Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 20:29:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Brez česa in predvsem zakaj pa ve ne bi mogle več? Maske za lase od Mueller-ja.
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 20:30:29
|
|
|
|
maja1488
|
kje pa to kupiš? Jaz bi tudi imela. meni gre pa na živce, da ko si dam 3 plasti, se mi potem čez 2 dni dvigne in lahko celo plahto olupim dol z nohta. A to pomaga proti temu lupljenju?
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 20:45:06
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Maske za lase od Mueller-ja. Katere in zakaj oz. za kateri tip las. IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 kje pa to kupiš? Jaz bi tudi imela. meni gre pa na živce, da ko si dam 3 plasti, se mi potem čez 2 dni dvigne in lahko celo plahto olupim dol z nohta. A to pomaga proti temu lupljenju? Jaz kupujem preko spleta, verjetno imajo pa tudi v drogeriji. Plasti se ne lupijo (jaz imam spodaj tri do pet plasti), površina je lepa in svetleča in barva precej poudarjena, predvsem temne barve kar žarijo.
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 20:54:49
|
|
|
|
malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang uporabila Essie Good to go brezbarvni lak, ki posuši noht praktično v par sekundah tudi če sta spodaj dve plasti laka (ali več). A to pa ni reklamaaaaa aha to je dovoljeno
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 20:54:53
|
|
|
|
Lianna
|
Brez izdelkov iz L'occitana: - peneče kopeli iz sivke - kreme za roke iz karitejevega masla - losjona iz oljčnega olja - kreme za obraz iz oljčnega olja - gela za čiščenje obraza iz oljčnega olja - različnih mil za roke (češnjev cvet, oljčno olje...itd)
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 20:56:00
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne bi hotela biti več brez pincete Anastasia Beverly Hills. Draga ko pes, odtehta pa ves šrot, ki se ga da kupit. Dve leti sem iskala perfektno pinceto in evo, našla. Koliko sem zmetala za neuporabne pincete, pa raje sploh ne grem računat .
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 20:56:51
|
|
|
|
malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Brez česa in predvsem zakaj pa ve ne bi mogle več? Sicer pa, ne bi več mogla brez dnevne kave pri moji svakinji...... in maskare !!!!!
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 21:13:38
|
|
|
|
bumerang
|
Malecka, kava sem notri ne sodi, govorimo o kozmetiki. Maskara pa - katera in zakaj. A je tako težko?
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 21:19:43
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
jaz pa ne začnem dneva brez korektorja, maskare, ter seveda deota ter krtače.
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 21:27:11
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* jaz pa ne začnem dneva brez korektorja, maskare, ter seveda deota ter krtače. Grrrrrrr ..... zapiram temo!
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 21:32:36
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* jaz pa ne začnem dneva brez korektorja, maskare, ter seveda deota ter krtače. Grrrrrrr ..... zapiram temo! s čim sm te pa zdej razjezila
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 21:39:36
|
|
|
|
bumerang
|
Vprašanje ni brez česa ne bi mogla začeti dneva ampak KATERA znamka, model, če hočeš, je tisti, ki te je po kvaliteti presenetil. Če si do sedaj uporabljala korektor Pinko in bila z njim povprečno zadovoljna, nekega dne pa si slučajno našla korektor Panko, za katerega si ugotovila, da nadpovprečno opravi svoje delo (se npr. ne useda v pore, je skoraj neviden,...) nam poveš, da je korektor Panko odličen, ker ... Deo Piksona je npr. brez veze, ker sploh ne zdrži ves dan, medtem ko si po uporabi dea Piksana videla, da je super, ker po njem tvoj pot ves dan ne smrdi. Je tako težko?
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 21:41:14
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Ne bi hotela biti več brez pincete Anastasia Beverly Hills. Draga ko pes, odtehta pa ves šrot, ki se ga da kupit. Dve leti sem iskala perfektno pinceto in evo, našla. Koliko sem zmetala za neuporabne pincete, pa raje sploh ne grem računat . Hvala, ker si me razumela.
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 21:46:15
|
|
|
|
Sibil_
|
Puder MAxfactor miracle touch, maskara IsaDora Hypo allergenic in lipgloss Revlon.
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 21:52:09
|
|
|
|
noe
|
Nivea creme gel za lase, jih naredi tako mehke pa še zlepljeni niso.
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 21:55:35
|
|
|
|
jakaracman
|
Brez korektorja YSL , boiotherm deota, LOcitane marmeladni piling.
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 22:00:59
|
|
|
|
nanč
|
Bumerang,vrni se raje k sebi
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 22:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pudra L'Oreal Infalliable ter ArtDeco bronzing.
< Sporočilo je popravil Miša99 -- 12.9.2008 22:07:20 >
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 23:02:57
|
|
|
|
maniac
|
- trdega lushevega deodoranta oxeo cube, ker edino po tem ne smrdim, pa čeprav se res precej potim (potenja ne preprečuje) - babylove šampona s kamilico in pantenolom, ker so se mi neznansko mastni lasje končno začeli manj mastiti, izsušili se pa tudi niso - alverde balzama za ustnice z ognjičem, ker je dovolj masten oz. vlažilen, da "pozdravi" še tako razpokane ustnice pa vse troje je kolikor toliko naravno in ni testirano na živalih
< Sporočilo je popravil maniac -- 12.9.2008 23:14:41 >
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 12.9.2008 23:10:30
|
|
|
|
Marogica
|
..korektorja za podočnjake....
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.9.2008 6:49:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
- Art Deco Camuflage... hudič prekrije VSE, kar se sploh da prekriti... najbrž bi mi tudi ustnice, če bi se še preko njih namazala. - Garnier intensive cream for extra dry skin - RES navlaži kožo. - Tekočina za mlado kožo, kozmetika Kahne - razen v primerih popolne zmešnjave hormonov ali ob totalnem prenažiranju čokolade in svinjine ni šans, da dobim kakšen mozolj. - Pearl drops smokers toothpaste - zmaga za kadilska usta. - Extravaganja lip cream - prekaša vsako Labello... v vsem.
|
|
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.9.2008 10:48:37
|
|
|
|
helloKitty
|
Brez seta za nego obrvi od Anastasie.
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.9.2008 13:13:44
|
|
|
|
petja
|
Brez Biotherm deo roll-on in Tigi olja za lase si ne predstavljam več življenja .
|
|
RE: Res ne bi mogla več brez... 13.9.2008 14:38:47
|
|
|
|
Mijavček
|
Brez pene za čiščenje obraza od Diorja... vse gre dol... tud maskara u nulo. Stisneš samo za manj kot grahek, malo razmažeš v rokah in se namažeš po obrazu, spereš in voila... očiščen in mehak obrazek. Pa nobenih črnih brisač pol Je mal dražji, ampak ker se malo porabi, ga imaš tako dolgo časa, da se ti na koncu bolj splača.
|
|
|
Kje z družino živite?lola85 RRKje živite?Hiša (
54%)
Blok (
26%)
V podnajemu (
6%)
Vikend (
1%)
Pri starših/starih starših (
14%)
Število vseh glasov: 125Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!