|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
4.10.2008 22:13:49   
ljubljana
Lunca daj si raje slike gor na WWW.shrani.si in potem samo link kopiraj za forum s predogledom. Tole namreč forum podira, sem jih že slišala od administratorja zaradi tega. 

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
4.10.2008 22:38:32   
ursalara
Mala pikica!user posted image

Sunny,Intruder,Dašabina,Nana hvala za čestitke!user posted image

Jakob vse najboljše!user posted image

Alfabeta za Ajdouser posted image
pa čestitke za zvezdicouser posted image

Triš lepe slikice in tudi tebi čestitke za zvedico!user posted image

Ursulina super za svtosedež!user posted image

Lunca lepe slikice!
user posted image

Nalin prebrala sem tvojo zgodbo vse kar lahko rečem da je Jonas pravi borec in ti zares pogumna mama!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
4.10.2008 22:38:40   
ljubljana
user posted image
Tole je pa naš kruh iz pekomata.

user posted image
user posted image

MMMMMM kako diši pa dober tek.

Neposredna povezava do sporočila: 1778
4.10.2008 22:44:09   
ursalara
Draga moja princeska Lara vse najbolše za 9 mesecev
in hvala ker mi krasiš in polepšaš vsak dan posebaj brez tebe bi bilo življenje žalostno in pusto!
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1779
4.10.2008 22:45:01   
ursalara
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1780
4.10.2008 22:57:14   
klepetka
LARA IN JAKOB VSE NAJ NAJ VAMA ŽELIVA Z LANO

user posted image

user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
5.10.2008 6:21:34   
TRIŠ
Lunca lepo da si prilepila slikico sončka Luka.Sem kar pogledala čigav je ta lepi dečko.Sladek jeuser posted image

Ljubljana mi živimo tam kjer je dober vinčekuser posted image (bela krajina)če se boste kdaj vozili mimo le pridite na obisk pa se bojo fantje naigrali in natekali mi pa bomo probali in okusili dobrote Bele krajineuser posted image inuser posted image .Glede makaronov pa sem se sedajuser posted image user posted image user posted image skoraj polulala.Jaz sem te razumela suhi in potem sem mu jih včeraj dala za igrat in je bilo prav lušno.Ampak duda je mogla bit obvezno v ustih ker drugače bi on to malcal.Sedaj pa jih bom skuhala in mu dalauser posted image (no ja celo življenje se učimouser posted image ).Glede traktorja pa....nisem jaz navdušena da se otroci na njem vozijo ampak.....pravijo da je njihov ati zelooo previdenuser posted image (naj jih čuva angel varuh vedno in povsod)

Nana vidiš to sem jaz pomislila zvečer ko je bilo že vsega konec.Tako se rada slikam ampak je bilo preveč posla da bi se ukvarjali še z menojuser posted image

Joj ne vem če sem čestitala včerajuser posted image user posted image

LARA IN JAKOB Z ZAMUDO AMPAK IZ SRCA VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pa danes že diši pauser posted image .Komaj čakam da pride
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1782
5.10.2008 6:24:41   
TRIŠ
Dašabina za canon vem da ima to opcijo na olympusu pa bom pogledala ko pridem k tebiuser posted image .

D+BK  se dobimo ta teden pri Dašabini,ki nas tako lepo vabi pa ni nobenega odziva.Jaz v sredo ne morem ker ima Matic glasbeno drugače pa ni problemauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
5.10.2008 8:47:04   
vaney
dobro jutro.

a še vse spite?

berem in berem vsaki dan, potem pa pol pozabim komentirat, ampak saj mi je malo oproščeno, ne?user posted image

D+BK, če se dobite popoldne ali med vikendom, lahko, dopoldne pa pri meni žal ni mogoče.

a ta teden bo sonček?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
5.10.2008 8:53:44   
Sunny Morning
Alfabeta in TRIŠ user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz rabim še nekaj časa, da pririnem do 5. user posted image .

TRIŠ ful lepe slikice, saj so vedno.

ursulina user posted image za pridobitev. Lenart vsekakor uživa.

ljubljana to ti je pa D + BK, da imamo tako lepo. Pri nas skoraj ni betona, smo ga vsega v Lj poslali. user posted image
Mi smo v "blokovskem naselju" pa imamo tak razgled z balkona, ga ne zamenjam, razen za še boljšega. user posted image
user posted image user posted image

TRIŠ a ti boš pa kar njivico imela? user posted image  Pa cviček si si kar prilastila v BK, ti ti. user posted image

Lunca Luka je pravi pobalin, pa tako bogi kadar je bolan.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
5.10.2008 8:56:12   
dašabina
Dobro jutro, punce...
Nana35, Lunca 1, Urusulina,  Ljubljana in Sunny Morning, krasne slikice, vidim, da je bil vikend za pečt, tud pri nas smo, sam de najdem slikico...user posted image
Vaney, dej še ti malo prilepi Anžeta, da ga malo vidimo...
smo lepo spali, zaspal pa je pri očitu na kavču, kot bi rekel keks, jaz ga pa v spalnico nosimuser posted image user posted image user posted image , pa saj bi lahko vedla, tud ta veče dve sta zmeraj na kavču zaspale...
nič, moram dat baterije filat, potem se bom pa lahko afnala  s slikicami...user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 5.10.2008 8:57:41 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
5.10.2008 8:56:20   
Sunny Morning
LARA vse najboljše za mini RD, ti želi Neja
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
5.10.2008 9:39:16   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
TRIŠ a ti boš pa kar njivico imela? user posted image  Pa cviček si si kar prilastila v BK, ti ti. user posted image

Kak cvičk mi imamo metliško črnino kraljico vinauser posted image .Pogled pa imate res krasen nenavaden za blokovska naseljauser posted image .Sem imela že letos njivico sedaj pa jo bom spremenila v njivouser posted image .Sem opazila da pojemo velikooooo zelenjave in še Žan jo obožujeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1788
5.10.2008 10:25:40   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Kak cvičk mi imamo metliško črnino kraljico vinauser posted image .

Ma saj sem res en trot. user posted image  Sem prehitro brala in je vinček ratal cviček. user posted image  Metliška je itak zakon. Meni osebno je bolj všeč kot cviček. Še posebej dobra je za Bambus. Mnjami. user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
5.10.2008 10:59:53   
SuzanaKK
Dober dan punce !

Upam, da je Gašper že boljši, mimam ravno časa brati, ker je moj sonček zakuhal. Saj v bistvu ima samo fejst zamašen nosek, ampak noč je bila katastrofalna. Upam, da bo danes kaj bolje. Sva pa v Velenju, ker imam jaz ju3 nujne opravke.

katee sem nedosegljiva, ker sem buša pozabila polnilec. Na z. s. mi prosim pošlji št. stacionarnega tel., te bom zvečer kaj poklicala.

golobček   če boš tole prebrala, ju3 naju ni v Celju, tako da se vidimo drugič. Pa še mali je bolan, tako da itak ne bi bilo priporočljivo, bi se lahko še Nina nalezla.

Upam, da ni polno slov. napak, se vedno jeb ... s pisanjem na očetov laptop.

Lepo nedeljo vsem in čimmanj bolanih sončkov. Aljaž je prvič bolan in sem ful žalostnauser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 1790
5.10.2008 11:03:21   
klepetka
Dobro jutro,

samo javljam se, da vas pozdravim, ekr pametnega itak nimam kaj napisat.

Naj me edino ena tresne po buči, da ne bom tako kisle voljeuser posted image oz. da bom vsaj vedela zakaj sem user posted image .Pojma nimam kaj mi je, samo tečna sem ...še zmerajuser posted image (pa se opravičujem ,ekr težim zdaj s temuser posted image )

Gašper, zate pa še vedno stiskam pesti, da si kar najhitreje opomoreš. user posted image
Vsi bolančki, tudi vam želim, da se čimprej pocajtateuser posted image user posted image

LARA, VSE NAJ NAJ

user posted image

Ja, boljše da grem na en kofe, mogoče mi celo dobro deneuser posted image .Al pa bi bil mogoče cviček al pa metliška boljš?user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem

user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 5.10.2008 11:08:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 1791
5.10.2008 14:07:03   
martinca
mala pikica, user posted image user posted image user posted image za Gašperja inuser posted image user posted image user posted image za vaju z Dušanom, da se oba čimprej pozdravita in da se še ti kaj ne nalezeš.

alfabeta, tudi Ajdi s Patrikom pošiljava kup user posted image user posted image user posted image za čim hitrejše okrevanje, tebi pa user posted image user posted image pa user posted image user posted image za 5 zvezdico.

Lara vse naj naj za včerajšnji mini rojstni dan!

triš, zelo lepe slike! a bi te lahko jaz prosila da bi ti enkrat slikala svojo kuhinjoin sliko gor prilimala? saj če ne mi pa lahko na zs pošlješ.

suzana, zdaj pa mi je kar hudo, ker se je Aljaž verjetno od Patrika v sredo nalezel. user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi. pa oprosti, ker je Aljaž zdaj bolan zaradi Patrika.

danes pa je zatišje tu gor. no grem pa še jaz. pa pa

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
5.10.2008 14:17:11   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
Lara vse naj naj za včerajšnji mini rojstni dan!

Včeraj je praznovala Lara od ursalare, danes pa praznuje Lara od katarinas.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
5.10.2008 15:49:23   
Sunny Morning
Z Nejo sva bili na sprehodu in sem spet vsa user posted image  user posted image , ker sem spet slišala, da smo naročili še enega user posted image , to pa samo zato, ker še nimam tipi-topi trebuha. Groza. user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 5.10.2008 15:50:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 1794
5.10.2008 16:44:38   
Lunca1
Sunny to sem pa jaz tudi že kdaj slišala, pa sem bila daleč od tega. Ne bi komentirala, da sem šla vsakič po taki opazki na dieto.user posted image

No mogoče bom že danes drugič teta, ker je sestra ostala v porodnišnici. A katera ve kdaj imajo obiske v ljubljanski porodnišnici, pa če zelo komplicirajo če prideš izven obiskov.

Neposredna povezava do sporočila: 1795
5.10.2008 16:58:22   
TRIŠ

Z Nejo sva bili na sprehodu in sem spet vsa user posted image  user posted image , ker sem spet slišala, da smo naročili še enega user posted image , to pa samo zato, ker še nimam tipi-topi trebuha. Groza. user posted image

Draga moja sem zjutraj hotela napisat kako sem žalostna ker se drugi tako nazarensko obremenjujejo z mojo kilažo,pa sem se zadržala.Zdej pa bom da ti bo lažje.Teta in od njenega nečaka žena sta zadnič mojemu govorile da kako je ena že šlang pa je rodila pred tremi meseci,jaz pa imam vrjetno več kil kot on.Moj je seveda rekel da jih nimam več,one pa njemu ja tudi če jih ima enako veš ženska mora imeti 10 kg manj kot je velikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Mislim si lahko predstavljate kako se nekdo obremenjuje z mojo kilažo.Sem bila tako jezna ker nimajo drugega posla kot to.Bolj je moj trdil da jaz sem zanj ravno prava bolj so sikale v njega dokler ji ni zabrusil naj sebe pogleda kaka je.Pol je bil pa mir.No jaz sem bila zelo žalostna pa me kliče kolegica da je njena hčerkica ki ima cerabralno paralizo dobila epileptični napad in je reva čisto iz sebe.Potem pa sem se telebnila po buči za kako bedarijo se jaz sekiram drugi pa imajo resnične probleme.Mala Anja zate pa pošiljam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image da se stanje izboljša.

Sanny morning tako da ne sekiraj se zaradi user posted image zlobnih gobcev.

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 5.10.2008 17:01:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 1796
5.10.2008 16:58:52   
TRIŠ
Klepetka jutri je nov danuser posted image ,sem pa tudi jaz včasih sama sebi tečnauser posted image

Martinca
bom poslikala,čeprav ni nič posebnegauser posted image

Prišli smo  iz zelooo dolgega sprehoda,je Žan spal dve ure v vozičku,sedaj pa gremo pečt kostanjčkeuser posted image .

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 5.10.2008 16:59:51 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
5.10.2008 17:11:04   
Sunny Morning
TRIŠ hvala user posted image , ampak se bom vseeno malo posekirala. user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
5.10.2008 17:20:29   
koala
Sunny, zate user posted image user posted image user posted image , ne daj se, nekateri pač morajo drugim pokvarit dan, da so lahko sami srečni.

Triš, tudi zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa user posted image user posted image user posted image  za tvojega user posted image  da se jhe postavli zate. Pa tisto kar sem napisala sunny, tudi zate velja.

Obe pa sta prav simpatični punci.

Alfabeta, Alexu sicer zaenkrat zobki izraščajo po regelcih, pa vseeno, je kaj takega dobro vedet.

Sem pa tudi jaz danes žalostna. Moj sonček namreč ne sprejme žličke, poje nekaj žličk, potem pa jok in zvijanje in ni šanse da še kaj poje, mi sploh ni jasno od česa živi, ker je danes tudi dojko odklanjal. user posted image  pa pravi da preveč kompliciram.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
5.10.2008 17:39:16   
limma
zxs gggg ggghjqsqqvv
.lm
vysx

Neža vas pozdravlja, preden se greva kopatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?