|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
3.11.2008 14:48:17   
mml
koala sploh ni panike user posted image

Anita user posted image

lutiropan user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
3.11.2008 14:53:56   
nana35
Javljam se ponovno danes,ker sem prej ostala na strani 161.

Me smo se malo pogovorile danes,punce so ostale z malčki še dalje,jaz sem žal šibala naprej,ker sem mogla na kavico z mojo zelo drago prijateljico ki je nisem res dolgo videla.
Tako da štajerke,se vam res zeloo opravičujem ,ker sem šla,drugič pa grem zadnja,obljubim.

martinca,upam,da te glava preveč ne boli.Mislim,da sem ti dolžna 1 everuser posted image . Res,zdaj vem da so boiji malo manj kot 8€,tako da prvič,ko se vidiva,ga dobiš. Ne bom pozabila,to se lahko zaneseš name.

ljubljana,imaš pa pridnega user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: majra

aaaaaa dober večer!
Ne bit sramežljiv/a. Napiši kaj: Pravijo, da ni vljudno samo brati in nič dodati user posted image

Neee, mislim da ne boš dočakala. Ta pa ni pri Snagi, ampak pri Špijunaža d.o.o.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image ,bi jaz temu tudi tako rekla.

mast,mi dolgo šrota tale računalnik,preden se kaka stran odpre...user posted image

mml,hvala za copatke in koala,tudi tebi seveda za dostavo.

klaja,mogoče pa imaš glede aaaaaa prav.

sani,a res moramo oddat za otroške??Pa kaj ste hecni,je že okoli?Do kdaj pa?

katarinas,Klemen si včasih drži flašo sam,večinoma pa ne,pa ravno tako kot Žan od Triš,ko leži ni problema,ko sedi pa samo nekaj upa,da bo kaj ven priteklo.

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
3.11.2008 14:55:23   
nana35
Anita vse najboljše!!

user posted image

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
3.11.2008 15:20:50   
Golobček
Pozdarvček tudi iz Celjskega konca !

Pri nas je danes tako lep sonček, ampak kaj ko ga nisva z Nino vnovčile nama je ati preveč dela naložouser posted image user posted image , ama komaj sfolgale do 12,30 ko sva šle v vrtec po moja dva lumpa.
Sta ga pa zato J. in N. bolj ko se že celo popoldne zunaj igrata, jih grem vsake toliko pogledat pa sta ful pridnauser posted image .

Midve z Nino imava jutri tretje cepljenje, tako da če ima katera čas lahko pride na kavo bova v Celju tam okrog 10 ure. No štajerke??? No Mala pikica, javi se! Tudi Nina bi rada spoznala tvojega Gašperja

Zdaj pa grem likat pa pospravljat imam tak kot če se je bomba parkiralauser posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
3.11.2008 15:22:16   
Anonimen
Evo mi smo iz plavanja, Jan je zopet užival 100/h! Je tako šprical, da je mene in sebe čist zmoičil. Potem pa je bil tako utrujen, da je komaj dočakal malico in avto, kjer je zaspal. Ga pa res moram pohvalit glede spanja. Zjutraj je spal kar 3 ure, da sm ga že skoraj misla it budit, k sva morala it. Sedaj pa tudi že panča dobro urco, sm ga samo iz avta v pojstlo prestavla. Jaz pa sem pojedla kosilo in čakam, da se moja dva pripeljeta domov. Potem pa gremo še vsi 4 mal na sončka!!!

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4080
3.11.2008 17:58:44   
TRIŠ
Ursulina št.21 bomo mi rabili poletiuser posted image .V hofer pa ta teden ne grem nič,čeprav bi tudi jaz kupila žabiceuser posted image

otroški dokladi dobite en mesec prej domov obvestilo tako da brez skrbiuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 3.11.2008 18:00:42 >

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
3.11.2008 18:04:09   
TRIŠ
No tako sedaj pa imam čas.Žan je pojedel žemljo namočeno v mleko in pol flaše kakava ter utrujen po kopanju zaspal,Matic in Lana imata v kopalnici žur,me je skoraj kap ko sem videla koliko vode sta si natočilauser posted image ,možiček pa je šel h kolegu montirat lučke,tako da mama uživauser posted image .

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
3.11.2008 18:08:44   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

V hofer pa ta teden ne grem nič,čeprav bi tudi jaz kupila žabiceuser posted image  

Ne sikiraj se, vse so izropali. Gužva pa taka, da sem se komaj prebila zraven. Če kaj sovražim, je trop žensk, ki si cukajo stvari iz rokuser posted image  Jaz v tisti gužvi nisem našla nobenih žabic primerne velikosti.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
3.11.2008 18:20:11   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: majra

V hofer pa ta teden ne grem nič,čeprav bi tudi jaz kupila žabiceuser posted image  

Ne sikiraj se, vse so izropali. Gužva pa taka, da sem se komaj prebila zraven. Če kaj sovražim, je trop žensk, ki si cukajo stvari iz rokuser posted image  Jaz v tisti gužvi nisem našla nobenih žabic primerne velikosti.

No saj tako je bilo že prejšnjo rundouser posted image zato pa danes nisem šla

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
3.11.2008 18:40:18   
lutiropan
bravo, zdaj jim pa že lahko poveš, zakaj je bilo treba tiščat pestke

No tako izobraževanje uspešno zaključeno. S 1.1.začnem na polno delat..user posted image user posted image
A ne Dašabina, sva ugotovili da bova sodelavki. No, vsaka na svojem koncu Slovenije z različnimi nalogami, ampak obe za isto" hišo"...user posted image user posted image No Klepetka sedaj veš zakaj sem vam zadnje čase težila za pestke....user posted image user posted image Hvala vsem, je pomagalo....

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 3.11.2008 18:41:15 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
3.11.2008 19:13:55   
SuzanaKK
golobček mi2 z Aljažem bi se ti pridružila, ampak imava ju3 posvetovalnico, takoj zatem pa še kontrolni pregled pri dermatologu, potem bo pa že tako siten, da se bova samo še domov pobrala.

lutiropan iskrene čestitke za službo. Aja še nekaj ti hočem že dolgo povedati. Če boš kdaj hodila okoli Celja, pri meni te še vedno čaka orhideja, ki sem jo kupila za tvoj rojstni dan, ampak te na žalost potem ni bilo na piknik.

limma Neža je tako simpatična punčka. Ej, zadnjič si me pa čisto ignorirala, ko sem vprašala, če bi se kdaj dobili na kavici.

Štajerke: mate kako slikico?

mml je tvoja "kravžlasta" lepotička že bolje?

Copatki, sva menda edina, ki sva zamudila z naročilomuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
3.11.2008 19:27:30   
ursulina
majra, upam, da si vsaj kaj pametnega dobila, čeprav tudi jaz spvražim tako gužvo, sem tokrat potrpela user posted image  jaz sem ful zadovoljna, dobila vse, še poganjalca!! :) sem se spomnila na eno kolegico, ki dela v hoferju in je poklicala, če jih kaj imajo, pa sem šla potem v drugo poslovalnico iskat... mali se je že zabaval, ga je ati vozil po stanovanju user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
3.11.2008 19:27:43   
Alfabeta
otroški dokladi dobite en mesec prej domov obvestilo tako da brez skrbiuser posted image

Ne vem, če drži še vedno tole, ker moja prijateljica ga ni dobila, obvestila namreč. Sva ravno sedaj skupaj izpolnjevali obrazec, ker sem jo spomnila, če je oddala.

suzana, jaz vem za eno ki bi jih še rada naročila. A ne Triš? user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
3.11.2008 19:35:38   
Golobček
Sem mislila koliko boste načvekale pa ni bilo hudo !

Suzana saj jaz sama ne bom hodla na kavo, sem pa mislila če je katera za akcijo si vzameva čas z N.

pa kdaj imata posvetovalnico? Midve imava cepljenje 8.40 tako da bova v Celju !

Bi skoraj pozabla, današnji slavljenčki vse najboljše

user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
3.11.2008 19:48:46   
SuzanaKK
golobček potem se itak tam vidimo, ker imava mi2 uro ob 8:30, ampak ob 9:20 pa že v bolnišnici pregled pri dermatologu.

nič zdaj moram pa dati otroka spat.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
3.11.2008 20:35:44   
lutiropan
lutiropan iskrene čestitke za službo. Aja še nekaj ti hočem že dolgo povedati. Če boš kdaj hodila okoli Celja, pri meni te še vedno čaka orhideja, ki sem jo kupila za tvoj rojstni dan, ampak te na žalost potem ni bilo na piknik.

O suzanakk lepo od tebe. Takrat sem pa res imela smolo,  moža doma na pol slepega, saj še zdaj ni vse ok, hodi na preglede v LJ. Ampak majčko imam  pa vseeno za spomin. No, saj bo mogoče še prilika, da jo bom oblekle a ne?

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
3.11.2008 20:45:23   
lutiropan
Anita user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4092
3.11.2008 20:45:49   
mala pikica
Še večerna izdaja... brez smeti user posted image

Jaz sem tako vesela, da smo se na našem koncu spet dobile s puncami in sončki. Pa še tako fajn prostor smo si naredile user posted image Super vas je bilo spet videt.

katarinas pri Gašperju je s flaško podobna zgodba kot pri drugih. Če leži, sploh ni problem, si jo lepo drži, ko pa sedi, pa jo non stop stresa, da vse šprica naokoli, če ni zaprta user posted image Da pa se kaj napije, pa mora biti polna, ker mu še ni potegnilo, da jo je treba nagniti user posted image

sani hvala, da si spomnila za otroški dodatek user posted image jaz bi čisto pozabila na to.

golobček za Celje se moramo enkrat bolj konkretno zmenit, bi nas verjetno več prišlo. Tako da naju jutri zagotovo ne bo. Res upam, da se enkrat spoznamo user posted image

lutiropan user posted image user posted image user posted image za službo!!!!

suzana mislim, da je zadnjič ljubljana omenila, da ena punca pri marčevkah naroča te enake copatke. Je rekla, da lahko pri njih naročimo, če še katera želi.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
3.11.2008 20:51:12   
SuzanaKK
mala pikica saj vem, da je ljubljana na to opozorila, samo kaj pa vem, priznam, da mi ni, da bi pri eni "tuji" naročala, tako zelo jih pa tudi ne potrebuje Aljaž. Mogoče še pa v bližnji prihodnosti vseeno januarke oddamo kako naročilo. A ste kaj slikale danes?

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
3.11.2008 20:54:25   
SuzanaKK
lutiropan veš kaj. Takole se bova zmenili. Če ne prej, boš ti mene drugo leto OBVEZNO opozorila, kdaj bo festival praženega krompirja, in če bo orhideja še vedno "živela", ti jo bom takrat prinesla.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4095
3.11.2008 21:05:03   
Golobček
Vem Mala pikica da jutri ne moreta, normalno da se moramo prej zmenit, da nas bo malo več, pa nam bo takrat lepše.

Moram it je jok...

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
3.11.2008 21:07:40   
sani1
Čer...

A ni bil danes ful lep dan? Sva ga midve maximalno izkoristili in seveda kofetkali kot ponavadi. Sem se nasmejala kolegici, da je kaj...

Moram vam povedati samo to, da aaaaa ni moja svakinja tako, da moramo raziskovati dalje...user posted image user posted image user posted image   Kako to vem? Ne vprašajte...user posted image

skratka

klepetka- midve nisva samo telepatsko povezani.user posted image Sem tudi jaz danes mislila nate, ker bi danes lahko prišli z Lano v Lj in bi se dobili na kavi. Sicer pa ti povej kdaj kje in kako...

piškamiška- ja glede politike je zelo zanimiva zadeva ampak sem jaz premalo inteligentna za kaj takšnega...user posted image   Imaš pa super temo za magisterij in potem bova jutri spemljali izide... Se ti moram pa še zahvaliti 100x ti hvala in oprosti, ker te non stop neki gnjavim...

suzana- a ti pa za rdeče navijaš?

lutiropan- čestitke za službo! Drugič pa povej ko prideš v Lj, da se spoznamo...

katarinas- kdaj pa gre tvoja Lara v vrtec? Ker moja pupa gre šele v naslednjem letu zato so meni rekli, da oddam šele decembra.

ursulina- jaz sem šla pa mimo Hoferja pa nisem zavila not, ker sem si mislila, da bo gužva glede na to, da dobijo nove stvari v ponedeljkih. Pa v končni fazi ničesar ne rabimo...  Super pa, da si si tudi ti privoščila nakupe zase...

mml- fajn, da si dobila avtosedeže. Ko bomo pa naročevali mi se bomo pa itak zopet nate obrnili kako in kaj. Ker jaz nisem ravno za te računalnike in bom potrebovala pomoč.  Sem te ravno hotela vprašat kako si šla na Golovc z vozičkom pa berem, da si dala Matica v nahrbtnik. Priden Matic, da lepo zdrži in je namesto uteži...user posted image   Pa še to sem te hotela vprašat glede zappa a ga je fajn vozit? Me vedno bolj ima, da bi ga kupila. Pa ne vem zakaj? Vsakič dobim neke prebliske pa me pol mine. Kaj hočeš sem pač čudna...user posted image

nana- ja je že skoraj leto naokoli in moraš oddat za otroške doklade. Nič ne dobiš obvestila domov.

triš- to je po mojem odvisno od centra do centra. Nekje pošljejo obvestilo spet drugje pa ne.  Tudi mi bomo šele poleti na številki 21...  Smo skromni in živimo na mali nogi.user posted image   razen mene seveda...

alfabeta- mislim, da ni samo triš tista, ki bi jih še naročila. Nas je po mojem kar več...user posted image

No kaj morem še pokomentirat?

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4097
3.11.2008 21:11:28   
mala pikica
suzana zelo podobne copatke (tudi usnjene) imajo v Pikapolonici, cena je 10 €, je pa res, da so samo enobarvni. Midva sva jih kar tam kupila. Sem zdaj iskala na njihovi strani, pa jih nisem našla, boš morala iti sama pogledat. Slikala pa nas je nana. Mogoče pa bo pokazala kakšno slikico user posted image

ursulina pri Pikapolonici sem videla, da imajo Smobyjevega poganjalca za 50 € v akciji. TUKAJ poglej.
ursulina, sem zdajle pogledala na hoferjevo stran in imajo tam pravi avto, tako da ne vem, če ti bo ravno ta poganjalec všeč.

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 3.11.2008 21:14:55 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
3.11.2008 21:12:15   
sani1
mala pikica- sej zato pa smo tukaj, da kaj ne pozabimo... user posted image   Bi bilo pa res fajn, da bi se zopet v večjem številu dobile v Celju. Tako kot takrat, ko smo bile srečke user posted image ...  je blo super...

golobček- res bi te bilo fajn spoznat. tako, da se bomo res v kratkem mogle zmenit za srečanje v Celju, a ne?

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
3.11.2008 21:15:41   
klepetka
Dober večer,
pa je dan naokoli. Sem bila leteča danesuser posted image .Vsepovsod me je bilo dovoljuser posted image
lutriopan, iskreno čestitam za službouser posted image Važno da so pesti pomagale. Sem si pa mislila,ja, da bi znal obit kaj v zvezi s službo

triš, super bi blo, ja, da bi se vidli na bazenu, samo jutri imam najmanj dva razloga , ki to ne dopuščata ravno. Prvi je, da imava z D. logopeda ob 13 uri, drugi pa je, da je na obisku teta s Krvavca, tako da bi kopanje odpadlo.
Lahko pa se zmenimo enkart za en kofe v  NM, če ste kje blizu. Samo kam drugam kot v center ne znam priti.Tam sem pa že bla.user posted image user posted image

štajerke, super da ste solidno klepetaleuser posted image . Kaj pa fotodokumentacija?
otroški dodatek, pri nas ziher pošljej oobvestilo, ker mi je ravno danes rekla uslužbenka iz csd, da jih je ogromno pozabljalo oddati. In to zdaj 2 leti, akr obveščajo prej.

vloga za zn. pl. vrtca; sem skoraj pozabila,da je treba do 15. tega oddat, zato moram takoj jutri it kupit vlogo.

pitje s flaše; če leži, ni problema, jo drži sama, drugače pa tako kot Gašper, šprica, poliva, ...

suzana, dobro opravita jutri pri dermatologuuser posted image . IN v posvetovalnici

hofer; jaz pa nisem nič šla, bom šla pa jutri, ko grem glih v Kočevje pogledat za kakšne škornje.Ker če jih ne bom dobila, bom mogla še ta teden v Lj. Dober izgovoruser posted image

alfabeta, ti pa takole atke ob pamet spravljaš. Dec je bil po moje še en lep čas pol ves slinastuser posted image
katarinas, tvoja je pa tud svetovna. user posted image Sem se narežala zdajleuser posted image :ap super si LARo ujela v fotouser posted image

...............pošiljam prvi   del

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?