Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.9.2008 15:12:49
|
|
|
|
Seven*
|
Violičnega šampona od Loreala, ki ubije rumen lesk las in res ohranja fenomenalno blond barvo.
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.9.2008 15:45:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Maske za lase od Mueller-ja. Katere in zakaj oz. za kateri tip las. Ja od Mueller-ja, saj pise. Obe sta mi dobri za moje lase.
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.9.2008 15:49:46
|
|
|
|
malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Malecka, kava sem notri ne sodi, govorimo o kozmetiki. Maskara pa - katera in zakaj. A je tako težko? Ma kaki težko, no naj razložim. Kava z mojo svakinjo odtehta 20 minutno masažo. in jaz to resno mislim, tako da to spada not v temo. In pa maskara znamke Masterpiece od Max faktorja. Pa prosim ne si razbijat glavce......
< Sporočilo je popravil malecka -- 13.9.2008 15:51:19 >
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.9.2008 16:02:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kava z mojo svakinjo odtehta 20 minutno masažo. in jaz to resno mislim, tako da to spada not v temo. Mrzla kava je za lepoto, pri meni . Brez njene podlage tudi vsa ostala kozmetika izgubi skoraj ves sijaj.
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.9.2008 17:02:25
|
|
|
|
bumerang
|
Masaža ne spada pod kozmetiko ampak pod terapijo!
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.9.2008 17:04:09
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty Brez seta za nego obrvi od Anastasie. To pa mene zanima, sem že slišala zanj. Kako to izgleda in koliko različnih oblik obrvi je? Moje so zelo goste in široke, sicer lepo oblikovane, ampak skoraj brez loka. S puljenjem mi ga pa ne uspe narediti.
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.9.2008 20:54:55
|
|
|
|
malecka
|
Brez njene podlage tudi vsa ostala kozmetika izgubi skoraj ves sijaj. [/quote] Se strinjam , to je tako kot korektor ali pa še boljš
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.9.2008 21:38:26
|
|
|
|
lotoska
|
Moji favoriti: - Biotherm deo na kroglico - Dermalogica ultracalming cleansing gel - Dermalogica piling v prahu (ga naročam iz Anglije) - Clinique mleko za telo (je brez vonja, kar mi trenutno paše) - John Frieda balzam za lase
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.10.2008 12:56:28
|
|
|
|
babylove
|
MaxMara gel za tuširanje - že petič sem ga kupila, ker mi je res enkraten. Tako lepo diši, mmm. In noben gel, kar sem jih do sedaj uporabljala, nima tako obstojnega vonja. Božansko.
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.10.2008 16:30:11
|
|
|
|
Gina
|
Ne vem al spada v to kategorijo, ampak ful mi je fajn zobna pasta od sensodyna - pro namel. Ta je za mojo občutljivo sluznico ful fajn. Ne predstavljam si več življenja brez kapljic systane, ki vlažijo oči in so edine, ki sploh kaj zaležejo. Od gelov imam najrajši od fenjala, čeprav jih menjam zardi ostalih družinskih članov, pa njihov deo tudi uporabljam, če pa že kupim kaj drugega, pa obvezno tudi proč vržem, ker mi noben ni tolk fajn .
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.10.2008 16:58:15
|
|
|
|
bumerang
|
Gina, vse spada, kar je nepogrešljivo pri negi telesa in argumentirano zakaj. Jaz dodajam: OPI lakov in Mavala utrjevalnega podlaka z vlakni. Prvič v življenju imam lastne dolge in lepo nalakirane nohte barv, da dol padam od občudovanja. Hodim po cesti, gledam v lastne nohte in jih obračam v soncu.
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.10.2008 10:00:23
|
|
|
|
Katey
|
Jaz si pa ne predstavljam biti brez: - Tigi lasne kozmetike za skodrane lase (šampon, balzam, .....) - maskare Diorshow - senčila za veke Dior - mleko za telo Elizabeth Arden 'Green tea' pa še kaj bi se našlo pa se ne spomnim
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.10.2008 10:01:34
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: babylove MaxMara gel za tuširanje - že petič sem ga kupila, ker mi je res enkraten. Tako lepo diši, mmm. In noben gel, kar sem jih do sedaj uporabljala, nima tako obstojnega vonja. Božansko. Se podpišem, res je enkraten.
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.10.2008 11:57:48
|
|
|
|
Felicity
|
Brez vseh izdelkov za MU, ki jih uporabljam. in še kremo za obraz od Nuxa. Po dolgem času krema, ki mi zelo odgovarja.
< Sporočilo je popravil Felicity -- 13.10.2008 11:58:43 >
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.10.2008 14:13:15
|
|
|
|
zmajči25
|
Deodoranta Vichy za občutljivo kožo, ker je učinkovit in mi ne "skuri" kože pod pajsko, maskaro L´Oreal Double extension ker ful podaljša trepalnice in jih ne zlepi, kreme za roke od L´Occitana ker je ravno prav mastna in fajn nahrani kožo, parfuma DKNY Be delicious ker super diši po jabolkih in me vsi sprašujejo kaj za en dober profum imam. Me pa zanima koliko stane tista pinceta za oblikovanje obrvi od Anastasie in kje se jo da dobit?
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.10.2008 15:07:19
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity Brez vseh izdelkov za MU, ki jih uporabljam. in še kremo za obraz od Nuxa. Po dolgem času krema, ki mi zelo odgovarja. Uuuuuu, ta informacija pa nam je res vsem v pomoč. Jako detajlna.
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.10.2008 16:29:10
|
|
|
|
rija
|
jaz sem očitno za umret, ker komot živim brez vsega tega
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.10.2008 19:23:28
|
|
|
|
* Mateja *
|
Brez Bronze kroglic od Avona!
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 14.10.2008 9:16:31
|
|
|
|
aiwich
|
lorealove maskare volume shocking nobena ni tooook dobra. pa sem jih že ne vem kok probala potem. nardi take fajn trepalnice kt da maš umetne. in potem ne rabim nobenega drugega make upa
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 14.10.2008 9:36:57
|
|
|
|
zmajči25
|
A mi nobena ne zna povedat za tisti set za oblikovanje obrvi od Anastasie? Cena? Kje se ga da kupit?
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 14.10.2008 11:28:43
|
|
|
|
bebica
|
V Nami v centru LJ jih imajo. Komplet stane okoli 60€ (ne vem točno kaj vsebuje). Pinceta pa stane približno 25 €.
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 14.10.2008 11:40:49
|
|
|
|
tintin
|
Avene cleanance krema za obraz (super za kako nečisto kožo) La Roche and Posay Kerium šampon za lase - super za občutljivo lasišče
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 14.10.2008 22:21:22
|
|
|
|
Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Brez pene za čiščenje obraza od Diorja... vse gre dol... tud maskara u nulo. Jaz pa uporabljam za ciscenje L'occitaneovo karitejevo milo - gre tud vse dol!
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 15.10.2008 14:10:18
|
|
|
|
Connie
|
Jaz si ne morem predstavljati brez maskare od YSL in črtalo za oči od Avona.
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 21.10.2008 10:05:45
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: Felicity Brez vseh izdelkov za MU, ki jih uporabljam. in še kremo za obraz od Nuxa. Po dolgem času krema, ki mi zelo odgovarja. Uuuuuu, ta informacija pa nam je res vsem v pomoč. Jako detajlna. Nočem da kdo za mano ponavlja. Za MU nimam časa naštevat, bi mi vzelo preveč časa, od Nuxe krema pa je ta http://www.nuxe.si/i_vlazenje/fraiche.html
|
|
|
sindarinOd koga prejme otrok največ igrač?od matere (
26%)
od očeta (
2%)
od obeh staršev skupaj (
41%)
dedka ali babice (
16%)
znancev ali prijateljev (
10%)
drugo (
5%)
Število vseh glasov: 299Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!