti. In če še morda ne veš, lepa skleda ti nič ne nuca, če je prazna. In tudi lepota je minljiva, veš? Smejala sem se pa zato, ker si BAMBINO povabila na kavo, da bo spremenila mnenje o tebi, kar je meni blazno smešno, saj je bilo ravno to, da sem te spoznala osebno, odločilnega pomena zame. S svojim nastopom (pa ne govorim samo o meni, nas je bilo takrat več, a ne?), oz. "da ne bom rekla kakšnim" izražanjem si me povsem odvrnila od sebe, pa verjemi mi, zunanjost nima s tem NIKAKRŠNE veze. Pri ljudeh cenim povsem drugačne vrednote, ampak ti verjetno o tem nimaš pojma. In z vsakim postom to bolj dokazuješ, očitno ne samo meni.
|