nana35
|
Sunny m.,midve sva tukaj nekje približno po napisanih postih,še tudi meni manjka približno toliko kot tebi.Bova skupaj praznovali.Ti boš pila bambus, jaz pa miš maš . Mi smo bili na obisku pri martinci in pekli kostanje,no jaz jih nisem jedla,ker smo jih že mi tudi doma prej pekli,pila pa sem mošt,to pa ja.Seveda smo se slikali,normalno,kakor vsakič. Suzana,upam,da tvoj sonček ne zboli preveč,meni je Klemen tudi nekaj sumljiv,danes je bil cel dan zelo slabe volje,bomo videli,kaj bo jutri.Upam le,da ne bo zbolel. sunny in triš,nič ne marajta za opazke glede kilaže,če se vidve fino počutita in če se zaradi tega kaj preveč ne obremenjujeta,je itak vseeno,sicer pa ne vem,kako sploh lahko kdo kaj takega govori,jaz recimo,če bi tudi kaj takega opazila ali mislila pri kateri drugi,ne bi nič rekla,ker po moje se tole ravno ne spodobi in mene en k..... briga.Če bi vsak pred svojim pragom najprej pometel,bi imel vse življenje kaj početi,pa ne bi imel časa za druge trebuhe in kile. koala,saj bo tudi tvoj Alex začel jesti na žličko,brez skrbi,nekateri prej drugi kasneje.Klemen tudi recimo ni jedel nič zelenjave in ne mesa,pa ga poglej zdaj!Je vse.Pa sem tudi mislila,kako ne bo jedel in da bom imela še težave s tem,pa je kar naenkrat začel.Tako bo tudi pri Alexu.Je pa res,da če dalje dojiš ima otrok več težav pri GH,o tem sem nekaj brala. Kar pošiljam,še imam nekaj za obdelat,pa da naberem malo postov